Christine D:
En advokat för djurens värld som jag varmt kan rekommendera. Mycket bra råd och tips för mig som "kund". Läs hans bok också som handlar om att köpa häst där finns mycket att lära.
Har återigen fått bevis för att detta är en underbar advokat som ställer upp i ur och skur för alla hästar som hamnat i fel händer.
Johan F:
Hyrde en bil på grund av att min bil var på verkstad för lagning. I avtalet står det att man ska besikta bilen innan avfärd. och kontakta bilfirman omgående via mail med foton på eventuella skador. Jag missade att göra en grundlig besiktning dag 1, utan såg skador dag 2 på morgonen. Jag förstod att jag gjort fel och självrisken var över 15.000 kronor, för att jag inte tecknat någon försäkring hos bilfirman.
Jag bestämde för att kontakta en jurist för att då jag förstod att jag måste betala det här men han fann också bilfirman gjort fel när de besiktigade bilen och även hade ett felaktigt skrivet avtal. Jag trodde garanterat att de pengarna till självrisken var förlorade. Men det gick mycket snabbt efter kontakt med juristen, Jesper på Försäkringsjuristerna, som förlikades med bilfirman så att de stod för alla kostnader och jag slapp. Rekommenderar starkt Jesper, en riktigt kunnig jurist inom försäkring och liknande.
/Johan
Sandra A:
Stort kunnande, Hjälpt vårt företag vid flera tillfällen. Han är personlig proffsig och noggran. Vi litar på Stefan. Sandra Argenius Advantico AB
Anders Fredrik W:
Vi har ofta anlitat deras kompetenta advokat inom LSS då vi har behövs spetskompetens i våra rättsprocesser för att bistå våra kunder med juridiskt stöd. De har vunnit flera avgörande mål åt våra kunder.
Mats S:
Mycket förtroendeingivande och stort engagemang samt trevligt bemötande. Våra förväntningar i ett fastghetsärende mot kommunen infriades till 100% när MMD dömde till vår fördel tack vare Inger Bymans insatser.
Gunnar N:
Proffsiga jurister och advokater som alltid har tid över för ett råd eller en synpunkt även om man inte är någon storkund. Lagom stor byrå ger smidig hantering.
Max H:
Jag har föreslagit en kille att söka upp advokat Anne-Marie Bonde. Om det är någon som kan reda ut killens problem så är det advokat Anne-Marie Bonde. Jag har faktiskt skrivit ett öppet brev på webben till killen och föreslagit en affär som jag hoppas att Anne-Marie Bonde kan vara behjälplig med.
Läs vidare på länken:
www.conescol.blogspot.com
Anders E:
Perfekt att jag bytte till Lindqvist som vände hela målet med sin noggranna utredning och kunnighet. Nya bevis och nya vittnen gjorde att jag frikändes i hovrätten efter 3 år i tingsrätten.Tack
Anders Brage F:
Jag hade drabbats av en arbetsskada som jag nekats ersättning för.
Efter en första informell telefonkontakt fick jag förfrågan om en mer detaljerad redogörelse gällande vad som hänt, vilken dokumentation som fanns ( Läkarutlåtanden, Försäkringskassans beslut om arbetsskada, Anställningsbevis m.m. )
Nästa dag kontaktades jag av en Advokat från Legio som tittat på Mina uppgifter, gjort en första bedömning och berättade att de var "specialiserade på försäkringsskador och kan absolut hjälpa dig i ditt ärende"
Därefter pratade vi Ekonomi dvs. kostnad för advokathjälp.
Då jag var Företagare innan arbetsskadan så vet jag att det kostar rejält med att anlita goda Advokater och deras expertis.
Det brukar Löna sig att anlita de bästa.
I Mitt fall kom beskedet i Fredags.
Legio hade lyckats att ordna ersättning för Arbetsskadan sedan skadans uppkomst. ( Det handlar om en lång tid och en stor ekonomisk förlust )
Det som gav framgång var Legio´s goda kunskaper i fråga om arbetsskador och min detaljerade dokumentation i ärendet.,
Jag är mycket Nöjd och anser det var väl spenderade pengar.
Tack Jens-Viktor med personal, för ett väl utfört arbete