Övrigt i Västerbotten

Topp 25 övriga företag i Västerbotten

• Åsa B
    Åsa B: Effektiv personal, bra service
  • Klas W
    Klas W: Helt fantastisk service och kunnig personal! De försökte hjälpa mig när cykeln havererat, tyvärr hade de i te delen, men då fick jag hyra en cykel för halva priset. Halva dagen hade ju redan gått. Kul med affärer där folk vet vad de sysslar med i dagens Sverige.
  • Roger W
    Roger W: Trevligt bemötande och kompetent förevisning av produkterna !
  • Matts Rune A
    Matts Rune A: Allt fungerat perfekt, snabb leverans från Trångsviken
  • Linus Johan Viktor K
    Linus Johan Viktor K: Bra service och resultat. Rekommenderas.
    Leif B
    Leif B: Mycket fina möbler som han tillverkar I hög kvalite av tryckimpregnerat virke. Det är värt ett besök
    Lars Christer N
    Lars Christer N: Väldigt bra support från er till mig som privatperson vad det gäller reservdelar
    Olof Anders Michael J
    Olof Anders Michael J: Härlig atmosfär i salongen. Alltid nöjd.
    Isak L
    Isak L: Kunnig och hjälpsam datorexpert!
    Mari Louise Karolin L
    Mari Louise Karolin L: Fixar både snygga och snabbladdade hemsidor som dessutom fungerar bra på mobila enheter. Sökmotoroptimeringen har också fungerat utmärkt, så finns inget att klaga på. Eftersom uppdateringar ingår i årspriset känns det som ett mycket prisvärt alternativ jämfört med andra webbyråer som ofta har dolda kostnader. Rekommenderas varmt!
  • Hugo T
    Hugo T: Riktigt skön son ägaren har! :)
  • Sören Johannes L
    Sören Johannes L: Suveränt! God mat. Utmärkt service.
  • Suzanne Ursula Maria W
    Suzanne Ursula Maria W: Bästa bilservicen i Vilhelmina. Snabb hjälp. Proffsigt arbete och justa priser.
    Hanna Viktoria B
    Hanna Viktoria B: Riktigt bra och hjälpsam personal 😃 Kunniga och tar sig tid för kunden 👍🌻 Tack 🙏
  • Staffan W
    Staffan W: Utmärkt bemötande av kompetent personal. Ulf Bertheim har visat både mig och min numera avlidna sambo stor omtänksamhet. De utförda behandlingarna var mycket prisvärda. Kliniken rekommenderas varmt. 2010-11-16
    Mikael W
    Mikael W: Snabb, rapp service och en fantaststiskt tålmodig och kunnig personal. Ska du köpa en Mac i Norrland så köp den i någon av deras butiker som finns i Sundsvall, Umeå, Skellefteå och Luleå.
  • L
    L:
  • Catharina O
    Catharina O:
  • Lovisa J
    Lovisa J: Förmodligen Sveriges härligaste lag att se på is på deras hemmaplan vid Skellefteå kraft arena. Stämningen är helt underbar, något som måste upplevas om man gillar hockey. Ståplatserna på västra stå ger en tår i ögat, framför allt när det är derby mellan lule och skellefte. Underbart.
    Håkan R
    Håkan R: Grym personal med ett kundbemötande över förväntan! Kolla in hemsidan så förstår ni vad jag menar! Rekommenderas varmt :)
  • mari j
    mari j: En helt fantastisk ridskola med kompetent personal och trevliga hästar.
  • Johanna B
    Johanna B: superbra ställe rekomenderas varmt. Däremot finns salongen på Nygatan 56, telefonnumret är 0910-12728.
  • Johan A
    Johan A: Har lämnat in fälgar, mc-ramar och diverse annat gods genom åren och alltid blivit väldigt nöjd. Ett seriöst och bra företag som alltid ser till kundens bästa. Snabba leveranser, schysta priser samt kunnig och trevlig personal. Rekommenderas!!
    Ebba A
    Ebba A: Jag har varit där och praktisera genom mitt gymnasieprogram. Heltoppen ställe. Ska söka sommar jobb där flera gånger om. Men varför Elisabeth lyckas så bra med dem som kommer dit är nog för sin 20 åriga erfarenhet. Hon kan det hon jobbar med. Jätte trevligt att vara där. finns absolut inget att klaga på!
  • Amar K
    Amar K: Torgny är trevlig, kunnig och tillmötesgående. Det är bara att droppa förbi och köpa en burk. Honungen är mycket aromatisk och smakrik. Vi lär säkerligen återkomma i september för en burk färsk honung!