Elin Andersson

Elin Andersson

Elin Andersson är mäklare på HusmanHagberg Västerås

Elin Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2025-03. Elin Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-03 och har fått 97 omdömen med ett betyg på 4.9. Elin Andersson har haft 59 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-06 - 2026-05

97 omdömen om Elin Andersson

Kjell Axel Sören N
Sålde sin bostad med hjälp av Elin Andersson en del av HusmanHagberg Västerås
Sörsylta

Trevlig och kommunikativ, professionellt drivande med örat mot marken mot en god affär.

Karl Magnus T
Köpte sin stuga med hjälp av Elin Andersson en del av HusmanHagberg Västerås

En skarp tjej jag gärna skulle anlita om jag skulle sälja en bostad. Som köpare känner jag förtroende och fick alltid blixtsnabba svar när jag hade frågor. Hon tog kommando och ledde affären framåt på ett sätt jag känner stor respekt för. Mycket få klarar av det med den balansgång hon behärskade. En riktigt duktig och påläst mäklare som imponerade på mig trots att jag har vissa tidigare dåliga erfarenheter av andra mäklare.

Robert Wilhelm P
Sålde sin stuga med hjälp av Elin Andersson en del av HusmanHagberg Västerås

Elin Anderssonpå HusmanHagberg i Västerås är väldigt noggrann och seriös .Bra på att förklara och därtill alltid glad och trevlig Vi är MYCKET NÖJDA med hennes proffsiga hjälp

Thomas Mathias B
Köpte sin bostad med hjälp av Elin Andersson en del av HusmanHagberg Västerås
Sörsylta

Lyhörd, hjälpsam, kunnig. Man känner sig trygg med Elin som mäklare.

Rolf Gustav L
Sålde sitt hus med hjälp av Elin Andersson en del av HusmanHagberg Västerås
Hökåsen

Jag fick från första gången vi möttes ett väldigt bra intryck av Elin, så positiv och sprudlande glad. Våra förväntningar var att sälja vårt hus för vad jag ansåg vara ett skäligt pris Elin överträffade detta med råge, vi blev mycket nöjda över det. Elin har verkligen gjort ett fantastiskt bra arbete. Elin har också hjälpt oss med att bedöma nya boenden som vi är intresserade av, kommit med bra och behjälpliga kommentarer. Kan verkligen rekommendera Elin som mäklare

Ivan I

Toppensmidigt Husköp! Rekomenderas starkt🙂

Lisa Helen Margareta M
Hökåsen

God kännedom om objektet hon sålde och man märkte att hon hade väldigt bra kontakt med säljarna utifrån kunskap och önskemål från dom. Kunde svara bra på frågor vi hade och väldigt fint bemötande och stort engagemang. Väldigt nöjda med henne som mäklare

Ali A
Södra Gryta

Väldigt trevlig och hjälpsam person, man får en bra känsla av hennes energi. Hon var väldigt bra på att förklara saker.

Kerstin Elisabeth C
Sålde sitt hus med hjälp av Elin Andersson en del av HusmanHagberg Västerås
Södra Gryta

Snabb,sympatisk och visar stor kunnighet.

Angelica O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Elin Andersson en del av HusmanHagberg Västerås
Norra Gryta

Elin har varit otroligt hjälpsam och engagerad genom hela processen. Från första kontakt skapade hon ett lugn och en trygghet som gjorde att vi hela tiden kände oss väl omhändertagna. Hon har varit väldigt tydlig i sin kommunikation, lätt att få tag på och alltid tagit sig tid att svara på frågor och förklara allt på ett sätt som känns tryggt och ärligt. Det märks verkligen att Elin bryr sig om sina kunder och vill att allt ska bli så bra som möjligt. Vi uppskattade särskilt att hon aldrig stressade fram några beslut, utan...