Snabba bra killar,bra inplastning inga skador på möblerna,återkommer vid nästa flytt omett år.
Fraktson AB
Vi på Fraktson Flytt AB har anställda med lång erfarenhet inom bohagsflytt, utlandsflytt, kontorsflytt, flyttstädning, fönsterputsning och tunga lyft (piano flygel). Vi flyttar allt från mindre lägenheter, kontor till större villor och hela företag. Fraktsons flytt utför ALLT inom flytt, transport, städ, magasinering och recycling.Vi...
341 omdömen om Fraktson AB
Sedan starten hos Reco 2021
Tre väldigt trötta unga män kom.. Tror helt enkelt att de var för trötta för det uppdraget.
Hej Sanela, Tack för din feedback! Våra medarbetare arbetar hårt och genomför många uppdrag varje dag, men ska självklart alltid uppträda professionellt. Vi beklagar om det uppfattades annorlunda vid just detta tillfälle. Fraktson levererar normalt sett snabb och pålitlig service, och vi hoppas få möjlighet att visa vår vanliga nivå nästa gång.
it was really good , the are fast and nice! thank you! I am totally satisfied,
Hi David, We really appreciate your kind words, the moving staff were really pleased with your grace!
Mycket snälla och hjälpsamma flyttkillar. Försiktiga med mina grejer. Skulle inte tveka på att anlita dem igen.
Tack så mycket, Sofia. Vi uppskattar verkligen din feedback. Det är roligt att höra att du är nöjd med helheten kring din flytt .
Snabba, proffsiga och trevliga. Kan varmt rekommendera dem.
Helt fantastiskt team! Högsta betyg ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hej Emma, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet och personlig service, och det är väldigt värdefullt att få höra att vi lyckats. Tack för att du delar med dig!
Fantastiska killar som hjälpte till att rätta till vår "beställning" så att alla saker flyttades till rätt adress.
Hej Karolina, Tack så mycket för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela dina erfarenheter. Din feedback betyder mycket för oss och hjälper oss att fortsätta utvecklas och erbjuda bästa möjliga service.
Proffsig och trevlig personal. 5/5!
Hej Michael, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet och personlig service, och det är väldigt värdefullt att få höra att vi lyckats. Tack för att du delar med dig!
Bokade flytthjälp och flyttstädning över två dagar. Första samtalet med Anton på Fraktsson var proffsigt och trevligt. Vidare hade vi mailkontakt kring ytterligare detaljer varav jag sedan missade att klicka i rutan för flyttstäd, vilket resulterade i att städet inte blev bokat trots överenskommelse via mail. Självklart skulle även jag varit mer uppmärksam. Men två dagar innan bokad tid då jag upptäckte att städet inte blivit bokat lyckades Fraktsson få ihop folk på kort varsel och utförde en perfekt städning! Flyttkillarna var imponerande snabba och rädda om sakerna!
Hej Bea, Tusen tack för din fina recension och för att du delar med dig av din upplevelse! Vi är väldigt glada att höra att du kände dig väl bemött redan från första kontakten och att både flytten och städningen motsvarade dina förväntningar – särskilt när det blev lite tidspress på slutet. Vi uppskattar också din förståelse kring missförståndet med bokningen och att vi tillsammans kunde lösa det smidigt. Vårt mål är alltid att göra flytten så enkel och trygg som möjligt, och det är roligt att höra att både flytt- och...
Proffsigt och prisvärt! Rekommenderar starkt!
Fått en offert utifrån bolagets egna hemsida med formulär där frågor besvaras kring kvm på bostaden som flytten ska ske ifrån. Ringer upp och dubbelkollar om 30 kubik räcker för flytten på 76kvm innan jag godkänner offert. Får det bekräftat. Flyttdagen kommer och hälften av våra möbler är sålda vilket gör att flyttpersonalen har än mindre att packa in i lastbilen. Vi åker vidare till nya boendet då vi måste ta emot nycklarna och dit kommer plötsligt två lastbilar, vardera på 20 kubik och inte en på 30 som bolaget nämnt...
Hej Såma, du är inte en kund hos oss Tack för att du delar din upplevelse, du är inte en kund hos oss däremot antar vi att du pratar åt Mergim. Vi beklagar att du upplevt missnöje med flytten. Vi vill dock poängtera att alla tillägg och prisjusteringar grundas på faktisk volym och arbetstid enligt våra villkor, och vår personal följer alltid etablerade rutiner. Som vi dessutom förklarat för dig, så var du tyvärr inte ärlig om hur mycket du hade utan höll undan information kring volym du faktiskt behövde. Vi tar dina...
Proffsigt, personligt och serviceinriktat från första samtalet till genomförd flytt. Kan varmt rekommendera dem!
Tack så mycket, Sabine. Vi uppskattar verkligen din feedback. Det är roligt att höra att du är nöjd med helheten kring din flytt .
All flyttning gick smidigt och bra. Fina, raska och starka killar jobbade på bra. Jag är nöjd med Fraktsons AB. Tack!
Hej Sylvia, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du haft en positiv upplevelse. Dina synpunkter hjälper oss att hela tiden förbättra vårt arbete. Tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med.
Flytten gick snabbt och smidigt och priset var fast och låg lite mitt i mellan de olika offerterna vi tog emot från olika firmor. Vi är nöjda.
Hej Emma. Vi vill rikta ett stort tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för hela vårt team att få veta att våra insatser uppskattas. Din upplevelse är viktig för oss, och vi är glada att kunna leverera en service du känner dig nöjd med. Tack för ditt stöd!
Allt gick fra, fra boking till överlämning. Flyttade från Sverige till Danmark och de erbjöd att uppmagasinera mina saker inkl i priset fram till att jag var redo att ta emot. Bra kund-bemötande och hjälpsamma med alla mina frågor.
Snabba och smidiga. Bra pris och utmärkt utfört arbete. Rekommenderar starkt!
Tack Rasmus för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vårat arbete.
Snabbt och lätt som alltid, vi har anlitat er förra.Tack!
Tack Berit för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd igen med vårat arbete.
Jag blev rekomenderad Fraktson AB av en god vän. Dom både flyttar och lagrar bohag. Dom är mycket trevliga, både mailar och ringer om information. Vi behövde lagra vårat bohag i 3 månader tills vi flyttade in i det nya huset. Vi är mucket nöjda med deras arbete.
Väldigt trevliga och hjälpsamma flyttkillar. Kan varmt rekommendera dem
Inga konstigheter! Punktliga, snabba och försiktiga!
Tack Dan för ditt omdöme! Det är roligt att höra att du är nöjd
Tycker att killarna var mycket bra! Flyttade allt med omsorg och försiktighet, och de löste även trixiga passager med bravur. Tack!
Tack Anders för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är helnöjda med flytten.
Jätte trevliga och vänliga! Flytt personalen var snabba men lite slarviga, en missuppfattning orsakade en skada på ett bord. Städningen är vi jättenöjda med! Över förväntan.👌 Kanontrevliga och noggranna, väldigt måna om att göra ett bra jobb och att vi som kunder skulle vara nöjda! Stort TACK för det/☺️
Flyttade ett helt hem och hade beställt pack- och flytthjälp. Fanns en del försvårande omständigheter inför flytten så mängden saker var svår att säga på förhand. Visade sig att det var mer än jag hade uppskattat men killarna på plats arbetade på och ordnade med ytterligare en bil. I hela processen har Mike varit en klippa och sagt att de löser allt som kan komma. Vilket de också gjorde, kändes tryggt att det var just Fraktson med killar som genomförde flytten. Inga krångel i en svår situation utan de löste det. Magasinering...
Tack så mycket, Natalie! Vi uppskattar verkligen din feedback. Det är fantastiskt att höra att du är nöjd med våra flyttkillar och deras arbete. Tack för att du rekommenderar oss , det betyder mycket för oss!
Alltså wow! Sådan fantastisk service! Grabbarna kämpade på o löste denna flytt galant. Jag skämdes när jag insåg att jag bara kan sätta mig ner o luta mig tillbaka. Kommer definitivt anlita Fraktson AB om jag flyttar igen. Värt varenda krona.
Tack så mycket, Magdalena. Vi uppskattar verkligen din feedback. Det är roligt att höra att du är nöjd med våra flytt killar och deras arbete.
Kommunikationen inför flytten, när vi ringde och ställde frågor, var inte helt tydlig. Vi gjorde ett triangelbyte och det kändes nervöst inför flytten eftersom vi inte kände att vi hade fått tydliga svar på våra frågor. Men allt gick väldigt bra på själva flyttdagen. Killarna som utförde flytten var trevliga, effektiva och aktsamma om våra saker! Prisvärd flyttfirma som jag skulle rekommendera till vänner, och även använda själv igen!
Trevliga, proffsiga allt gick smidigt till. Rekommendera +++++
Tack för ditt omdöme Manal! Vi är glada att höra att allt gick smidigt och professionellt. Stort tack för din rekommendation!
Så smidigt Fast pris, inga överraskningar. Två killar som arbetade lugnt och effektivt.
Väldigt smidig flytt, flyttgubbarna var i tid och nedmonterade samt monterade tillbaka möblerna! Trevliga och pålitliga, allt hanterades varsamt! Kan varmt rekommendera!
Mycket trevliga killar som hjälpte oss med flytten
Tack Kurt för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med flytten
Very helpful and friendly guys. Got the job done fast and nothing was damaged!
Superbra service vid bokning, bra pris och superschyssta och snälla flyttkarlar.
Tack Caroline för ditt omdöme! Vi på Fraktsons Flytt önskar dig all lycka i din nya bostad och är glada över att du är nöjd med arbetet vi utfört åt dig!
Mycket bra utförd flyttstäda. Över förväntan.
Det är alltid mycket arbete att flytta. Tack vare den fantastiska hjälpen från de två vänliga medarbetarna på Fraktson var min flyttdag dock helt stressfri. De var otroligt hjälpsamma, tålmodiga, professionella och noggranna. Mänskligt och professionellt verkligen perfekt. Jag kunde inte ha önskat mig bättre hjälp och är mycket tacksam.
Super bra flyttfirma! Otroligt trevliga och flexibla, och de löste hela flytten snabbt och smidigt – trots kaoset i Paris. Dessutom till ett riktigt bra pris! Stort tack för all hjälp!
Everything went perfectly well. We discussed how everything would get organized before the move. They called us before the pick up in Stockholm. They took great care of our stuffs. They transported our move to Paris on time. They called before arriving and everything was placed in our new home in no time with care. Thank you very much for your help, we appreciated your work !
Thank you Joseph for trusting us with moving your beloings from Stockholm to Paris France, We appreciate your lovely review and would move you again anytime! :)
xxxxxxxxxxxxxxxxx bra bemötande
Anlitade Fraktsson till flytt och städning- kommunikationen var snabb och hanteringen av flyttningen sköttes effektivt och aktsamt. Även flyttstädningen var bra. Kan varmt rekommendera!
Tack Emilie för ditt fina omdöme! Vi uppskattar din ärliga feedback och är glada att höra att du är nöjd. Stort tack för din rekommendation!
Toppen. Smidigt. Snabbt. Prisvärt. Trevligt. Alla rätt!
Tack Maja för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är helnöjda med flytten
Allt var jätte bra. Tack så mycket!
Tack Alena för ditt omdöme! Vi på Fraktson är glada över att höra att du är nöjd med våran service.
Bra bemötande fick jag och de var hjälpsamma med allt vid flyttning till min nya bostad. Flyttningen var smidigt och noggrann. Jag rekommenderar at folk boka flytthjälp med Fraktson.
Strålande flytthjälp – snabba, effektiva och prisvärda! Jag vill varmt rekommendera Fraktson efter min senaste flytt. Hela upplevelsen var helt enkelt utmärkt! De var otroligt snabba och effektiva genom hela processen, från start till mål. Inte nog med att de var snabba, teamet var också genomgående trevliga och professionella. Det gjorde en annars potentiellt stressig flytt till en smidig och till och med behaglig upplevelse. Dessutom var deras tjänster väldigt prisvärda, vilket kändes som en stor bonus med tanke på...
Tack Arash så mycket för ditt fina omdöme! Det betyder oerhört mycket för oss att höra att du är nöjd med vår service och upplever oss som proffsiga, tillmötesgående och trevliga. Din rekommendation värmer verkligen och motiverar oss att fortsätta leverera service av högsta kvalitet. Mvh Fraktsons Flytt AB
Vi är supernöjda med flytten. Två lugna killar skötte flytten proffsigt. Kom i tid. Framförallt sköttes flytten utan stress.
Jag är otroligt nöjd med Fraktson AB och deras tjänster. Jag tog både flyttstäd och flytthjälp. Flyttstädningen var perfekt, trots att jag gjorde ett lägenhetsbyte vilket innebar att städarna inte hade de optimala förutsättningarna (hade möbler i mitten av lägenheten). Flytthjälpen var också perfekt. Trevligt och professionellt bemötande och perfekt och effektivt genomförd. Är verkligen så nöjd! Har anlitat andra firmor tidigare och då känt mig lurad efteråt, men inte denna gången!
Stort tack Ellen! Vi uppskattar ditt omdöme och är glada över att höra att du är nöjd med både flytten och städningen, bemötandet och utförandet.
Jag hade både flytt och städning från Fraktson AB och allt funkade fint och smidigt och bra pris. Jag är jättenöjd!
Supernöjd, stort tack till dessa tillmötesgående killar, så serviceminded personal! 🥰
Tack så mycket,Britt-Marie.Vi uppskattar verkligen din feedback. Det är roligt att höra att du är nöjd med våra flytt killar och deras arbete och lycka till i din nya stad.
Otroligt effektiva! Löste hela min flytt på kort tid helt felfritt. Dessutom trevliga killar. Finns ingenting att klaga på. Rekommenderar 10/10!
Tack Isabella för ditt omdöme! Vi på Fraktson AB är glada över att allt gick snabbt och smidigt med på flyttdagen.
Flytthjälp och flyttstäd. Fungerade mycket bra. Trevliga och samarbetsvänliga samt noggrann städning av vår villa.
Tack Anneli! Vi uppskattar ditt omdöme och är glada över att höra att du är nöjd med både flytten och städningen, bemötandet och utförandet.
Professionellt, effektivt, lyhört och trevligt. Köpte packhjälp och flytt från lägenhet och förråd till ett hus. Allt var klart på 12 timmar, från att första tallriken slogs in till att allting var inburet i huset. Fantastiskt.
Tack Henrik för ditt omdöme! Vi på Fraktsons Flytt önskar dig all lycka i din nya bostad och är glada över att du är nöjd med arbetet vi utfört åt dig!
En perfekt flytt med hjälp av Fraktson. Rekommenderas varmt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tack Linda för ditt omdöme! Vi på Fraktsons Flytt önskar dig all lycka i din nya bostad och är glada över att du är nöjd med arbetet vi utfört åt dig!
Utmärkt jobb. Bra pris. Professionell personal.