Mycket bra puts, ingen smuts kvar och till ett bra pris.
INGEN SMUTS BARA PUTS AB
Vi på Ingen Smuts Bara Puts vet att det kan vara tidskrävande och utmanande att putsa fönster, tvätta tak och utföra andra hushållsnära arbeten i hemmet eller på företaget. Därför förenklar vi din vardag genom att göra detta åt dig! Vi arbetar åt kunder runt Hässleholm och Kristianstad med omnejd. Vi erbjuder fönsterputsning,...
1025 omdömen om INGEN SMUTS BARA PUTS AB
Sedan starten hos Reco 2024
Hej Lennart! Tack för du tog dig tiden och gav oss ett så fint omdömde. Vi är tacksamma för att vi fick komma till er och putsa era rutor - hoppas vi ska få ses fler gånger i framtiden! Vänliga hälsningar, Ludvig Ingen Smuts Bara Puts AB
Trevliga pojkar och dessutom duktiga på det de gjorde.
Trevlig personal! Inte riktigt rena fönster men de var väldigt smutsiga!
blev överraskad när det kom 2 killar och började putsa fönster. Hade kontakt med företaget men vi hade inte bestämt något, men jag blev nöjd och vi fortsätter framöver med företaget. har betalt fakturan
Det kom 2 trevliga killar, som gjorde ett bra jobb. Extra stjärna för tvättningen av plåtarna.
Bara super bra allting, alla glada och nöjda :)
Hyfsat nöjd, men fönsterna blev inte helt rena. Vissa fläckar/prickar är kvar och ett par märken efter fönsterskrapan. Gissar att det ska gå snabbt för att det är billigt. Men i det stora hela ändå nöjd, i förhållande till pris. Killarna var mycket trevliga och tillmötesgående.
Hej Freddie! Tack för din recension! Vi vill givetvis att ni ska bli 100% nöjda - Det kan alltid bli fel men givetvis kommer vi tillbaka. Skicka gärna ett mail till ludvig@ingensmutsbaraputs.se så ska jag se till så vi kommer tillbaka och fixar till prickarna. Bara kärlek & rena fönster, Ludvig Ingen Smuts Bara Puts AB
Mycket bra bemötande! Trodde nog att det skulle bli bra vilket det också blev. Har absolut inget att klaga på. Jag köpte ett prova på erbjudande och det var till full belåtenhet med det som utlovades.
Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att både bemötandet och resultatet levde upp till dina förväntningar. Så kul att du är nöjd med vårt prova-på-erbjudande Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Bra utfört jobb samt mycket trevliga killar.
Tusen tack för ditt omdöme! Kul att höra att både arbetet och bemötandet levde upp till förväntningarna. Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
De blev bara putsat utvändigt. Jag var på plats på avtalad tid men de hade redan vart på plats då. De hörde inte av sig förrän de ville ha pengar. De skulle va ett billigt introduktions pris. De blev ju inte billigt då man inte utförde de vi hade tänkt. -Uselt.
Stort tack för din feedback! Jättetråkigt att höra att du inte är nöjd så ska det självklart inte vara. Det verkar ha blivit ett missförstånd och vi vill gärna göra det rätt. Hör av dig till oss på maja@ingensmutsbaraputs.se så hittar vi en lösning. Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Trevlig killar som gjorde ett snabbt och noggrant jobb!
Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att du upplevde oss som trevliga och att resultatet levde upp till förväntningarna. Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Snabbt och smidigt! Mycket fint resultat!
Stort tack för ditt omdöme! Härligt att allt gick smidigt och att resultatet blev bra. Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Bra service och trevlig personal
Stort tack för ditt omdöme! Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Hej. Det blev jättebra. Mvh Annika
Tusen tack för ditt omdöme! Så roligt att du är nöjd med resultatet. Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Trevliga grabbar. Snabba och effektiva. Kommunicerade om fläckar som inte gick bort. Jag är jättenöjd med deras puts
Stort tack för ditt omdöme! Så roligt och höra att du är nöjd med vårt jobb och bemötandet. Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Snabba duktiga pojkar 👍kommer tillbaks när det behövs🥰
Stort tack för ditt omdöme! Vi ser fram emot att komma tillbaka och putsa dina fönster när det är dax igen 😊 Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Trevligt bemötande, tydlig kommunikation, effektivt och med fint resultat
Tusen tack för ditt omdöme! Det gör oss så glada att du är nöjd med resultatet och vårt arbete. Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
mycket bra fönsterputsare och alla pratade svenska som är viktig. Verkligen att rekommendera för alla som bor Lomma. Viktigt med bra personal som är trevliga och glada. 5 getingar av 5 Stefan I Lomma
Stort tack för ditt omdöme! Vi blir så glada och höra att du är nöjd med oss och resultatet. Vi uppskattar verkligen att du rekommenderar oss. Bara kärlek, Ingen Smuts Bara Puts.
Första gången i mitt liv jag anlitat fönsterputsning. Hur bra som helst, och tänker anlita igen. Anmält abonnemang 4ggr/år. Jättetrevliga och professionella fönsterputsare.
Tusen tack för ditt omdöme! Så roligt att höra att du är nöjd och att du skaffat ett abonnemang hos oss, det glädjer oss verkligen! Bara kärlek, Ingen Smuts Bara Puts.
Trevliga killar men 2 dagar kom de inte alls som det var bokat. Jag fick ett SMS vid 4 tiden att de inte kom🙁
Tusen tack för ditt omdöme! Jag förstår verkligen att det känns frustrerande när vi inte dyker upp som planerat och meddelar så sent, så ska det såklart inte vara. Vi tar till oss detta, vi uppskattar verkligen din feedback. Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Mycket trevliga. Kom lite tidigare än planerat men ringde innan och frågade om det passade. Toppen. När det inte fungerade att putsa utifrån, pga våra gamla fönster, ändrade de arbetssätt och putsade inifrån och allt blev fint. Mycket bra dialog med dem.
Stort tack för ditt fina omdöme! Jättekul att du är nöjd med vårt jobb, det glädjer oss verkligen. Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Det blev superbra, gick snabbt och smidigt när ni var flera stycken. Supernöjd. Blir absolut fler gånger.
Tusen tack för ditt omdöme! Det gör oss så glada att du är nöjd. Vi ser fram emot att komma och putsa dina fönster framöver igen. Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Bra bemötande, jobbet är gjort.
Tusen tack för ditt omdöme! Så himla kul att du är nöjd med både vårt jobb och bemötande. Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Mkt bra resultat och snabba var killarna!
Tusen tack för ditt omdöme! Jättekul att du är nöjd, det glädjer oss. Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Bra resultat men tycker inte om att man inte får veta vilken dag de tänker komma. Bara "att det snart kommer att putsas hos er". Har man önskat en speciell person som skall putsa, av olika anledningar, blir man lite besviken när de skickar någon annan. Självklart kan man vara sjuk men då vill jag ha återkoppling. Resultatet har alltid varit bra!!
Stort tack för ditt omdöme! Vänligen hör av dig till maja@ingensmutsbaraputs.se vid frågor eller funderingar så hjälper vi dig vidare där så det ska kunna fungera bra framöver. Jättekul och höra att du är nöjd med resultatet. det gläder oss verkligen! Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Killarna jobbade på bra resultatet på taket visar sig väl efter ett tag
Tusen tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du upplevde att jobbet flöt på bra. Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med resultatet på taket när det fått verka ett tag. Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Mycke bra gjort. Rena och fina fönster.
Tusen tack för ditt omdöme! Så kul och höra att du är nöjd. Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Effektiva. Bra resultat. Trevlig personal och till ett bra pris😊
Stort tack för ditt omdöme! Det gör oss så glada och höra att du är nöjd 😊 Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Superbra! Fin service och väldigt fina rena fönster.
Stort tack för ditt omdöme! Så himla kul och höra att du är nöjd med dina fönster. Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Trevligt bemötande o bra utfört arbete. Rekommenderas
Tusen tack för ditt omdöme! Så himla kul att du är nöjd med vårt bemötande. Det gläder verkligen att du rekommenderar oss. Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Snabb bokning, snabbt på plats, snabb putsning med bra resultat! Trevliga o reko grabbar med ett leende på läpparna
Stort tack för ditt omdöme! Jättekul att du är nöjd med vårt jobb och bemötande, det glädjer oss verkligen. Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Fönsterrutorna blev rena men det var dåligt rengjort på fönsterbläcket på baksidan av huset. Framsidan betydligt bättre. Killar som arbetar fort och kom flera dar tidigare än avtalad tid.
Stort tack för ditt omdöme! Så ska det såklart inte vara, vänligen kontakta maja@ingensmutsbaraputs.se så hjälper vi dig vidare där med att fixa det som inte blev helt rätt gjort. Kul och höra att resterande av huset blev bra. Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Vi hade beställt putsning av samtliga fönster i en 5-rums lägenhet och blev nu, som vid tidigare tillfällen mycket nöjda med resultatet. Birgitta och Acke Nilehn. A
Stort tack för ditt omdöme! Så himla kul och höra att du är nöjd. Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Mycket trevliga och gjorde ett snabbt och bra jobb.
Tusen tack för ditt omdöme! Jättekul att du är nöjd med bemötandet och resultatet. Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Trevligt, noggrant och prisvärt!
Tusen tack för din feedback Så kul att höra att du upplevde oss som trevliga, noggranna och prisvärda. Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Bra puts trevlig personal 🌞🐞👍🏻
Tusen tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med både puts och personal 😊 Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Snabbt, smidigt och ett bra resultat.
Stort tack för din feedback! Vad kul att höra att allt fungerade smidigt och du blev nöjd med resultatet. Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Blev väldigt bra bemött. Bra utfört arbete. Återkommer till dem senare för fönsterputsning inne i lokalen.
Tusen tack för ditt omdöme! Så himla roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och arbetet. Vi hjälper dig gärna igen när det är dags för. Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Rent o fint blev fönstren med trevlig och snabb personal
Tusen tack för ditt omdöme! Så kul att höra att du är nöjd med både vårt jobb och bemötande. Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
De började med att dom putsa fel hus vi bor på Doktorsgatan 8 Men hade beställt putsning till vårt extra hus på Bernadotteg 4 men de gjorde inget att vårt hus med blev. Putsat.
Stort tack för ditt omdöme! Vi ber verkligen om ursäkt för förväxlingen. Men så bra att extra huset också blev rent. Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Bra bemötande o en bra presentation
Tusen tack för ditt omdöme! Härligt och höra att du är nöjd med vårt jobb. Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Alla fönster var rena och snygga. Mycket nöjd 😊
Stort tack för ditt omdöme! Jättekul att du är nöjd med vårt jobb, det glädjer oss. Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Allmänt mycket bra putsning och avtorkning. Tyvärr inte fem stjärnor då en del tydliga missar fanns, både på fönster, bläck och spröjs. Men till det priset - bokar gärna igen!!!
Tusen tack för ditt omdöme! Vi ber om ursäkt för det, så ska det självklart inte vara. Kul och höra att du är nöjd med putsningen, vi ser fram emot att komma och putsa dina fönster igen framöver. Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara puts.
Vi va inte hemma när Morris B putsade fönstren, men vi blev väldigt nöjda då vi kom hem och såg hur fönster och fönsterbleck blänkte 🌟🤩
Stort tack för din feedback! Så himla kul och höra att ni är nöjda med era fönster och fönsterbleck 🤩 Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Mycket förstående om arbetet då jag ej var hemma inga problem för detta, att fönsterna var fint putsade o inga sorg kanter på kanterna, valde att puts även uterummet också ,alla fönster utvändigt , skulle vilja ha en pris uppgift på samma arbete var 3 månad .en kostad på en tak tvätt skulle jag också ha nu när ni sett taket ( jag glömde skicka foto på det till er)
Stort tack för ditt omdöme! Så roligt att du är nöjd med putsningen och att allt blev rent. Vi återkommer gärna med en prisuppgift för samma arbete var tredje månad samt en offert för taktvätt. Vi hör av oss så snart som möjligt! Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Effektiva och noggranna, rekommenderar dessa
Stort tack för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd och att du rekommenderar oss. Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Jätteduktiga och härliga killar .Fast det är ett slitsamt och väldigt kallt och blött jobb (särskilt denna vinter )så är dom alltid så glada och positiva en STOR eloge för det😃Tänk om alla hade varit det då hade vi haft en annan värld 😍kram Inkan
Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen dina ord. Så himla kul att du är nöjd med vårt bemötande 😍 Många kramar, Ingen Smuts Bara Puts.
Bra kontakt och ett bra utfört arbete.
Stort tack för ditt omdöme! Jättekul och höra att du är nöjd med vårt arbete. Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Mycket nöjd, återkommer till hösten
Stort tack för ditt omdöme! Jättekul att du är nöjd, det gör oss glada. Vi ser fram emot att komma och putsa dina fönster igen! Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.
Trevliga killar. Snabba,bra resultat
Stort tack för din feedback! Det gör oss glada att du är nöjd med resultatet. Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts.