Byggstäd i Örebro

• TIQQE SERVICES AB

Verifierat företag
    32 omdömen
    Thomas N
    Thomas N: Vi fick ett väldigt positivt intryck av personalen på TIQQE. De var väldigt lyhörda på vad som skulle göras samt att det blev noggrant utfört. Vi bokade fönsterputs.
  • Anna-Maria B
    Anna-Maria B: Jag beställde tömning och städning av ett dödsbo. Innan start av arbetet fick jag en kunnig genomgång av alla saker innan priset sattes. Under arbetets gång kom frågan från köparna av huset ifall de fick ställa in lådor i ett rum. Därmed påskyndas arbetet o städningen blev inte så bra. Jag fick erbjudande att de skulle komma tillbaka o städa mer men jag avböjde. Utomhus hade dom plockat isär möbler och ett antal skruvar och spikar låg kvar. Tyvärr fick vi in en skruv i däcket.
  • Hans T
    Hans T: Trevliga, proffsiga, noggranna! Wärna medarbetare känns som familjemedlemmar.
  • Snabb och enkel städning till din tjänst.
    Tomas E
    Tomas E: Vi har blivit bemötta av Hemfrid på ett mycket positivt sätt. I början hade vi olika städare men blandad kvalitet. Men numera har vi Titiana som vår städare och hon är jätteduktig, så vi vill absolut inte byta. Tjänsten vi köper är städning av vår trerumsradhus varannan vecka. Vi har ibland även bytet någon veckostädning med föntertvätt. Ca. 2 gånger om året.
  • Sandra A
    Sandra A: Så pålitlig service på alla sätt , noggrann och lyhörd. Vi har varit återkommande och regelbundna kunder sedan över ett år tillbak och är väldigt nöjda. Vi kan verkligen helhjärtat rekommendera att anlita Neat städ & service!