Johan Snickares Alltjänst

Johan Snickares Alltjänst

johansnickare.se
  • Badge2025
5.0

Johan Snickares Alltjänst, grundat och drivs av Johan Rosenquist – ett företag grundat i passion för gediget hantverk och att skapa personliga, inbjudande hem. Verksamheten utgår från Eskilstuna, där man med yrkesskicklighet och engagemang erbjuder skräddarsydda lösningar som speglar varje kunds stil och önskemål. Efter flera...

11 omdömen om Johan Snickares Alltjänst

Thim E
Skrev om Johan Snickares Alltjänst

Han snickrade en altan till oss som vi vart riktigt nöjda med. Proffsigt gjort , bra arbetsmoral och bra tempo. Trevlig kille

Annika R
Skrev om Johan Snickares Alltjänst

Bästa betyg!! Johan har varit en klippa genom hela byggprocessen av mitt lösvikeshus. Han är inte bara en skicklig snickare med bred kompetens, utan också otroligt pålitlig, hjälpsam och engagerad. Han har hela tiden legat steget före, kommit med smarta och prisvärda lösningsförslag, och tagit hand om inköp på ett sätt som sparat både tid och pengar. Jag upplever att han är noggrann, som om han byggde sitt eget hus. Han har dessutom koordinerat övriga hantverkare – rörmokare, elektriker och kakelsättare – på ett sätt som...

David A
Skrev om Johan Snickares Alltjänst

Johan tog hand om min köksrenovering och jag har bara gott att säga. Mer än nöjd med både resultatet och sättet han hela tiden höll mig uppdaterad längs vägens gång.

Johan R gillar detta
Svar från Johan Snickares Alltjänst

Tack för du tog tid att skriva ett omdöme!

Bashar R
Skrev om Johan Snickares Alltjänst

Otroligt nöjd! Proffsig, noggrann och pålitlig. Arbetet blev klart i tid och resultatet överträffade förväntningarna. Rekommenderas varmt

Svar från Johan Snickares Alltjänst

Tack för fin recension, blev ju superfint med nya golvet!

Maria N
Skrev om Johan Snickares Alltjänst

Johan är både lyhörd, snabb och noggrann! En av de absolut bästa hantverkare vi haft i alla kategorier, rekommenderar varmt!

Svar från Johan Snickares Alltjänst

Stort tack för de fina orden och tack för alla roliga projekt jag fått hjälpa er med! Det blå sovrummet med inbyggd säng kommer kommas ihåg länge!

Kristina H
Skrev om Johan Snickares Alltjänst

Vi har anlitat Johan vid flera tillfällen och har varje gång varit mycket nöjda med resultatet. Han är inte bara skicklig och noggrann i sitt arbete, utan också otroligt trevlig, lyhörd och lätt att ha att göra med. Johan är flexibel och gör alltid sitt yttersta för att vi som kunder ska bli helt nöjda. Vi kan varmt rekommendera honom och hans tjänster!

Svar från Johan Snickares Alltjänst

Tack för fint omdöme och hoppas ni fått fortsatt bra hjälp efter min flytt från Gotland

Peter G
Skrev om Johan Snickares Alltjänst

Johan färdigställde vårt gästlägenhet i sommarhuset – från råstomme till inflyttningsklart – helt utan att vi behövde vara på plats. All kommunikation skedde smidigt via telefon och e-post, och han höll oss löpande informerade med tydliga bilder som visade projektets framsteg. Johan samordnade alla underentreprenörer, som el och VVS, och såg till att varje arbetsmoment genomfördes i rätt ordning. Han kom dessutom med egna, kreativa lösningar som han först stämde av med oss, något vi verkligen uppskattade. Letar du efter...

Svar från Johan Snickares Alltjänst

Stort tack för jag fick äran att bygga klart gästhuset, mycket roligt projekt och så smidigt att kunna lösa all kommunikation via mobil!

Krister W
Skrev om Johan Snickares Alltjänst

Jag hade hjälp av Johan snickare alltjänst med att montera ett garage och carport. Jag upplevde att allt var till belåtenhet, Jag har alltid blivit väl bemött och upplevt att Johan har lyssnat och anammat mina önskemål.

Svar från Johan Snickares Alltjänst

Tack för fint omdöme, hoppas allt fortsatt fungerar fint och att ni trivs i nybyggda kvarteret!

Olle A
Skrev om Johan Snickares Alltjänst

Johan kombinerar skicklig hantverkkunskap med mycket god känsla för design och kvalitet. Du får skruven och spiken på rätt ställe samtidigt som han öppnar Dina ögon för hur design och funktion ska kombineras. Han har också alltid kostnadsperspektivet med i sina ideer. Kan starkt rekommendera denna kille om Du vill ha ett bra jobb gjort med en som kommer kl 7:00 och åker hem kl 16:00 (om inte jobbet kräver mer tid) och som är tydlig med vad som debiteras (vilket inte alltid, tyvärr, är ett signum för branschen.

Svar från Johan Snickares Alltjänst

Tack för väldigt fint och detaljerat omdöme, försöker alltid jobba kvalitativt och även kostnadseffektivt🙂

Bildt G
Skrev om Johan Snickares Alltjänst

En mycket duktig och effektiv snickare med bra idéer och samtidigt lyhörd för kundens önskemål. Kan varmt rekommendera honom. 👍👍👍👍

Svar från Johan Snickares Alltjänst

Tack för du tog dig tid att skriva omdöme, mycket kul att få bygga er fina altan runt poolen =)

Sauli E
Skrev om Johan Snickares Alltjänst

Bra bemötande från första stund tills utfört uppdrag. Vi är mer än nöjda över vår nya balkong med nytt tak och väggar. Vi anlitar gärna Johan igen.

Svar från Johan Snickares Alltjänst

Tack för fint omdöme och kul att ni är nöjda och rekommenderar mig vidare till familj och grannar!