Elin är engagerad, kunnig och alltid tillgänglig för frågor. Vi kände oss trygga från start till mål och är väldigt nöjda med slutresultatet. Rekommenderas varmt!
Elin Andersson
Elin Andersson är mäklare på HusmanHagberg Västerås
.Elin Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2025-03. Elin Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-03 och har fått 64 omdömen med ett betyg på 4.9. Elin Andersson har haft 43 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-03 - 2025-12
64 omdömen om Elin Andersson
Elin var väldigt punktlig, positiv och en proffessionell mäklare. Allt hanterades väldigt proffesionellt men på samma gång inte som att man köpte något utan de var väldigt familjärt och välkomnande
Elin har varit mer än vad vi förväntat oss av en mäklare. Hon har alltid varit tillgänglig och anpassat sig utefter vad vi som säljare vill men samtidigt givit oss professionella råd. Hon är en toppen mäklare och väldigt bra på att kommunicera.
Supernöjda! Inkännande och proffsig. Vi kände oss hörda och prioriterade. Det märks att hon kan sin grej och jobbar hårt för det bästa resultatet. Vi kände oss så trygga genom hela processen.
Vi anlitade Elin både vid försäljningen av vårt hus och vid köpet av en lägenhet. Vi kan varmt rekommendera henne tack vare hennes professionella, men samtidigt personliga och vänliga bemötande. Hennes tydliga vägledning, höga kompetens och förmåga att förstå och identifiera våra behov skiljer henne från andra mäklare. Vi rekommenderar henne med fullt förtroende till alla som söker en pålitlig och engagerad fastighetsmäklare.
Jag är jättenöjd med hela processen och kan varmt rekommendera Elin. Hon var otroligt proffsig och kunnig från start till mål, alltid trevlig och mycket tillmötesgående. Det märktes tydligt att hon hade vårt bästa i åtanke och gjorde det lilla extra för att allt skulle kännas tryggt och smidigt. En fantastisk mäklare som överträffade våra förväntningar
Elin har varit en trygg mäklare! Vi har haft en bra kommunikation och hon har förklarat alla steg i boresan och jag har fått svar på de frågor jag ställt. Jag är supernöjd!
Mycket trevlig och tillmötesgående. Hade förståelse för vår situation att inte vilja gå för fort fram. Kunnig och hjälpsam.
Vi är otroligt nöjda med Elins arbete som mäklare! Från första kontakten visade hon ett starkt engagemang, stor kunskap och ett fantastiskt bemötande. Elin guidande oss tryggt genom hela processen och fanns alltid tillgänglig för att svara på våra frågor och ge värdefulla råd. Hon presenterade vår radhus på ett professionellt och attraktivt sätt, vilket ledde till ett snabbt och mycket lyckat försäljningsresultat. Vi uppskattade särskilt hennes tydliga kommunikation, hennes lugn och hennes förmåga att skapa förtroende både...
Fick positiv upplevelse och engagemang från mäklaren! Gick väldigt bra med försäljning trots att jag använde ombud för visning + köp! Tack!