Jurist i Stockholms län

Järfälla  (1 st)
Lidingö  (1 st)
Vallentuna  (1 st)
  • Gold Club B
    Gold Club B: Jag har känt Uggla i flera år och har BARA gott att säga om honom. Han har hjälpt mig i flera mål och alltid behandlat mig med stor respekt och förståelse. Den dagen han slutar så mister sverige en duktig Advokat.
  • Carina P
    Carina P: Grattis och lycka till med allt. Detta kommer att gå på räls. Mvh Carina Parga
  • Lars N
    Lars N: Sveriges bästa advokat. Super trevlig plus KUNNIG. Lars Näslund
  • Stina Linnea F
    Stina Linnea F: Emma har på exceptionellt sätt hjälpt mig i en fastighetstvist. Snabb att svara och på ett trevligt, professionellt och lättförståligt sätt hjälpt mig genom hela processen. Om jag behöver juridisk hjälp framöver så kommer jag absolut att kontakta Emma igen. Rekommenderar verkligen Emma Dahlströms Advokatbyrå.
  • Palle M
    Palle M: Bäst Palle dansk fra Skåne!!!!!!!!!!
  • Galina Y E
    Galina Y E: Vill uttrycka min tacksamhet för trevligt bemötande och professionell hjälp. Fick mina problem lösta på bästa möjliga sätt.
  • Ewelina Gabriela J
    Ewelina Gabriela J: Jag vill varmt rekommendera Carlsson & Co Advokatbyrå på Garvargatan 11 och advokaten Moa. Jag vill börja med att säga att det arbete som Moa utförde för mig var helt fantastiskt. Den upprättelse jag fick tack vare henne kommer jag aldrig att glömma. Moa är både sympatisk, professionell och mycket kunnig inom sitt yrke. Hon har en imponerande kompetens inom LSS, barnkonventionen och principen om barnets bästa. Hennes djupa förståelse för funktionsnedsättningar, vilka konsekvenser de kan innebära i vardagen, samt insikten i vad det innebär att vara ensamstående mamma, har varit avgörande i mitt ärende. Hon höll mig kontinuerligt informerad genom hela processen, hur vi skulle gå tillväga, vilket skapade en stor trygghet både för mig och min son. Från första kontakten till dess att allt var avslutat gick processen mycket snabbt. Hon lyckades dessutom hjälpa oss förhandla fram en förlikningsöverenskommelse som överträffade alla mina förväntningar, även bra för motpartner. Min tidigare erfarenhet av familjerättsliga ärenden har varit stor, men med Moas hjälp blev processen över förväntan positiv. Jag upplevde att både jag och min son fick det stöd vi behövde som vi hade annars inte kunna få i denna utsträckning annanstans. Genom sitt arbete har Moa möjliggjort ett värdigt liv för mig och min son, samtidigt som hon har bidragit till att skapa förutsättningar för en fungerande och hållbar situation för oss i vardagen och under förändringar men även för den andra parten. Bemötandet har varit mycket professionellt och varmt genom hela processen. Moa har dessutom varit tillgänglig någon gång på helg för genomgång av ärendet vid de akuta fall, vilket har varit ovärderligt även om hon ej behövde gå in i ärendet på sin ledig tid. Det betydde hur mycket hon har lagt in engagemang för oss i vårt ärendet. Så stort tack för allt stöd, all vägledning och det stora engagemanget genom hela resan. Moa – jag vill tacka dig från hela mitt hjärta. Rekommenderas varmt Carlsson & Co Advokatbyrå på Garvargatan 11 och advokaten Moa, men även alla som arbetar där. Så stort tack ❤️Ewelina Gabriela
  • Eva D
    Eva D: Ger högsta betyg, köpte tjänsten bouppteckning. Väldigt enkla och snabba att komma i kontakt med och ett fantastiskt bemötande av Olivia Brodin. Detta var första gången jag anlitar en juristfirma och visste ingenting om hur sådant går till, blev mycket positivt överraskad av allt. Bra förklaring och genomgång av vilka uppgifter jag behövde ta fram och själva mötet på kontoret kändes produktivt men samtidigt personligt och jordnära. Som pricken över i är deras pris för bouppteckning det lägsta av alla juristfirmor jag kollade upp. Väldigt sällan jag är så här nöjd över något jag har betalat för!
  • Åsa T
    Åsa T: Rekommenderar verkligen Landegrens juristbyrå då Anna-Carin Landegren hjälpt mej så mycket och varit ett jättebra stöd genom min process.
  • Mikael  H
    Mikael H: Proffsiga och duktiga jurister.
  • Susanna J
    Susanna J: Den bästa Advokaten .som jag har fått som försvarare.
  • Philip H
    Philip H: Thomas Rothpfeffer är helt klart den skickligaste försvararen jag någonsin träffat.
  • Corpus Juris S
    Corpus Juris S: Verkligen superbra--jag fick snabb, utmärkt och prisvärd hjälp. Deras service och tillgänglighet är verkligen exceptionell. Linda
  • Anders Fredrik W
    Anders Fredrik W: Vi har ofta anlitat deras kompetenta advokat inom LSS då vi har behövs spetskompetens i våra rättsprocesser för att bistå våra kunder med juridiskt stöd. De har vunnit flera avgörande mål åt våra kunder.
  • Lena R
    Lena R: Mycket bra bemötande och snabb hjälp. Engagerade jurister som kan sin sak.
  • Irene N
    Irene N: Väldigt bra Advokat, rolig o härlig människa. Kan sin sak i rättegångar mm.
  • Bisse S
    Bisse S: Har anlitat Greger i en hyrestvist, av mig och min dotter får han absoluta toppbetyg. Ärlig, pålitlig, lugn och trygg. Han kunde t.o.m få min dotter att lugna ner sig vilket inte är lätt alla gånger. Men framförallt måste jag nog säga att vad jag uppskattar mest är nog hans ärlighet även fast han kunde förlora oss som kunder så valde han att tala om att våra chanser var små och att vi borde tänka efter innan vi bestämde oss för att gå vidare med honom. Bara en sån sak får man inte höra ofta från en säljare, för hur det än är så säljer han ju sina tjänster. Rekommenderar denna advokat med hela mitt hjärta.
  • Johan F
    Johan F: Hyrde en bil på grund av att min bil var på verkstad för lagning. I avtalet står det att man ska besikta bilen innan avfärd. och kontakta bilfirman omgående via mail med foton på eventuella skador. Jag missade att göra en grundlig besiktning dag 1, utan såg skador dag 2 på morgonen. Jag förstod att jag gjort fel och självrisken var över 15.000 kronor, för att jag inte tecknat någon försäkring hos bilfirman. Jag bestämde för att kontakta en jurist för att då jag förstod att jag måste betala det här men han fann också bilfirman gjort fel när de besiktigade bilen och även hade ett felaktigt skrivet avtal. Jag trodde garanterat att de pengarna till självrisken var förlorade. Men det gick mycket snabbt efter kontakt med juristen, Jesper på Försäkringsjuristerna, som förlikades med bilfirman så att de stod för alla kostnader och jag slapp. Rekommenderar starkt Jesper, en riktigt kunnig jurist inom försäkring och liknande. /Johan
  • Sandra A
    Sandra A: Stort kunnande, Hjälpt vårt företag vid flera tillfällen. Han är personlig proffsig och noggran. Vi litar på Stefan. Sandra Argenius Advantico AB
  • Glenn  B
    Glenn B: Hej Mycket bra advokat. Testa honom.
  • Robertskii F
    Robertskii F: Specialist inom compliance och utbildning inom den finansiella sektorn.
  • Lena  E
    Lena E: Kan varmt rekommendera Jan Thörnhammar som Advokat
  • Linda Å
    Linda Å: bästa advokaten snabb,regelrätt
  • Johan P
    Johan P: Riktigt trevlig advokat. Har hjälpt mig flera gånger. Jobbar snabbt och effektivt.