Prinsessan på ärten:
Ung och trevlig personal som inte var rädd för att komma med egna idéer. Blev supersnygg i håret. Min frisör hette Maja. Hon var verkligen kanon! :D
Erica Ö:
Frisören utgår från hårkvalitet och kundens stil (och inte minst kundens önskningar) för att lämna ett par-tre olika förslag på frisyrer som för tillfället är moderna. Kunden har alltid sista ordet. De bjuder på kaffe och godis, servar med tidningar och överhuvudtaget får man ett mycket bra mottagande! Bra priser för ett proffsigt arbete.
anonym a:
Håller inte alla med den föregående personen. Världens goaste och trevligaste frisör som KAN hår och förstår vad som funkar just på dig. Säljer inte in en massa snack och dyra lösningar utan försöker anpassa sig efter kunden och kundens plånbok. Du blir garanterad nöjd när du går därifrån.
Anders K:
Ett riktigt utbud med bra hårprodukter med en butik som är bra byggd för visning. Att det är en kombinerad frisör och butik gör det hela lite roligare. Bra personal som är hjälpsamma och kunniga och ger rätt rekommendationer.
Katja B:
Oerhört duktiga frisörer, mysig salong och avkopplande stämning. Njut av en iste och ett fat med färska fruktskivor medan ditt hår blir omsorgsfullt och noggrant omhändertaget.
Elin J:
På Salong Avenue blir du ordentligt omhändertagen. Jag är alltid nöjd när jag går därifrån. Mycket bra klipp- och färgningspriser och frisörerna är trevligt, vilket alltid är ett stort plus!
Rikard L:
Har klippt mig här i många år och kommer att fortsätta med det. Trevliga frisörer med ett "gött tjöt" och som alltid levererar ett proffsigt jobb. Har aldrig blivit besviken.
Ibland kan det vara svårt att hitta en p-plats, men det gäller nog dom flesta frisersalonger i denna stan.
Rikard
Erik D:
Trevlig liten herr-frisersalong. Bra bemötande och ofta lätt att få tid. Själv snaggar jag mig bara men har aldrig varit missnöjd.
Alltid sjysst pris och personlig service.
Isabell S:
denna frisörsalong är mycket bra och frisörerna lyssnar på kunderna. det är en fräsch lokal som är centralt en ändå mysigt belägen.Jag har blivit väl bemött av alla som jobbar där då de låter sin fantasi flöda när jag har känns mig osäker om hur jag ska frisera mig.
Aure I:
Jag rem?ommenderar verkligen denna salong! Har klippt mig där runt två gånger och alltid varit lika nöjd. Frisörerna tar alltid hänsyn till hur du vill ha det och lyssnar på dina synpunkter. Bra priser också!
Anders K:
Oerhört socialt begåvad och kunnig frisör. Gör ett kanonjobb och är uppdaterad på vad som gäller idag. Prisbilden är kanonbra för både klippning och färgning och det är värt att åka dit även om man har en bit att åka. Enda nackdelen är att det emellanåt är riktigt långa väntetider.
Simon L:
Ganska ofta tar det ett tag innan man kan få en tid, och när amn väl är där ligger de nästan alltid minst en kvart efter schemat, men i gengäld blir det alltid väldigt bra klippt.
Priscilla H:
Fixar ofta mina ögonbryn där och jag lämnar alltid salongen nöjd. Bemötandet är fantastisk och priserna helt överkomliga. Bara plus från mig.