Vi upptäckte snabbt att Joakim var väldigt "på tårna", engagerad och påläst. Han jobbade snabbt och gjorde mer än vad vi förväntade oss. I jämförelse med andra mäklare, vi som säljare och köpare har erfarenhet av, är Joakim ovanligt bra. Vi är mycket nöjda och vet att köparen också är det. Högsta betyg från oss.
Joakim Israelsson
Joakim Israelsson är mäklare på HusmanHagberg Västerås
.Joakim Israelsson har varit registrerad mäklare sedan 2018-02. Joakim Israelsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-10 och har fått 181 omdömen med ett betyg på 4.8. Joakim Israelsson har haft 44 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
181 omdömen om Joakim Israelsson
Så här långt är det bra. Slutdatum är första oktober. Då sker överlåtelsen. Då kan vi avsluta och omdömet blir mer relevant.
Joakim har lyssnat på våra behov och önskemål från start och har hjälpt oss i hela processen i att byta bostad. Vi har stort förtroende för hans kompetens, kontaktnät och sätt att arbeta. Vi har verkligen uppskattat hans hjälp genom hela resan.
Väldigt bra, öppen och trevlig
Vi kan varmt rekommendera Joakim Israelsson. Från första kontakt till avslutad affär har vi känt oss trygga, välinformerade och väl omhändertagna genom hela processen. Joakim har hjälpt oss med både en försäljning av bostad och ett tomtköp, och har varit ett ovärderligt stöd längs vägen. Det som särskilt utmärker honom är det stora engagemanget, tillgängligheten och förmågan att skapa lugn även i situationer som kan kännas stressande och osäkra. Vi har alltid fått snabba svar på våra frågor och upplevt ett genuint intresse...
Joakim var väl insatt i huset han skulle sälja de frågor vi hade blev besvarade. Ett misstag som vi upptäckte var att prospektet inte hade uppgifter om vattenkostnader som följde med i utgifterna i huset. Joakim har ett trevligt bemötande och jobbar för att möta upp sin eventuella köpare av huset samtidigt som han jobbar för de som ska sälja.
Otroligt engagerad, hjälpsam och driven i sitt yrke. Har varit ett stöd och hjälp både i försäljning och i köp(vi hade honom i båda affärerna)
Vi som köpare är väldigt nöjda med Joakim Israelsson. Han är både professionell, engagerad och lätt att ha att göra med, och vi har haft fullt förtroende för honom genom hela processen. Han är dessutom väldigt inlyssnande och hade en fin förmåga att släppa kontrollen under visningen och låta säljaren visa sitt mästerverk, samtidigt som han fanns där och fyllde i när vi hade frågor. Det gjorde upplevelsen både personlig och minnesvärd. Vi skrev köpekontrakt för en vecka sedan och tillträder den 1 september. Vi kan varmt rekommendera Joakim!
Allt gick snabbt och smidigt!
Vi är supernöjda med Joakim Israelsson som mäklare. Väldigt professionell, engagerad och lätt att ha att göra med genom hela processen. Han skapade verkligen trygghet och var alltid tillgänglig för frågor. Rekommenderas varmt!