Vi valde att använda K3 Gruppen för slipning av golv samt målning av innerväggar. Väldigt nöjda med både slutresultatet och projektledningen.
K3 Gruppen AB
Välkommen till K3 Gruppen! Vi är din pålitliga byggpartner i Stockholm! Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för både privatpersoner och företag. Oavsett om du behöver golvslipning, måleri, snickeri eller renovering av kök och badrum, är vårt erfarna team här för att leverera högkvalitativa resultat. Vi erbjuder även elinstallationer...
976 omdömen om K3 Gruppen AB
Sedan starten hos Reco 2015
K3 Gruppen är verkligen ett reko företag. De kommunicerade snabbt och tydligt och återkom med svar på frågor inom kort. Arbetsdagen inleddes med besök av flera personer från företaget, som granskade vårt vardagsrumsgolv och var tydliga med vilket resultat vi kunde vänta oss – vissa mycket gamla skador riskerade att inte försvinna helt, meddelade de – tydligt och bra. Hantverkaren som sedan genomförde golvslipningen gjorde ett exceptionellt bra jobb: han var noggrann och tog den tid som behövdes för att verkligen få till...
Vi är mer än nöja med K3 arbete. Golven ser fantastiska ut och vi blev vänligt bemötta / Chris
Är i stort sett nöjd med arbetet med mitt kök (målning och nytt golv). Brister i kommunikation mellan olika yrkesgrupper, ganska nonchalant bemötande när jag påpekat misstag och felaktig fakturering drar ner slutomdömet..
Toppen nogrannt utfört arbete! Snabb återkoppling vid eventuella frågor
Snabbt och proffsigt! Använder dem gärna igen!
Snabbt smidigt och jättefint resultat.
Väldigt professionellt och fint bemötande, slutresultatet blev precis enligt önskemål. Enkla att kommunicera med och superbra kundservice!
Supernöjda! Trevliga, noggranna och enkla att ha att göra med. Golvet blev riktigt snyggt och allt flöt på precis som det skulle. Rekommenderas varmt 👍
Mycket proffsigt. Både förberedelser och slipning och oljning av våra golv. Blev precis som vi ville ha det. Kan verkligen rekommendera !
Tillmötesgående, trevliga och gjorde en snabb insats. Golvet blev lagt på några far och det blev bra gjort.
Det gläder oss att höra att ni upplevde oss som tillmötesgående och trevliga, samt att arbetet kunde utföras snabbt och med ett bra resultat. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen
Bra bemötande, svarar alltid i telefon/sms! Bra och överskådlig offert. Fasadmålningen utfördes av en väldigt duktig och noggrann målare, hittade alltid lösningar på ställen som var lite knepiga att komma åt,vi är mycket nöjda! Anton L.
Vi uppskattar verkligen ert fina omdöme och är glada att höra att ni är mycket nöjda med både bemötandet, offerten och fasadmålningen. Det betyder mycket att ni lyfter fram målarens noggrannhet och lösningsorienterade arbetssätt. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen
Bra kontakt, tydlig offert Fint resultat!
Det gläder oss att höra att ni är nöjda med både kontakten, den tydliga offerten och slutresultatet. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen
Så tacksamma för en mycket professionellt utförd golvslipning och trappslipning. Vi hade höga krav och alla förväntningar överträffades med råge. Noggrannhet i allt, vänligt bemötande, serviceinriktade, lösningsorienterade, anpassningsbara. Vill man ha kvalité då ska man definitivt anlita K3 Gruppen AB. Rekommenderas varmt.
Vi blir väldigt glada över att läsa ert fina omdöme och att både golvslipningen och trappslipningen överträffade era förväntningar. Det betyder mycket för oss att ni lyfter fram vår noggrannhet, service och lösningsorienterade arbetssätt. Stort tack för er varma rekommendation. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen
Bra service, bra tillvägagångssätt och utmärkt resultat
Det gläder oss att höra att du är nöjd med både servicen, vårt tillvägagångssätt och slutresultatet. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen
Lätt och tydlig kommunikation hela vägen. Är väldigt nöjd med utförandet.
Vi uppskattar verkligen att höra att kommunikationen upplevdes som tydlig och enkel genom hela processen. Det gläder oss också att du är väldigt nöjd med utförandet. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen
Jag har använt K3 för målning, golvslipning och elarbeten och kan inte annat än rekommendera dem till andra. Otroligt duktiga och snabba hantverkare och en lyhörd och tydlig projektledare och kundtjänst/admin som tog frågor vidare till hantverkarna på ett smidigt sätt. Tidsplanen höll dessutom. Vi kommer absolut vända oss till K3 igen i framtiden.
Det betyder mycket för oss att höra att ni är så nöjda med helheten och att ni gärna vänder er till oss igen i framtiden. Vi uppskattar verkligen att ni lyfter fram både våra hantverkare, projektledning och kundtjänst samt att arbetet höll tidsplanen. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen
Very good services and the floors look great. The team was very responsive and quick. My only observation was that a chose the treatment based on the photos on the website but it came out very different. I think on the website it is white pigmented oil? Would have been good to discuss that when we discussed the treatment.
Thank you for your kind and honest feedback. We are happy to hear that you are pleased with the service, the final result and our team’s responsiveness. We also appreciate your observation regarding the treatment and the difference compared to the photos on our website. We will take this with us and make sure to be clearer in our communication around treatment options going forward. Kind regards, K3 Gruppen
Utförandet var bra. Men service och bemötande vid påtalande om bristande städning var under all kritik.
Tack för din feedback. Vi är glada att höra att du är nöjd med själva utförandet, men beklagar att upplevelsen kring service, bemötande och städning inte motsvarade dina förväntningar. Vi tar detta på största allvar och ser över internt hur vi kan bli bättre i både uppföljning och hantering av synpunkter framöver. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen
Lätt att kommunicera med, pålitliga, snabba och bra resultat! Supernöjda!
Vad roligt att höra att ni är supernöjda och att ni upplevde oss som pålitliga, snabba och lätta att kommunicera med. Vi uppskattar verkligen ert fina omdöme. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen
..............................
Really good service , focused on problem solving and really helpful company ! Put a lot attention to finishing in best way .
Thank you for your kind review. We are happy to hear that you appreciated our service, problem-solving approach and attention to detail. We are glad that you are satisfied with the final result. Kind regards, K3 Gruppen
Allt blev bättre än överenskommet. K3 jobbade till och med på en röd dag för att hålla deadline. Kan staket rekommendera K3 Gruppen. Våra golv är som nya. Med vänlig hälsning, Anton i Älvsjö
Vad glädjande att höra att resultatet blev bättre än förväntat och att våra insatser bidrog till att hålla deadline. Vi uppskattar verkligen rekommendationen och är glada att era golv känns som nya. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen
Jätteduktiga och tillmötesgående! God kommunikation hela vägen. Vi är jättenöjda med vårt nyslipade golv.
Det är mycket uppskattat att höra att ni är så nöjda med ert nyslipade golv och att ni upplevde både kommunikationen och bemötandet som bra genom hela processen. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen
Ett fantastiskt arbete och återkopplingen under arbetes gång har varit mycket bra.
Det gläder oss att höra att du är nöjd med arbetet och att återkopplingen under projektets gång fungerade mycket bra. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen
Mycket trevligt bemötande fr den kundansvarige, Christoffer. Mycket bra resultat av golvslipningen. De små påpekande jag hade rättatades omgående till utan problem.
Det är väldigt uppskattat att höra att du är nöjd med både bemötandet från Christoffer och resultatet av golvslipningen. Vi är även glada att de mindre påpekandena kunde åtgärdas snabbt och smidigt. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen
Bra resultat och trevligt bemötande och hantering 😊
Vad glädjande att höra att du är nöjd med resultatet och att du upplevde både bemötandet och hanteringen som trevlig. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen
Proffsigt utfört arbete och dialog. Vi beställde golvslipning och är nöjda med resultatet.
Stort tack för ert fina omdöme. Vi är glada att höra att ni är nöjda med både dialogen och resultatet av golvslipningen. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen
Ett arbete som hade kunnat tagit två-tre veckor tog åtta veckor. När det var färdigt så var det inte bra gjort och behövdes göras om, vilket tog ytterligare 1,5vecka. Kontaktpersonerna/projektledarna byttes hela tiden ut vilket var lite rörigt.
Tack för din ärliga feedback. Vi beklagar att arbetet tog betydligt längre tid än förväntat och att slutresultatet inte motsvarade den nivå du hade rätt att förvänta dig från oss. Vi tar även till oss synpunkterna kring byten av kontaktpersoner och projektledning, då vi förstår att det skapade en rörig upplevelse. Detta är något vi ser över internt för att säkerställa tydligare kommunikation och bättre uppföljning framöver. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen
Professionella på alla sätt. Snabba, tydliga och smidiga i all kommunikation. Prisvärt och vi fick en tydlig offert. Duktig plattsättare. Vi kan starkt rekommendera att anlita dem
Vi uppskattar verkligen ert fina omdöme och är glada att ni upplevde samarbetet som professionellt, tydligt och smidigt genom hela processen. Det betyder mycket att ni lyfter fram både kommunikationen, offerten och arbetet som utfördes av vår plattsättare. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen
K3 levererade ett arbete som överträffade förväntningarna. Hela processen — från första kontakt till färdigt resultat — präglades av professionalism, tydlig kommunikation och hög hantverkskvalitet. Projektet omfattade slipning av altan, behandling med pigmenterad olja samt kompletterande golvarbeten, och allt utfördes med imponerande noggrannhet. Arbetet med altanen (cirka 20 kvm) blev utfört med stor precision. Slipningen gav ett jämnt och fint underlag, och behandlingen med pigmenterad olja gav ett resultat som både är...
Stort tack för ert fina och utförliga omdöme. Vi är väldigt glada att höra att ni är nöjda med både processen, kommunikationen och slutresultatet. Det betyder mycket för oss att ni lyfter fram noggrannheten i arbetet, servicenivån och den tydliga hanteringen från offert till faktura. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen
Kundservice and arbete beyond my expectations ..... !
Thank you so much for your kind review! We are happy to hear that both our customer service and the work exceeded your expectations. Kind regards, K3 Gruppen
Vi har haft nöjet att samarbeta med K3 i över 10 år. Samarbetet har alltid präglats av respekt, professionalism, god kommunikation och hög leveranssäkerhet. K3 arbetar konsekvent med stort engagemang och ansvarstagande, vilket har gjort dem till en mycket uppskattad och pålitlig partner för oss. Vi rekommenderar varmt och utan tvekan ett samarbete med K3. Xylergon bygg AB
Stort tack för era fina ord och för det långvariga samarbetet. Vi uppskattar verkligen förtroendet ni har visat oss genom åren. Det gläder oss att höra att ni upplever samarbetet som professionellt, tryggt och välfungerande. Vi ser fram emot att fortsätta samarbetet även framöver. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen
Proffsigt utförande av golvslipning samt oljning! Jag är mycket nöjd med utfört arbete.
Stort tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att höra att du är mycket nöjd med golvslipningen och oljningen samt med vårt utförande. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen
Renovering av ytor i lägenhet; Målning tak, väggar, dörrar, inre del av fönster, tillverkning av nya köksluckor till befintliga IKEA stommar samt slipning av golv och byte av mindre yta med klinker. Byte av köksfläkt och montering av badrumsinredning. Lätt att få kontakt med företaget och projektledaren inledningsvis. Det gick snabbt att gå igenom vad som skulle göras och bestämma tidplan. Arbetet påbörjades enligt tidplan och vi är nöjda med det mesta av arbetet. Mot slutet upplever vi att projektledaren inte haft tid att...
Stort tack för ert utförliga och ärliga omdöme. Vi är glada att höra att ni uppskattade den inledande kontakten, planeringen och att arbetet kom igång enligt tidsplan. Det är samtidigt tråkigt att upplevelsen mot slutet inte motsvarade era förväntningar fullt ut. Vi tar till oss era synpunkter kring uppföljningen och ser över hur vi kan säkerställa en tydligare och mer kontinuerlig projektledning genom hela processen. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen
Proffsig och trevlig personal som gjorde ett mycket bra jobb med vår slitna ekparkett på nedervåningen. Det blev väldigt fint. Perfekt även med flexibilitet när jag ville ha hjälp med slipning och lackning av köksbänken samt borttagning av elaka fläckar på ekgolvet på ovanvåningen.
Stort tack för ert fina omdöme. Vi är glada att höra att ni är nöjda med arbetet med ekparketten och att resultatet motsvarade era förväntningar. Vi uppskattar även att ni lyfter fram vårt bemötande och vår flexibilitet i samband med de tillkommande arbetena. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen
K3 gruppen har haft bra dialog i bokningen och genomförandet av arbetet
Tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du upplevde en bra dialog både vid bokningen och under genomförandet av arbetet. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen
Snabb återkoppling och skickade bilder på hur golvläggningen framskred. Kaj kan varmt rekommendera K3 Gruppen.
Tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du uppskattade den snabba återkopplingen och bild uppdateringarna under arbetets gång. Stort tack för rekommendationen. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen
Målarna gjorde ett fantastiskt jobb, var trevliga och noggranna och hade koll på läget. Vi fick hjälp med det vi behövde i renoveringen och en del saker som uppstod längs vägen löstes smidigt. Det enda som drar ner lite är att jag skulle önska att kommunikationen ffa gällande tidsplan kunde varit lite bättre, men vi fick svar på alla frågor förr eller senare. Rekommenderas varmt.
Tack för din fina och ärliga feedback! Vad roligt att höra att målarna gjorde ett fantastiskt jobb och att ni är nöjda med både bemötandet, noggrannheten och lösningarna längs vägen. Vi tar självklart till oss dina synpunkter kring kommunikationen och tidsplanen, och ser över hur vi kan bli tydligare framöver. Stort tack för rekommendationen. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen
Bra helhetsintryck efter målning av tre sovrum. Snabb offert och arbetet kunde starta redan veckan efter. Uppstartsmöte i lägenheten med uppdragsansvarig och målaren så vi kunde igenom offerten och diskutera lösningar. Jobbet blev klart 1 dag tidigare än beräknat. Inga extra tillkommande kostnader.
Tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att ni fick ett bra helhetsintryck och att arbetet med sovrummen kunde genomföras smidigt, snabbt och enligt offert. Vi uppskattar att du lyfter fram både uppstartsmötet, kommunikationen och att jobbet blev klart tidigare än beräknat. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen
Jobbet som K3 utförde var med kort framförhållning i 2 etapper och allt gick jättebra. Flexibla och noggranna. Rekommenderas.
Tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att allt gick bra trots kort framförhållning och att ni upplevde oss som flexibla och noggranna. Vi uppskattar verkligen rekommendationen. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen
Supersmidig kontakt med dem, tydlig offert och utfört jobbet enligt plan, hade kanske önskat lite mer noggrannhet i själva arbetet
Tack för din feedback! Vad roligt att höra att kontakten varit smidig, offerten tydlig och att arbetet utfördes enligt plan. Vi tar självklart till oss din synpunkt kring noggrannheten i arbetet och ser över hur vi kan bli ännu bättre framöver. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen
Jättenöjd med resultatet, men inte lika nöjd med kommunikationen.
Tack för din feedback! Vad roligt att höra att du är jättenöjd med resultatet. Vi tar självklart till oss dina synpunkter kring kommunikationen och ser över hur vi kan bli bättre framöver. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen
Jättenöjd med golvläggningen. Dock brast kommunikationen lite. Tiden som meddelades att de skulle komma var på morgonen. På morgonen dök 2 arbetsledare upp. Ena meddelar att hon kommer till om 1-1,5 timmar med golvläggaren. 2,5 timmar senare dyker golvläggaren upp. Börjar med att äta lunch. Dessutom pratar golvläggaren knappt svenska o ingen engelska. Nu blev allt bra till slut, men gången med arbetet kunde kommunicerats bättre. Rekommenderar absolut företaget
Tack för din fina och ärliga feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med golvläggningen och slutresultatet. Vi tar självklart med oss dina synpunkter kring kommunikationen och ser över hur vi kan bli tydligare i planeringen framöver. Tack för att du rekommenderar oss trots detta. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen
Supersnabbt svar på offert förfrågan. Jobb utfört enligt plan med bra resultat! Snabb och tydlig kommunikation. Toppennöjd!
Tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med både kommunikationen och resultatet. Med vänliga hälsningar, K3 Gruppen
Vi har haft ett sammarbete med K3 Gruppen i många år som funkar bra. Bra folk och lätt att arbeta med.
Tack, vad roligt att höra! Vi uppskattar verkligen samarbetet och är glada att ni upplever oss som enkla att arbeta med. Mvh, K3 Gruppen
Ordentlig genomgång av våra behov. Fick tydlig offert. Snabba på att komma igång och gjorde ett otroligt bra jobb. Vi är väldigt nöjda! Rekommenderas varmt!
Tack för recensionen Eva! Det gläder oss verkligen att höra att ni är nöjda från start till mål. Vänliga hälsningar, K3 Gruppen
Proffsiga och enkla att arbeta med!
Tack för recensionen. Det gör oss väldigt glada att höra att vi uppnått det vi strävar efter! Vänliga hälsningar, K3 Gruppen
Hög kvalitet, flexibel med planering och bra resultat
Tack Eleni för recensionen! Kvalitet, flexibilitet & planering är centrala delar i vårt arbete. Vi är väldigt glada att du är nöjd. Vänliga hälsningar, K3 Gruppen
Bra uppföljning och snabbt resultat , Utan förseningar. Vänligt bemötande och duktiga hantverkare.
Tack för den fina recensionen. Det är verkligen roligt att höra att vi kunnat göra dig nöjd på alla plan. Vänliga hälsningar, K3 Gruppen