Byggvaruhus i Stockholms län

Sigtuna  (1 st)
Sundbyberg  (1 st)

Topp 25 byggvaruhus i Stockholms län

• Johan S
    Johan S: Bra service och bra grejer om man söker solenergi är det ett bra ställe att besöka
    Gael Michael Augustin T
    Gael Michael Augustin T: För knappt 4 år sedan beställde jag ett nytt kök från Noblessa i Täby. Valet var inte super enkelt då det finns många leverantörer att välja ifrån, och jag vill gärna påstå att vi kollade de flesta, vilket var tidskrävande. Till slut hittade vi ett kök som passade oss helt perfekt i smaken. Monteringen gjorde vi själva, resultat överträffade våra förväntningar. Riktig snygg blev det och mycket bra kvalitet. Vi fick även mycket bra service, kvalificerad rådgivning. Mycket beröm av vi fått för köket av våra gäster. Varmt rekommendation lämnas utan tvekan.
  • Björn H
    Björn H: Ett utmärkt litet företag, Beställde mitt kök 1 februari 08, levererat och monterat på 3 veckor, otroligt, jag trodde dom skojade när dom sa femveckor, ett kök tar ca 6 mån.
    Curt B
    Curt B: Vill tacka Lasse på Quercus Parkettbutik som hjälpt oss att tänka kvalitet vilket vi gjort, vi köpte ett Kährs golv som vi är mycket nöjda med. han ombesörjde även frakten och gav oss många bra tips inför läggningen.
  • 4 omdömen
    Magnus K
    Magnus K: Fantastiskt bra service! Har köpt flera saker hem, ventiler, dörrhandtag, lindrev, etc. Allt håller utsökt kvalité, och de hjälper till med tips och trix! Fantastiskt utbud av kakel och golvplattor oxå! Rekommenderas!
  • Alexander S
    Alexander S: Bra service och bra priser. /Alexander Sjödin
    Meit F
    Meit F: Vilken i enastående service!!! Behövde snabbt få tag i några extra lådor kakel av samma sort som jag beställt från ett annat företag innan. Inom 24 timmar fanns det 8 kartonger att hämta hos Gudö Matthus - det visade sig till och med vara samma bränning! Fick också veta att Gudö Matthus har många strängar på sin hantverkslyra, så för våra framtida projekt kommer de definitivt att tillfrågas. Stort tack för hjälpen!
    Martin H
    Martin H: Detta är klassiskt. Antingen åker du till Bauhaus och får bra pris och ok service eller så åker du till Colorama och får nästan samma pris (om du har villakonto) och en helt exceptionellt bra service. Vi har renoverat nästan hela vår hus och har köpt all färg, alla tapeter, och parkettgolv från Colorama och Lennart, Erik, Agneta, m.fl. har varit kanon. De har gjort hembesök när vi skulle måla om utvändigt, de har ringt mig när de tror vi har gjort en felbeställning, de har levererat parkett till dörren, och gett oss klassisk hederlig god service helt enkelt. Så om du bor på Ekerö och ska renovera, skaffa konto här nu. (jag har ingen koppling till Colorama Ekerö förutom att jag är nöjd kund)
  • Alex E
    Alex E: Här fick jag hjälp av kunnig och erfaren personal som guidade mig till rätt material och produkter för att nå önskat resultat vid renoveringen av mina golv. Jag är mycket nöjd med resultat och bemötandet jag fått!
  • 2 omdömen
    Jan H
    Jan H: Riktigt Proffs. Håller löften. Prisvärd. Rekommenderas varmt. :)))))))
  • 13 omdömen
    Per N
    Per N: Det här är bästa byggvaruhuset. Det som är lite lurigt är samma varutyper finns på flera ställen och olika sortiment. T.ex. sandpapper.
  • Hans Mikael R
    Hans Mikael R: Fantastiskt ställe. Finns allt och har de inte det så vet de var det finns. Kan inte bli bättre.
  • Elias Emanuel J
    Elias Emanuel J: Handlat väldigt mycket på Järna Trä de senaste åren, både professionellt och privat. Inte ett dåligt ord finns att säga. Helt klart bästa butiken i sin kategori på mycket långt avstånd. Rekommenderas!
  • 5 omdömen
    Roar H
    Roar H: Jättebra kundhantering. David hörde av sig så man hela tiden visste vad som hände.
  • Andrew  B
    Andrew B: Bra utbud men lite dyrt (texten är för kort) fuck you :)
  • Ulf V
    Ulf V: Professionellt utförd badrumsrenovering. MR Kakel jobbar ihop med Stålhammaren VVS AB och Söderin EL. Tillsammans gjorde de ett jobb som jag blev väldigt nöjd med.
  • 11 omdömen
  • 3 omdömen
    Joakim S
    Joakim S: Underbara unika plattor! Vi har fått all hjälp vi behövde och allting har gått smidigt till. Rekommenderas varmt!
  • Morten K
    Morten K: miljövänligt
  • Anna C
    Anna C: håller inte med forever M , har själv ett kök från sörmlandskök och allt fungerade jättebra,trevlig säljare.fick också reklam i brevlådan och det är jag glad för annars hade jag inte fått mitt fina kök. ANNA
  • Ellen O
    Ellen O: Jag hade precis flyttat till ett nytt hus och stod inför ett problem med tunna väggar som släppte igenom oljud. En god vän rekommenderade att jag skulle köpa ljudabsorberande tak och väggabsorbenter från Kamak och det gjorde susen! Tack Kamak!
  • Peter K
    Peter K: Trevlig butik med ett mycket bra sortiment. Här hittade jag plattor som jag aldrig sett förut! Mysigt med en liten lokal och inte så mycket bås. Jag fick bra hjälp av personalen och vart verkligen inspirerad!
    Christian M
    Christian M:
    Monica P
    Monica P: Stort utbud av kakel i olika prisklasser samt kunnig personal som gärna ger råd och instruktioner till en hemmafixare.