Johan W:
Var inne och tog en kaffe i helgen och kan starkt rekommendera den mysiga lobbyn! Ett stort plus för den underbara service känsla personalen hade.
Qpaqex:
Detta är ett av mina favorithotell i Stockholm. Det känns verkligen som service genomsyrar hela verksamheten. Det är fantastisk utsikt över vattnet. Det är så pass det är svårt att slita sig. Priserna är ok. Inte billigt, men läget och kvalitén gör mycket. För en romantisk weekend är det här man skall ta in!
Joakim B:
Ett okej hotell. Läget är bra, nära där saker händer. Rummen ganska små, standarden som man kan vänta - varken mer eller mindre. Frukosten var bra. Äggröran schveinigt god, det övriga var okej. Prismässigt så var det också okej. Summa summarum måste det bli en trea.
Stina A:
Ett bra, ganska billigt hotel för dig som vill bo i centrala stockholm. Rummet var mysigt men ganska omodern inredning och det luktade tyvärr lite rök. Frukosten var verkligen toppen!!
P:
Jag bodde några nätter på hotell Karlaplan för några veckor sedan och aldrig mer. Jag har bott på många hotell men inget rum har varit så litet, en dubbelsäng (vi var två pers)och ett litet skrivbord. Det var allt, ingen fåtölj med bord som ju brukar vara standard. Jo, en platt liten TV som satt på väggen fanns det. Dessutom var personalen rätt dryg med näsan i vädret och låtsades att dom inte såg några gäster. Inte ens ett tack, hejdå eller välkommen åter fick vi när vi betalade ut oss. Jag la märke till under vistelsen att alla gäster behandlades lika dåligt. Då rekomenderar jag er att ta in på hotell Tapto, även det ett Clarion hotell i närheten. Där var personalen mycket trevlig och finfina rum.