Lejla Alukic

Lejla Alukic

Lejla Alukic är mäklare på HusmanHagberg Västerås

Lejla Alukic har varit registrerad mäklare sedan 2025-03. Lejla Alukic har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-04 och har fått 114 omdömen med ett betyg på 4.9. Lejla Alukic har haft 42 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

114 omdömen om Lejla Alukic

Sara Kristin E
Sålde sitt hus med hjälp av Lejla Alukic en del av HusmanHagberg Västerås
Skälby

Vi hade inte kunnat vara med nöjda med Lejla som vår mäklare. Hon är proffsig i sitt bemötande, påläst och hon förmedlar en trygghet genom hela processen. Hon har varit transparent, flexibel och lättillgänglig för oss säljare både genom att komma med råd, förslag och vägledning. Hon har arbetat snabbt och effektivt och fått igång processer så som fotografering och besiktning omgående för att underlätta för oss och köparna i och med försäljningen. Vi rekommenderar henne starkt!

Peter Jonatan E
Sålde sitt hus med hjälp av Lejla Alukic en del av HusmanHagberg Västerås
Skälby

Lejla har arbetat otroligt fort och varit en enorm trygghet under hela processen. Hon har varit tydlig , ärlig , öppen och inlyssnande och väldigt tillmötesgående kring allt som har med vår husförsäljning att göra. Lejla har varit mycket kunnig kring frågor gällande vår försäljning, samt noggrann och engagerad i just vår husförsäljning. Vi kunde inte varit mer nöjda än med Lejla som vår mäklare.

Linus S
Skälby

Lättillgänglig, duktig, smart, kunnig. En riktigt bra mäklare.

Patric B
Skälby

En engagerad mäklare med snabb återkoppling. Vi fick stort förtroende hos denna mäklare som också har stor lokalkännedom.

Alanis G
Skälby

Väldigt professionell och lyhörd. Otroligt trevlig

Lucas L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lejla Alukic en del av HusmanHagberg Västerås
Asea-stan

Mycket duktig som mäklare och rak på sak vid försäljning, allt blir gjort professionellt och smidigt

Sara H
Asea-stan

Otroligt trevlig och hjälpsam genom allt. Som första gångs köpare kändes allt lugnt och tryggt och fick vägledning genom hela resan. Hon tog sin tid att svara på frågor, göra en extra visning, mäta osv. Efter att ha gått på många visningar med olika mäklare från olika byråer där intrycket från mäklaren känns påtvingat så tycker jag att Lejla har skött det betydligt snyggare och tryggare.

Lara A
Bäckby

Fantastisk mäklare ! Väldigt trevligt bemötande, snabb återkoppling och professionell hjälp genom hela processen. Jag kände mig trygg från början till slut. Stort tack för all hjälp! Jag rekommenderar dem varmt.

Saif K
Bäckby

Fantastisk mäklare! Väldigt trevligt bemötande, snabb återkoppling och professionell hjälp genom hela processen. Jag kände mig trygg från början till slut. Stort tack för all hjälp! Jag rekommenderar dem varmt.

Albias B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lejla Alukic en del av HusmanHagberg Västerås
Bäckby

Lejla var väldigt professionell, trevlig och kunnig. Hon visste precis hur hon skulle hantera både arbetet och olika situationer som uppstod under processen. Hon var alltid tillgänglig, tydlig i sin kommunikation och fick oss att känna oss trygga. Tack vare hennes erfarenhet och engagemang lyckades hon ordna ett mycket bra erbjudande. Jag rekommenderar henne varmt till alla som söker en skicklig och pålitlig mäklare. Med vänliga hälsningar, Albias Berisha