alexander D:
Jag kan rekommendera Tunglack i huddinge starkt! kunnig personal och bra lackjobb. Gjorde en hellackering på min bil och är 100% nöjd. Jag har tidigare även lackerat om en motorhuv på denna firma och det blev också väldigt bra.
Thomas e:
En lackfirma som kan lyssna på kunden och leverera det man vill ha inte nödvändigtvis det man "tror" att man vill ha,dessutom punktliga i leveranserna.
Sören R:
Werksta fixade min bil som krävde omfattande reparationer. Personalen på Werkstad var mycket behjälplig i kommunikationen med försäkringsbolaget och beställde omgående erforderliga reservdelar.
Då reservdelarna kommit från biltillverkaren påbörjades omedelbart reparationsarbetet. Det utlovades att reparationerna skulle behöva två veckor kalendertid. Jag lämnade in bilen en måndag. På fredagen veckan efter blev jag uppring av en trevlig person som meddelade att bilen var klar och att jag kunde komma och hämta den.
Jag är mycket nöjd med Werksta Stockholm Sätra. Trevligt bemötande. Går snabbt att komma fram, ingen telefonkö. Bra information genom hela processen. Full poäng med andra ord
Åsa B:
Fick utmärkt hjälp idag av Ryds Bilglas, Registervägen Bromma, med reparation av ett fult stenskott i vindrutan. Lagningen blev riktigt snygg. Gick på självrisken. Beställde extrapaket med byte av torkarblad, behandling av vindrutan med smuts- och vattenavvisande medel samt spolarvätska. Det hela tog mindre än 30 minuter. Trevligt bemötande.
Åsa B
Lisette H:
Vi hade tur och kunde lämna in bilen med en gång, i samband med bedömningen av skadorna. Fick snabbt en uppskattning på priset, som var bra mycket lägre än hos en konkurrent som bedömt skadorna innan några dagar innan. Arbetet var färdigt snabbare än uppskattat, och bilen ser ut som ny. En extra bonus var att de hade dammsugit ur bilen. De var lätta att prata med och väldigt serviceinriktade. Kommer helt klart tillbaka när behovet finns.
Johan N:
Vi fick hjälp att lägga ett plåttak på en tillbyggnad av huset. Snabb process från kontakt till genomförande, mycket väl utfört arbete och bra service. Kan varmt rekommendera Eddie Tak & Allservice AB.
Katrin W:
Grymt effektivt! Googlade Carglass för att söka lite hur jag kunde laga mitt stenskott, fick direkt upp en chatt som frågade om jag behövde hjälp, jaja, där brukar ju ingen svara ändå tänkte jag, men fick svar på sekunden och hjälp med kostnad och boka tid. Åkte dit samma dag och fick hjälp av två supertrevliga otroligt effektiva killar. Så nöjd :) !
Sivan R:
Nöjd kund!
Jag har fått min bil fixad här 3 gånger och med bra resultat. Billigt och bra jobb. Jag rekommenderar starkt! Trevliga personal och fräsch verkstad.
Företaget svarar Anmäl omdöme
YAZAN A:
Lämnade in min bil och den kom ut splitterny är väldigt nöjd med bilen. Jag har kört över en månad nu med inga konstigheter. Rekommenderar denna verkstaden som en av den bästa jag varit på 10/10!
Ted P:
Är kanonnöjd med jobbet de gjort på min bil. Tycker att de kanske kan vara lite trevligare i sitt kundbemötande. Inte för att de är otrevliga, men man får känslan att man ska vara tacksam för att de tar emot bilen. Jag förstår att de har mycket att göra, men det är aldrig kul att stå med mössan i handen och be om att få bli hjälp..
Hur som helst, jag skulle fortfarande vända mig hit om jag behövde hjälp med lackjobb.
JESSICA H:
Elgepe bytte vårt plåttak på garaget som läckte in precis innan inflytt. De rättade till det som var fel från när taket först byggdes och som orsakade skadan och vi är mycket nöjda med arbetet. Skönt när företag känner till byggnormer och vet hur man ska bygga för att förhindra vattenskador i framtiden!