Övrigt i Örebro

98 rekommenderade övriga företag i Örebro kommun

Daniel Robert H
    Daniel Robert H: Jag sålde min bil till denna bilfirma. Oerhört smidigt. Tillmötesgående och trevlig försäljare . Tydligt och snabba beslut. Det ska vara enkelt och det var det verkligen här. Rekommenderar starkt denna firma. Daniel Helgesson
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Örebro?

• Ala A
    Ala A: Rekommenderas starkt, otroligt bra service till bra priser!
  • Henrik J
    Henrik J: Varmt bemötande när jag ringde ang felande aggregat. Snabba och mycket noggranna med glädje i det dom gör🤟
  • Jodi M
    Jodi M: Super nöjd och jättebra priser
  • Erna Madeleine S
    Erna Madeleine S: Suverän skomakare. Skorna blev som nya. Fast bättre.
  • Anna Karin P
    Anna Karin P: Mycket tillmötesgående personal. Trevliga lokaler och gott kaffe. Allt har fungerat perfekt när jag och mina kissar varit dit. Lätt att få tid också
  • Bror Clas-magnus F
    Bror Clas-magnus F: Trevligt bemötande . Fötterna fick en skön behandling o liktorn på lilltå blev behandlad . Att rekomendera / Magnus
    Martin Andreas L
    Martin Andreas L: Snabbt och smidigt, rekommenderas
  • Stefan K
    Stefan K: De är otroligt professionella, snabba och har en bred kunskap om IT och alla dess kringtjänster, de avlastar mig som chef genom att vara vår externa IT avdelning, rekommenderas varmt till alla som behöver en komplett lösning från 365 till snygga funktionella hemsidor och IT drift.
    Max M
    Max M: Mycket bra på sprängnng och särskilt på försiktig sprängning
    Camilla L
    Camilla L: Trevliga killar som ger bra hjälp. Bra priser! Rekommenderas!!
    Pernilla Cecilia J
    Pernilla Cecilia J: Helt fantastisk frisör. Lyssnar och är otroligt noggrann Jag hade gett 10 stjärnor om det fanns här. Tonat, slingor och klippning. Kunde inte vara mer nöjd.😊Har hittat min favorit och kommer tillbaka😊
    Mhd Bashar A
    Mhd Bashar A: Bästa kakor Tack Munib, jag har aldrig provat som dina goda kakor.
    Carl Antonio C
    Carl Antonio C: Riktigt bra! Byter däck på nolltid, väldigt trevliga. Och efter att bilen tvättades blev den lika ren som när jag köpte den!
    Andreas J
    Andreas J: Fantastiskt bemötande och ett suveränt utfört arbete. Jag är nu på väg att beställa mitt tredje jobb av Billy! Vatten och värme är snart helt utbytt i källaren.
    David S
    David S: Besökte R.P Bilar i Örebro spontant och fick ett fantastiskt bemötande direkt. Vi fick provköra bilen omgående och hela processen kändes mycket trygg. Vi fick ett rättvist pris för vår inbytesbil efter en noggrann värdering. Robin är mycket kunnig och proffsig. Hela affären var smidig från början till slut och jag är otroligt nöjd med mitt bilköp. Kan varmt rekommendera Robin och R.P Bilar för en trygg bilaffär!
  • Dennis O
    Dennis O: Snabb service när jag behövt hjälp med tjänsterna dom levererat. Rekommenderas!
  • Marie-Louise K
    Marie-Louise K: Mycket bra service. Trevligt bemötande. Bra priser på pellets. Korrekt leverans. Marie-Louise Karlsson Hovstabyvägen 4 Lillån Örebro
    Tomas B
    Tomas B: Bra pålitlig
  • Rasmus H
    Rasmus H:
    JIMMY S
    JIMMY S: Bra kontakt från första mail tills arbetet var utfört. Det var proffsigt och snyggt utfört och blev dessutom klar före utsatt tid. Kan varmt rekommenderas!
  • annakarina a
    annakarina a: Det bästa som hänt mig...är kvar efter 12 år.....älskar stället
  • Gustav A
    Gustav A: Impera har alltid hållit oss som kund om ryggen och gjort sitt yttersta för att tillgodose våra önskemål - oavsett storlek och/eller komplexitet. Vi vill varmt rekommendera dem till alla som vill ha hjälp inom webbområdet, med webbstrategi såväl som webbsidesskapande och marknadsföring!
  • 8 omdömen
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Örebro?

• Damir F
    Damir F: Klart bästa mobilverkstan i stan utan!