Arash R:
Strålande flytthjälp – snabba, effektiva och prisvärda!
Jag vill varmt rekommendera Fraktson efter min senaste flytt. Hela upplevelsen var helt enkelt utmärkt! De var otroligt snabba och effektiva genom hela processen, från start till mål.
Inte nog med att de var snabba, teamet var också genomgående trevliga och professionella. Det gjorde en annars potentiellt stressig flytt till en smidig och till och med behaglig upplevelse. Dessutom var deras tjänster väldigt prisvärda, vilket kändes som en stor bonus med tanke på den höga kvaliteten på arbetet.
Om du söker en flyttfirma som levererar på alla plan – hastighet, effektivitet, service och pris – då är Fraktson definitivt valet för dig!
Alexandra Ö:
I ett hav av företag att välja mellan så prickade jag helt rätt genom att välja Speedy Transport och Logistics. Underbara grabbar som snabbt och smidigt flyttade mitt bohag och otroligt trevliga genom hela upplevelsen. Jag kommer alltid välja och rekommendera detta företag till mina nära, kära och bekanta. Ett säkert kort så att säga! Tack för extremt bra service! Jag är över förväntan nöjd.
Bo Ingvar S:
En rakt igenom perfekt leverantör av min unika raritet Husqvarna motorcykel till California USA. Oerhört omtänksam mot mig som kund och noggrann vad gäller löpande info vart motorcykeln befinner sig under frakten till USA. Alltså precis vad jag hoppades få uppleva, en hög leveranstrygghet. Också köparen i USA, som också fick löpande info om fraktens gång, ansåg företaget Scanlink var perfekt som fraktleverantör. Ett plus var också fraktkostnaden!!
Tycker en mycket nöjd Bo Ingvar Svensson o Pete Hughes
Jesper A:
Har under flera år fått hjälp med enstaka och återkommande transporter av Intereast.
Oavsett storleken på uppdraget har jag blivit bemött med engagemang, glädje och exceptionell service.
Vi kör idag mycket med Intereast och är aldrig missnöjda!