Bra och lärorikt. Pedagogisk utbildning för nybörjare
iKörkortMC.se
Välkommen till iKörkortMC.se! Klara ditt mc teoriprov på första försöket med hjälp av iKörkortMC.se! Vår heltäckande mc utbildning låter dig plugga till ditt mc körkort online med svåra mc körkortsfrågor och lättläst körkortsteori som innehåller både all mc teori och den minst lika viktiga grundteorin. Med vårt smarta spel...
207 omdömen om iKörkortMC.se
Sedan starten hos Reco 2022
Mycket bra hjälpmedel när det gäller
Bästa någonsin. Väldigt enkel och motiverande
Stort tack för ditt betyg Alexander, vad roligt att höra att du är så nöjd!
Super bra app det hjälper mycket för att förstår hur fungerar provet . Funny och bra app
Tusen tack för din recension Juan!
Bra struktur på kursmaterialet att följa. Det är lätt att läsa för att sedan göra olika delar eller hela teoriprover.
Lätt att jobba med fanns det jag behövde,med andra ord Funkade utmärkt för mig!
Bra internettjänst för att lära sig de kunskaper som krävs inför A1 teoriprovet. Fick 58/65
Köpte detta för elevcentralens prov och teori var för enkel man lärde sig inget och det märktes när man gjorde sitt teori prov på trafikverket gjorde 4 prov klarade ej hade typ 40 - 50 sen bytte jag till denna gjorde 2 nya prov och på det första fick jag 51 och andra 59 tack vare denna nya teori som är svårare och man förstår mer
Jag upplevde att detta är det i särklass bästa, enklaste och roligaste sättet att ta körkortsteorin på. Genom "MC-resan" fick jag ta del av digitala prov och filmer som liknar innehållet och upplägget för teoriprovet på Trafikverket. Bra material, olika former av prov och filmer som gjorde att jag klarade teorin på första skrivningen. Jag valde att köra stenhårt med testprov och läste sedan teorin i de delar jag svarat fel. Jag kan varmt rekommendera iKörkortMC.se!!!
Tusen tack för din superfina recension Liselott! Så kul att höra att det gick så bra på provet och att du är så nöjd med vår utbildning! :)
Tyckte upplägget o frågorna funkade fint, mc resan inte min grej men passar söker andra.
Bra upplägg bra frågor osv massa pluss
Klarade teorin på första försöket
Stort tack för ditt omdöme och stort grattis till det godkända teoriprovet Mauritz!
Riktigt bra frågor och bra förklaring av frågorna
Bra upplägg med kortare avsnitt och på det man gåt igenom
Var bra, mc-resan var toppen för att ta en lektion per lunchrast och sedan nöta lite eätwster inför. Godkänd på första försöket så hjälpte för det som var målet.
Stort tack för din fina recension Philip och stort grattis till det godkända teoriprovet!
Superbra komplement till körskolans. Tar man sig igenom denna så klarar man av provet. 👍
Riktigt bra om man ska ta körkort. Bra sätt att plugga teori och bra tester med väl utformade frågor.
Genomarbetat material som förklarar mycket bra MC-körningens teori, orsaker, samband samt risker med MC- körning på ett sunt, användbart sätt så att även en nybörjare förstår på djupet. Genomgående korta teoriavsnitt med direkt påföljande kontroller (frågor) att man förstått, tagit till sig kunskaperna och kan återge dessa. ”Proven/checkfrågorna” kan man göra om och om igen. Snabb återkoppling vid ev frågor eller ”trassel”.
Tusen tack för din fina och utförliga recension Evalena, vad roligt att höra att du är så nöjd!
Allt är jättebra! .
En otroligt bra sida för teoriprovet. Gjorde teoriprovet 1 gång och det va tack vare iKörkortMC.
Tack för din recension Jonas och stort grattis till det godkända teoriprovet!
IKörkortMC.se guidar dig på ett utmärkt strukturerat och pedagogiskt sätt så att du får goda teoretiska kunskaper för att klara ditt teoriprov!
Stort tack för din fina recension Fredrik!
Jag hittade företaget på web. Mål var att klara MC körkort men första uppkörning. Och med hjälp och ledning har jag klarat. Mycket bra
Stort tack för ditt fina omdömme!
Fungerade bra för mig när jag skulle förbereda mig inför teoriprovet för MC som i sin tur gav mig utökade kunskaper om bl a motorcykelkomponenter och risktänkande. Dock uppfattade jag att svaren på några frågor var tokiga, vilka jag "felanmälde".
Det är första steget till MC-KORT. Jag har klarat teoriprovet utan problem med hjälp på iKörkortMC. Väldigt bra strukturerad läromedel med massa förklaringar och obegränsade möjligheter. Man kan skapa sitt eget prov och nöta, nöta och nöta mer. Lycka till! Tack iKörkortMC.
Stort tack för din superfina recension Maciej, vad roligt att höra att du är så nöjd med vår utbildning och att det gick bra på provet!
Det är en mycket bra app och fungerar så att man kan klara teori provet.
Mycket bra och lätt att förstå sig på. Bra och relevanta frågor.
Mycket bra! Bra upplägg gillade mc-resan
Tack Per, vad roligt att höra!
Väldigt likt trafikverkets kunskapsprov sett till rörligt material och bilder samt typ av frågor. Också bra på så sätt att man får kapitlet från vart infon finns om man svarar fel under frågan, så kan man läsa på direkt istället för att bläddra i nån bok.
Tusen tack för din fina recension Jonas, superkul att höra att du är så nöjd!
Väldigt bra app! Innehåller det som behövs för att klara provet
Tack så mycket för ditt betyg Eric och stort grattis till det godkända teoriprovet!
Bra med så många varierade frågor.
Väldigt strukturerad och bra tillvägagångssätt att lära ut det nödvändiga kunskaperna.
I was able to prepare for my theory test in one month and successfully passed it. The team was responsible when I had questions about theory nuances. The format of a "theory game" is very helpful and makes theory learning easier and more enjoyable.
Super bra för mc teori! Älskar att ni fångar upp allt gällande teorin, både med videos och bilder. Samt tydligt förklarar när man testar teoriproven på hemsidan och att man kan bygga sina egna prov och läsa på extra inom områden man behöver mer hjälp med! Tack för ni hjälpte mig att klara mitt mc teoriprov!
Tusen tack för din jättefina recension Maria, så kul att höra att du är så nöjd och att det gick bra på teoriprovet!
Jag var medlem på annat och kunde inte klara kunskapsprovet även försökte 3 gånger. Med igenom ikorkortmc klarade jag på första gången.
Hej jag kommer inte i håg riktig hur det va men det va enkelt så klart det går altid bättre alltså utveckling altid bra Jag va nöjd 😄 Tack för allt
Hel! Jag möte av företag genom min kolleger. Jag blev jättenöjd med ert företag. Då köpte jag on online Jag är väldigt tacksam. Med vänliga hälsningar. Ha Pham
Sidan har varit till stor hjälp för läsning av körkortsteori. Jag har kunnat använda den på ett effektivt och bra sätt. Det som e tråkigt är att för att kunna använda appen så måste man betala ytterligare. Har använt via en webbläsare och det har gått bra.
Otorligt bra tjänst. Lätt att använda, den gör det roligt att plugga Värt pengar
Efter att jag läst igenom teoriböckerna (bil och mc) och tyckte jag lärt mig det viktiga insåg jag att förarprovet kan gå ner på mycket detaljerad nivå. Jag betade mig därför igenom iKörkortMC:s MC-Resan och tycker att den förberedde mig väl för provet - blev van med flervalstesten och typen av frågor. Jag blev även bra bemött via e-post. Jag blev mycket glad när jag sen klarade provet på första försöket!
Tack så mycket för din fina och utförliga recension Jessica, vi uppskattar verkligen att du tog tid att skriva!
Delvis tack vare deras produkt fixade jag snabbt teoriprovet för MC.
Tack så mycket för att du recenserade vår tjänst David, uppskattas verkligen!
Har fungerat bra,klarade teori provet, kommer att använda er när min dotter ska ta mc-körkort.
Tusen tack för din fina recension Tommy och stort grattis till det godkända teoriprovet! Önska din dotten lycka till med mc-körkortet från oss :)
Fantastiskt bra 👍 . 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Väldigt nöjd med tjänsten, och klarade teorin på första försöket.
Start tack för din recension Peter och stort grattis till det godkända teoriprovet, snyggt jobbat!
Mycket bra feedback, och ett roligt sätt att lära sig!👍👍
Enkelt att använda och mycket roligare sätt att plugga än att läsa boken!
Allt funkade väl, jättebra frågor blev en enkel sak med provet
Billigt enkelt bra och roligt sätt att lära sig teori
Allt är bra och tidlig samt lätt att förstå
Allt funkar jätte 👍 alltid nära till hand kan läsa när som helst👍👍