Redan från första mötet fick vi ett väldigt gott förtroende för August, han har informerat oss noggrant och väldigt korrekt genom hela affären.
August Stendahl
August Stendahl är mäklare på HusmanHagberg Västerås
.August Stendahl har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. August Stendahl har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-06 och har fått 148 omdömen med ett betyg på 4.9. August Stendahl har haft 60 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
148 omdömen om August Stendahl
Fantastiskt bemötande och otroligt behjälplig från första mötet till genomförd affär.
August har varit helt fantastisk genom hela försäljningsprocessen och är väldigt kompetent på sitt jobb. Skulle rekommendera honom alla dagar i veckan och blir det en ny framtida försäljning kommer jag utan tvekan att anlita honom igen.
Jag blev bemött av August på ett väldigt proffesionellt sätt och kände att han verkligen tog sitt jobb på stort allvar, August är driven, trevlig och en person man verkligen kan räkna med när man behöver sälja sin bostad:)
Tydlig, engagerad och drivande i försäljningsprocessen för att uppnå bästa möjliga resultat.
Trevlig, genuin, snabb och gav bra information till oss som förstagångsköpare av bostad!
Genom hela vår försäljning så har August varit ett otroligt bra stöd. Han är tydlig, påläst och väldigt lyhörd. Han kom med konkreta tips som gjorde att vår försäljning inte körde fast utan bara flöt på från första möte till avtalsskrivning. Han är extremt duktig på det han gör!
Vi är otroligt nöjda med August på Husman Hagberg, Västerås. Vi har under hela försäljningen känt ett stort förtroende och vi blev bemötta på ett professionellt och trevligt sätt. August var alltid tillgänglig för frågor, höll oss uppdaterade genom hela processen och gav tydliga råd som gjorde försäljningen både smidig och trygg. Vi kan varmt rekommendera August till alla som går i säljtankar!
August har varit en stjärna genom hela försäljningsprocessen - från intaget tills dess att vi signade överlåtelseavtalet. Vi uppskattar främst hans kunskap, rådgivning och tålamod men även att hans återkoppling överträffade våra förväntningar. Stort tack för hjälpen med vår försäljning!
Mycket trevlig och tillmötesgående person! Kunnig och kompetent, lät mig titta på lägenheten i min takt! Till o med min bankkvinna berömde August för att han t ex upplyste om att försäkring av lägenheten ingår i bostadsrättstillägget och att det bara är lösöret som skall försäkras, det var imponerande sa hon! MVH Ewa Ekström