iKörkortMC.se, sid 2
Välkommen till iKörkortMC.se!
Klara ditt mc teoriprov på första försöket med hjälp av iKörkortMC.se! Vår heltäckande mc utbildning låter dig plugga till ditt mc körkort online med svåra mc körkortsfrågor och lättläst körkortsteori som innehåller både all mc teori och den minst lika viktiga grundteorin.
Med vårt smarta spel MC-Resan får du lära dig allt du behöver kunna för att klara teoriprovet för mc samtidigt som pluggandet blir lätt och roligt.
Genom att bli medlem får du tillgång till alla våra smarta prov och funktioner, alla våra 1 200 mc frågor och massor av annat!
Innan du köper kan du prova gratis. Vi erbjuder:
• Gratis motorcykel teori
• Gratis mc prov med 20 frågor
• Gratis guide till ditt mc kort
• Gratis vägmärken
iKörkort MC har funnits på marknaden i över 10 år och hjälper årligen tusentals blivande mc förare att ta mc kort billigt och enkelt!
Gå till vår hemsida och testa vårt smidiga sätt att plugga till mc körkortet.
Innan du köper kan du prova gratis. Vi erbjuder:
• Gratis motorcykel teori
• Gratis mc prov med 20 frågor
• Gratis guide till ditt mc kort
• Gratis vägmärken
Gå till vår hemsida och testa vårt smidiga sätt att plugga till mc körkortet.
Utmärkelser
178 omdömen om iKörkortMC.se
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om iKörkortMC.se
Väldigt bra app! Innehåller det som behövs för att klara provet
skrev om iKörkortMC.se
Bra med så många varierade frågor.
skrev om iKörkortMC.se
Väldigt strukturerad och bra tillvägagångssätt att lära ut det nödvändiga kunskaperna.
skrev om iKörkortMC.se
I was able to prepare for my theory test in one month and successfully passed it. The team was responsible when I had questions about theory nuances.
The format of a "theory game" is very helpful and makes theory learning easier and more enjoyable. -
skrev om iKörkortMC.se
Super bra för mc teori! Älskar att ni fångar upp allt gällande teorin, både med videos och bilder. Samt tydligt förklarar när man testar teoriproven på hemsidan och att man kan bygga sina egna prov och läsa på extra inom områden man behöver mer hjälp med! Tack för ni hjälpte mig att klara mitt mc teoriprov!
skrev om iKörkortMC.se
Jag var medlem på annat och kunde inte klara kunskapsprovet även försökte 3 gånger. Med igenom ikorkortmc klarade jag på första gången.
skrev om iKörkortMC.se
Hej jag kommer inte i håg riktig hur det va men det va enkelt så klart det går altid bättre alltså utveckling altid bra
Jag va nöjd 😄
Tack för allt -
Hel!
Jag möte av företag genom min kolleger. Jag blev jättenöjd med ert företag. Då köpte jag on online Jag är väldigt tacksam.
Med vänliga hälsningar.
Ha Pham -
skrev om iKörkortMC.se
Sidan har varit till stor hjälp för läsning av körkortsteori. Jag har kunnat använda den på ett effektivt och bra sätt. Det som e tråkigt är att för att kunna använda appen så måste man betala ytterligare. Har använt via en webbläsare och det har gått bra.
Otorligt bra tjänst.
Lätt att använda, den gör det roligt att plugga
Värt pengar -
skrev om iKörkortMC.se
Efter att jag läst igenom teoriböckerna (bil och mc) och tyckte jag lärt mig det viktiga insåg jag att förarprovet kan gå ner på mycket detaljerad nivå. Jag betade mig därför igenom iKörkortMC:s MC-Resan och tycker att den förberedde mig väl för provet - blev van med flervalstesten och typen av frågor. Jag blev även bra bemött via e-post. Jag blev mycket glad när jag sen klarade provet på första försöket!
skrev om iKörkortMC.se
Delvis tack vare deras produkt fixade jag snabbt teoriprovet för MC.
skrev om iKörkortMC.se
Har fungerat bra,klarade teori provet, kommer att använda er när min dotter ska ta mc-körkort.
Fantastiskt bra 👍 . 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
skrev om iKörkortMC.se
Väldigt nöjd med tjänsten, och klarade teorin på första försöket.
skrev om iKörkortMC.se
Mycket bra feedback, och ett roligt sätt att lära sig!👍👍
skrev om iKörkortMC.se
Enkelt att använda och mycket roligare sätt att plugga än att läsa boken!
skrev om iKörkortMC.se
Allt funkade väl, jättebra frågor blev en enkel sak med provet
skrev om iKörkortMC.se
Billigt enkelt bra och roligt sätt att lära sig teori
skrev om iKörkortMC.se
Allt är bra och tidlig samt lätt att förstå
skrev om iKörkortMC.se
Allt funkar jätte 👍 alltid nära till hand kan läsa när som helst👍👍
Enkelt, smidigt och användarvänligt
skrev om iKörkortMC.se
Bra, väldigt hjälpsamma med brett urval av utbildningar.
skrev om iKörkortMC.se
har skrivit för ut säg igen mycket bra och pegdagogick
skrev om iKörkortMC.se
Bert good for pass theory firat time
skrev om iKörkortMC.se
Enkelt att använda och bra upplagt. Bra prov efter varje kapitel och att man göra övnings prov. Hjälpte mig att få godkänt på körkorts teorin!
skrev om iKörkortMC.se
När jag såg deras frågebank med alla färgfoton/illustrationer och videofilmer i kombination med körkortsteorin + alla trakfikmärken som fanns tillgängliga blev jag intresserad och nyfiken på upplägget. För mig ledde frågorna vidare till fördjupning och förståelse av trafiken till att läsa igenom hela körkortsteorin. Endast inpluggning av frågor blir ju en ytlig pedagogiisk form där kunskaperna snabbt bleknar.
Mc-resan i upplägget har jag inte använt mig så mycket av.
Ska också tillägga att jag tar del av " Mc-jakten.se "med mc-förare/lärare 'Nils' erfarenheter. Kombinationen passar mig bra !
Företaget - iKörkortMC.se - återkopplar snabbt när man frågar något. Upplever att detta är en bra och prisvärd studieform.
Jag tycker att detta är ett bra alternativ att jobba med.
Mvh Thomas Engberg -
skrev om iKörkortMC.se
Mycket lärorikt, extra roligt med tävlingen
skrev om iKörkortMC.se
Det var ett otroligt billigt alternativ till körskolans metoder.
Utan att ha använt mig utav något annat studiematerial än IkörkortMC.se så klarade jag teoriprovet med fullgott resultat och till en kostnad som motsvarade knappt 10% utav körskolans metod.
Jag är mycket nöjd med mitt val och skulle rekommendera "Ikörkort" till samtliga MC-drömmare. -
skrev om iKörkortMC.se
Fixade teoriprovet utan problem genom att bara använda sajten
Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
skrev om iKörkortMC.se
Mycket smidig tjänst som ger allt man behöver för att klara provet!
skrev om iKörkortMC.se
Perfekt komplement till körskolans körkortsfrågor som avser mc. Jag tror inte att jag skulle klarat uppskrivningen på första gången utan ikörkortMC.se
skrev om iKörkortMC.se
Toppen med allt tog mitt mc kort den 5/10 och fyllda 66 år jag känner mig riktigt stolt övee mig själv. Lillian.
skrev om iKörkortMC.se
Väldig smidig hjälp till mc kort.
skrev om iKörkortMC.se
Perfekt tjänst. Enkelt och smidigt. Bra med massa övningsprov.
skrev om iKörkortMC.se
Upplever att iKörkortMC funkade utmärkt. Jag tog mitt MC-kort i somras och betalade ungefär 50% mindre före teorin än vad jag hade gjort om jag tagit teoripaketet på körskolan.
skrev om iKörkortMC.se
Teorin är informativ och utformat på ett lärorikt sätt. Bra med frågor och teoriproven är riktigt bra tack vare dom olika typer av frågor man får med. Vissa är svårare vissa är lättare
Rekommenderad starkt.
Skrev för MC och fick 60 rätt 65 på teoriprovet hos trafikverket. -
skrev om iKörkortMC.se
Bästa du kan använda om du ska ta mc kort
skrev om iKörkortMC.se
Bättre upplägg och enklare att lära, än via det som jag fick tillgång till via körskolan
skrev om iKörkortMC.se
All the information you need to pass the theory test in one place. Don't need to buy the books even. Studied daily for couple of weeks, and passed my test from first time with a good margin.
skrev om iKörkortMC.se
Mycket prisvärd tjänst som gör att du klarar uppskrivningen för MC körkort på första försöket!
skrev om iKörkortMC.se
Väldigt bra system. Lätt att lära sig genom att först läsa och sedan utföra kapitelprov.
skrev om iKörkortMC.se
Hade lite ångest inför teorin men ikörtkort gjorde den både lätt och rolig. Dels pedagogiskt genomgång i MC resan men sen också både lätt, kul och lärorikt att lära sig genom att använda frågebiblioteket. Mycket lättanvänd och prisvärd tjänst och jag klarade teorin på första försöket.
skrev om iKörkortMC.se
Materialet var till stor hjälp, jag fixade provet på första försöket utan problem.
skrev om iKörkortMC.se
En fantastiskt bra sida för mc-pluggandet! Mycket omfattande och lärorikt!
skrev om iKörkortMC.se
Perfekt app att plugga med.
Gick hur bra som helst på teoriprovet.
Tack I Ikörkort MC. -
Mejlet.
Mer bra mc frågor.
Bra pris -
skrev om iKörkortMC.se
Ni mötte alla mina förväntningar jag hade, vilket var att jag kunde läsa all den teori jag behövde för att klara mitt teoriprov
skrev om iKörkortMC.se
Väldigt bra kundservice! Hemsidan och hela upplevelsen på hemsidan kändes bra, och bemötandet man fick vid kontakt var topp!
Jag köpte MC utbildningen och körde igenom körkortsresan, som är väldigt bra och som går igenom alla momenten steg för steg med tillhörande prov på det man gått igenom för att se att kunskapen sjunkit in.
Sen är det bara att träna på provet om och om igen och läsa på mer om det man inte klarar.
Jag klarade provet på första försöket och fick 58 rätt.
Frågorna är väldigt lika de på Trafikverket, det är samma tänk, så bara man har pluggat på ordentligt så fixar man det! Formler för att räkna ut distanser, alkoholmängd m.m. guldvärt!
Kan lätt rekommendera ikörkortmc!
Nu ska frugan prova på ikörkort och fixa bilkörkortet!
Lycka till!