Johan G:
Bra och proffsig bilaffär. Snabb leverans och god service trots att jag köpte en billigare bil.
Gött med prisvärd verkstad i huset med så man kan komma tillbaka för service.
Anna S:
Vi köpte en Volvo XC90 hos Carqvist bil i Tingsryd. Det var rätt så långt att köra för oss men det har varit värt det. Efter att han köpt våran älskade bil som vi är supernöjda med så hörde min man att det rosslade i växellådan och vi fick en tid hos Carlqvist nästan omgående. Vi visste ju att vi har någon sorts garanti på bilen i och med att den är köpt hos en bilhandlare. De fick ha bilen på verkstaden ca 10 veckor då det tog tag att få tag i alla delarna. Under tiden fick vi låna en jättefin nästan likvärdig Volvo.
När vi hämtat bilen så visade sig att stereon inte fungerade, utan knussel har de tagit in bilen, bytt enhet och programmerat om den på Volvo. Tack så mycket Carlqvist, vi är sååå nöjda med er service och ni har alltid varit så trevliga, hälsningar.
Zami Nizam Q:
Mycket trevligt bemötande av hela företag speciellt av Björn A. som jag köpte bilen ifrån .
Allting stämde in i minsta detalj trots distansköp (utan att ha sett bilen i verkligheten )
Hör av sig även efter avslutad affär vilket de flesta bilförsäljare inte gör .
Min nästa bilköp bil säkert hos dem !!
Torbjörn H:
Köpte en 15000 mila Volvo S80 i Växjö som på vägen hem växlade ner lite hårt med automaten. Skrev sms till säljaren om det varvid han ringde tillbak omgående för att höra lite mer. Då säger han att han är ledig denna helg. Men. Kommer jag upp till Växjö så åker han in på sin lediga lördag för kolla upp problemet. Och. På väg upp hände aldrig detta med hård nedväxling nått mer. Och bilen går perfekt. Så även dom tio milen hem igen. Man kan bara berömma sådana säljare som gör så. Därmed sagt. Mycket nöjd med förhandling om inbyte och pris. Mycket trevligt bemötande. Bilen vi köpte såg exakt ut såsom uppgett per telefon. Så kan bara ge fem plus av vår upplevelse hittills av vår kontakt med kamux säljaren vi köpt utav. Och bilen går nu såsom den skall. Så vi är klart nöjda. Mvh Tobbe och Katarina