Ikea Kållered

3.9 i betyg av 34 rekommendationer
IKEA möbler, inredning, sovrum, vardagsrum, kök, sängar, heminredning
Reco tipsar om:
4 / 5 i betyg — 737 rekommendationer
Arnegårdsgatan 7, 43149, Mölndal
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 34 kunder tycker om Ikea Kållered

 • Anders K
  Anders K skrev om Ikea Kållered
  IKEA i Kållered är ett stort, gammalt hederligt IKEA som funnits med riktigt länge. Tyvärr syns det lite i butiken som inte är lika fräsch som de andra jag besökt. Personalen är som vanligt i en IKEA-butik bra och dom har fortfarande 5kr korvarna, mjukglass och pizza på utsidan.
  gillar detta
 • Max H
  Max H skrev om Ikea Kållered
  IKEA är enligt mig väldigt överskattat och en stor miljöbov i dagens samhälle då de tjänar pengar på helhetslösningar och enkel design till ett pris som inte kan jämföras med karaktären man kan finna av att göra om och hantera secondhandmöbler.
  gillar detta
 • Johan B
  Johan B skrev om Ikea Kållered
  Liksom alla andra Ikea-butiker en butik med låga priser, trevlig personal och underbar korv! Värt att åka dit bara för att titta, även om det är omöjligt att åka därifrån utan att köpa med sig något...
  gillar detta
 • Anders S
  Anders S skrev om Ikea Kållered
  Bästa IKEA som finns i Göteborgsområdet helt klart! Finns många klipp att göra här!
  gillar detta
 • Daniel B
  Daniel B skrev om Ikea Kållered
  Göteborgs "riktiga" IKEA, det som gjort Kållered känt i hela Göteborg, innan Bäckebol började konkurrera. Godaste köttbullarna i stan!
  gillar detta
 • Susannah L
  Susannah L skrev om Ikea Kållered
  IKEA är alltid ett bra val, om man så ska köpa möbler, köksutrustning eller är sugen på köttbullar. Billigt, snyggt och med trevlig personal!
  gillar detta
 • Gabriel B
  Gabriel B skrev om Ikea Kållered
  Suveränt företag, gär finns bra kvalitativa varor till låga priser,
  Ikea är ett multinationellt möbelföretag som grundades 1943 av Ingvar Kamprad. Bolaget ägs av en stiftelse i Nederländerna, men kontrolleras alltjämt av familjen Kamprad. Under verksamhetsåret 2007 omsatte Ikeakoncernen 212 miljarder kronor. 2008 hade koncernen omkring 135 000 anställda i 44 länder.
  I oktober 2008 fanns totalt 286 Ikea-varuhus i 36 länder och territorier. 32 av dessa varuhus drivs av externa franchisetagare i bland annat Mellanöstern, spanska öarna och på delar av den asiatiska marknaden. Den 29 augusti 2007 invigdes ett nytt varuhus i Karlstad som därmed blev det sjuttonde i Sverige. Det första Ikea-varuhuset öppnades 1958 i Älmhult.
  gillar detta
 • Anna O
  Anna O skrev om Ikea Kållered
  Jag skulle vilja utnämna detta varuhus till det bästa i Sverige. Kalmar, Älmhult och Jönköping är små mysiga varuhus med personlig service. Dock finns det inte alltid det man letar efter. Detta för att utbudet inte är tillräckligt stort. IKEA Kållered kombinerar dessa egenskaper på ett bra sätt. Ett mysigt varuhus som inte är "för" stort med ett varuhus som är det mesta hemma.
  gillar detta
 • Marika E
  Marika E skrev om Ikea Kållered
  IKEA, beskrivning behövs väl inte? Billigt o bra helt enkelt!
  gillar detta
 • kajsa m
  kajsa m skrev om Ikea Kållered
  Ett standard Ikea med bra utbud och trevlig personal. Trista kommunikationer för att komma ut dock... Bra möbler till billig penning och passande för en student som behöver nya saker.
  gillar detta
 • Ted G
  Ted G skrev om Ikea Kållered
  Ett företag med allt för hus och rum. Mycket roligt för den händige då man får skruva ihop allt själv. Med egen hemkörning så att du kan få sakerna hem och uppburna samma dag. Transport för en kostnad från 495 kr. Seriös butik och bra personal. Inga problem om något skulle bli fel.
  gillar detta
 • Mikael M
  Mikael M skrev om Ikea Kållered
  Det är ett företag som följer sina stadgar och gör allt för kundens bästa. Arbetarna sliter hårt och det märks på kvaliteten på alla produkter som företaget levererar. En av mina favoriter inom dhhhet här området. Rekommenderasss varmt.
  gillar detta
 • Camilla L
  Camilla L skrev om Ikea Kållered
  Utmärkt för oss studenter! Stort utbud och jävligt billiga varor. Ett plus är också den jättegoda billiga maten som man kan äta om man skulle bli hungrig (vilket man alltid blir efter massa spring på Ikea)
  gillar detta
 • Martin L
  Martin L skrev om Ikea Kållered
  Ikea är butiken där man kan hitta allt för hemmet och oftast till ett helt ok pris. Här finns allt från sängar och soffor till hela kök. Butiken är riktigt stor och man kan lätt bli kvar en hel dag om man vill kolla på allt. Tur då att det finns en resturang med god mat, och blir man trött finns det ju som sagt gott om soffor att slå sig ner i.
  gillar detta
 • Mikael P
  Mikael P skrev om Ikea Kållered
  Ikea är en utmärkt butik för oss välbetalda studenter. Ruskigt billigt och stort utbud. Det mesta hemma hos mig kommer från ikea. Enda stora nackdelen som jag kan komma på att om man har tittat ut något man ska ha innan man åker dit så kan man ge sig 17 på att just den saken är slut när man kommer dit. Men vad gör det när det är billigt?
  gillar detta
 • Jonas K
  Jonas K skrev om Ikea Kållered
  IKEA Kållered har en oerhört trevlig personal och mycket bra service. Sortimentet i varuhuset är också mycket bra och, precis som på de flesta andra IKEA-varuhus, produkterna presenteras på ett bra sätt.
  gillar detta
 • Thomas M
  Thomas M skrev om Ikea Kållered
  Ikea är enligt min mening ett bra ställe, som vanligt med alla ikea så finns ett oerhört stort utbud av vardagsrums möbler, sovrumsmöbler, köksmöbler och saker till hallen. finns även köksredskap och lampor till alla rum man kan tänka sig. tack vara att det finns allt i en butik så kvittar det vad man behöver så kan man åka till iken. med andra ord, behöver man inredning av något slag så finns det antagligen på ikea för en billig peng.
  gillar detta
 • Fredrik H
  Fredrik H skrev om Ikea Kållered
  Det svenska folkets stolthet tillsammans med Volvo! Stort utbud av precis allt, billig mat och snart kanske billiga telefonsamtal tack vare Ingvar Kamprad. Sedan om själva monteringen inte alltid är den lättaste så brukar det ofta lösa sig till sist. Servicen är bra, man får den hjälp man kan tänkas behöva och simpel betalning med självbetjäning.
  gillar detta
 • Madeleine W
  Madeleine W skrev om Ikea Kållered
  Användbara, snygga och prisvärda produkter. Perfekt som student när kassan inte är särkilt välfylld. Hemkörning har de också om man inte får plats med sina nyinköpta prylar i de användbara ikea-kassarna som kan inköpas för en billig penning. Dessa är även mycket praktiska att använda då tvätten ska till tvättstugan eller när man är på väg till badstranden eller bara till förvaring av diverse prylar.
  gillar detta
 • Anna-Karin N
  Anna-Karin N skrev om Ikea Kållered
  mycket bra butik för studentet på grund av deras billiga och stora utbud. personalen är väldigt trevlig och tillmötesgående om det skulle vara något man inte hittar till exempel. deras nya funktion vid betalningen är väldigt smidig, prova!
  gillar detta
 • Helena O
  Helena O skrev om Ikea Kållered
  Företaget Ikea är i grund och botten ett smart företag. Denna Ikea i kållered är väl planerad och personalen finns ofta nära till hands för alla frågar som kan tänkas poppa upp. Det är en lämplig placering av restaurangen och maten som serveras är smaklig. Restaurangen är stor och vill man undvika barnfamiljer med skrikande barn finns det ofta en möjlighet till lite lugn och ro.
  gillar detta
 • Clara E
  Clara E skrev om Ikea Kållered
  Ikea i kållered är ett underbart ställe! Där kan man få inspiration i mängder genom att gå runt och kolla på alla deras uppbyggda rum och små lägenheter! Det finns inredning för alla smaker och i alla prisklasser. Allt man kan tänkas behöva till sitt hem kan man hitta här! Dessutom finns det en restaurang där man kan ladda batterierna mellan shoppingvarven.
  gillar detta
 • Anton Ä
  Anton Ä skrev om Ikea Kållered
  Lungt det bästa varuhuset för möbler och heminredning etc. Sällan restnoterade varor, bra service och kanon restaurang. Placeringen i kållered är bra då man finner de flesta byggmarknader och andra varuhus alldeles i närheten. Alltid lediga parkeringsplatser.
  gillar detta
 • Louice L
  Louice L skrev om Ikea Kållered
  En lagom stor IKEA där det är mycket trevlig att gå. Här hittar du ett bra utbud på inredning för inte ett så dyrt pris.
  Här hittar du allt för hela hemmet, allt under ett och samma tak. Jönköping har en bra planlösning på deras butik och det gåt lätt att ta sig ifrån olika saker inne i butiken. Entrén är stor och luftig som ger ett välkomnande intryck.
  gillar detta
 • Emma A
  Emma A skrev om Ikea Kållered
  Bättre utbud än tex IKEA helsingborg. och perfekt att handla på när man flyttar hemifrån. Ektorp soffa finns i massa varianter, är billig och skön, dessutom går det att byta klädsel. mittt bästa köp på ikea i år :P
  gillar detta
 • Therese E
  Therese E skrev om Ikea Kållered
  Det här IKEAt är lätt att ta sig till om man har bil. Bra för alla andra studenter som också behöver flytta nu vare sig man flyttar inom Göteborg eller från annan ort. Det går även att ta pendeln från Lisebergsstationen utan några problem att hitta dit.
  gillar detta
 • Staffan N
  Staffan N skrev om Ikea Kållered
  IKEA: Finns alltid för den utsatta studenten.
  gillar detta
 • Anna O
  Anna O skrev om Ikea Kållered
  Mitt normala IKEA varuhus, har varit på ställen som Jönköping och Älmhult men inget av dem slår det här! Ett mysigt och stort varuhus med fin inredning och god mat. Bra och trevlig personal som gärna hjälper till. Älmhult verkar dock vara mer modernt med nytt köpsystem med egen avscanning!
  gillar detta
 • Mikael H
  Mikael H skrev om Ikea Kållered
  Ett i raden av bra IKEA-varuhus. Tydligt skyltat till produkterna gör att man slipper leta alltför länge efter det man söker. Personalen kan vara svår att hitta, men när man väl hittar någon är de mycket hjälpsamma och trevliga. Självscanningskassan gör att man snabbt och smidigt kan betala med sitt kort.
  gillar detta
 • Jeanette O
  Jeanette O skrev om Ikea Kållered
  Jag har åkt till IKEA i Kållered sen jag var liten. Det är lagom stort så man tappar inte bort sig och sina nära och kära. deras utbud är helt ok, det mesta finns. Bra displaysektion.
  gillar detta
 • Bucky
  Bucky skrev om Ikea Kållered
  Helt okej IKEA varuhus. Finns bättre, finns sämre.
  gillar detta
 • Anna J
  Anna J skrev om Ikea Kållered
  Ikea i Kållered är en välsorterad IKEA butik, som är lätt att hitta i. Jag tycker att det bästa med den är att den har två våningar, en för möbler och en för detaljerna. Vilket är skönt närman kommer ochg bara ska köpa tex en ram så behöver man inte gå igen alla möbler också. När IKEA i Bäckelbol byggdes minskade även köerna i Kållered vilket var underbart skönt.
  gillar detta
 • Therese R
  Therese R skrev om Ikea Kållered
  IKEA i Kållered är inte sådan stor skillnad mot alla andra IKEA-butiker, precis som det brukar vara. Men jag ser det som ett problem att möblerna finns på en egen våning. Det blir mycket svårare att lura med pojkvännen upp, när man bara ska ha lite "basic" grejer. Man vill gärna ströva kring möblerna också för att få lite inspiration, trots att man kanske bara ska ha ett durkslag. Men sådant förstår inte alla. Så jag föredrar exempelvis Karlstads IKEA, där allt är på samma våning, för om jag lyckas få in pojkvännen på IKEA, har han då inget val än att passera hela utbudet, vilket blir svårare i Kållered då produkterna är uppdelade.
  gillar detta
 • Emma A
  Emma A skrev om Ikea Kållered
  Vad finns kvar att säga om IKEA som inte alla redan vet? Butiken i Kållered är stor och det man letar efter brukar finnas. Dock föredrar jag den "nya" Ikea-butiken i Bäckebol. Den känns större och mer luftig. Jag föredrar utbudet av andra butiker kring Ikea på Bäckebol, jämfört med det i Kållered. Trevlig personal som alltid hjälper till vid behov.
  gillar detta