Isolde Allservice AB

Isolde Allservice AB

isoldeallservice.se
  • Badge2025
4.7

Isolde Allservice är ett företag som hjälper dig med alla typer av städning i Stockholm! Vi erbjuder professionella städtjänster för både privatpersoner och företag, och vår erfarna personal har gedigen kunskap inom städning. Vi garanterar ett skinande rent resultat som möter dina specifika önskemål och behov. Vi utgår alltid...

22 omdömen om Isolde Allservice AB

Ester Helena S
Skrev om Isolde Allservice AB

Mycket bra flyttstädning, lägenheten blev så ren och fräsch. Bra service och fint bemötande.

Peter L

Vänligt och bra bemötande. Proffsiga och seriösa. Mycket bra

Frida L
Skrev om Isolde Allservice AB

Bra städning och effektiv kommunikation!

Milan K
Skrev om Isolde Allservice AB

Städar noggrannt (nästan överdrivet nogģrannt) o till ett acceptabelt pris , men fick 2 glödlampor o 2 persienner att lägga av och fönster i 2 rum går inte att stänga/öppna efter städningen. .Allt detta utan att tala om det för mig. Det kändes oschysst.

Svar från Isolde Allservice AB

Hej Du var där tillsammans med anställda och lägenheten var ganska gammal Lägenheten behöver renovering men du såg allt som vi har hjort och vi fick hjälpa dig att flytta dina söker utan extra pris :) Tacksam om du skriver allt hjälp som du fick utan kostnad,tjejen har till och med varma din mat :)

Anne B
Skrev om Isolde Allservice AB

Trevlig personal, flexibla Kan verkligen rekommendera dem

Håkan E
Skrev om Isolde Allservice AB

Snabb service och bra utförande!

Albin B
Skrev om Isolde Allservice AB

Hemmet är alltid skinande rent efter att Isolde Allservice varit på plats! Trevliga, pålitliga, noggranna och flexibla! Mycket nöjda med dess service!

Anders S
Skrev om Isolde Allservice AB

Vi har använt Isolde Allservice i många år för städning av vår lägenhet. Vi är mycket nöjda med resultatet och den personliga servicen samt vetskapen att vi vet vem som kommer och städar. Extra viktigt då vi har en katt hemma som också är nöjd med städningen.

Karolina R

Fullständigt nöjd! Inget krångel. Självklart rekommenderar jag dom 😊👍

Marianne J
Skrev om Isolde Allservice AB

Vi får hjälp med städning 2 ggr i månaden. Det är skönt att få hjälp av samma person varje gång.

Alf Jonas B
Skrev om Isolde Allservice AB

Kan verkligen rekommendera Isolde Allservice, har haft dem i flera år, kommer alltid i tid,superduktiga , noggrannaoch lätta att kommunicera med. Riktigt bra företag =)

Enzo C Bracco C
Skrev om Isolde Allservice AB

Fantastiskt bra från kundbemötandet till utfört arbete Isolde allservice stor tack ni är bäst jag är mer än nöjd med allt kontakten, möjligheter, anpassning, arbeten och pris helt fantastiskt. Tack. 🙏🏽

Cecilia B
Skrev om Isolde Allservice AB

Vi har använt Isolde Allservice för hemstäd i 3-4 år nu och har alltid varit nöjda. Jag uppskattar specifikt den personliga servicen och flexibiliteten samt att samma person kommer och städar varje gång. Detta gör att hon vet hur vi vill ha det och vad som är viktigt för oss. Om det någon gång hänt att vi haft synpunkter på städningen har detta åtgärdats omedelbart. Vi är jättenöjda och företaget kan varmt rekommenderas.

Frida W
Skrev om Isolde Allservice AB

Fantastisk service och bemötande. De levererade en perfekt flyttstädning helt utan anmärkningar till ett väldigt bra pris. Punktliga, trevliga och duktiga! Kommer definitivt anlita dem igen om behovet uppstår och jag kan varmt rekommendera Isolde Allservice till andra som vill ha hjälp med flyttstädning!

Frank T
Skrev om Isolde Allservice AB

Bemötande av personalen är alltid vänliga och trevliga Mina förväntningar uppfylls alltid Jag köper städ tjänst till våra 6 livsmedels butiker

Adam H

Proffsigt, pålitligt och välstädat

Christian H
Skrev om Isolde Allservice AB

Pålitliga samt bra kvalitet på städningen, bra priser

Margareta S
Skrev om Isolde Allservice AB

Trevligt bemötande, flexibel och personlig service, ordentlig och pålitliga medarbetare. Är mycket nöjd med Isolde Allservice.

Tommy L
Skrev om Isolde Allservice AB

Städning. Mycket nöjda med personal och själva städning

Jan Gunnar T
Skrev om Isolde Allservice AB

Jag beställde flyttstäd under pågående utflytt. Med kort varsel planerade Isolde städningens olika moment tillsammans med flyttkillarna och jag måste säga att det gick jättebra. Vi skulle vara klara 12.00 enligt hyreslag och 12.00 var alla klara, fantastisk skinande resultat till bra pris. Tack Isolde för ett mycket proffesionellt agerande / Jan & Carina

Fredrik H
Skrev om Isolde Allservice AB

Mycket nöjd med kontakten innan själva uppdraget. Ännu mer nöjd efter utförd städning. Lägenheten var som ny! Dessutom till ett mycket rimligt pris. Rekommenderas varmt

Jeremias C
Skrev om Isolde Allservice AB

Efter att ha blivit bedragna av ett annat bolag så kom Isolde Allservice och visade exakt hur flytt-städ ska se ut, hur snabba och effektiv man ska vara, samt visar hur service faktiskt sak se ut, allt till ett rimligt pris. Och jag tar mig aldrig energin till att skriva recensioner till de som gör sitt jobb men detta var så högt över mina förväntningar.