Nicklas J:
Anlitat detta byggbolag och en av få gånger jag är TOTALNÖJD med allt! Inga småfel någonstans, hade priset varit lite billigare hade det blivit 5STAR !
Perola T:
Efter att vi hade utvärderat olika köksleverantörer bestämde vi oss för att beställa ett komplett kök av Swed Creative Design Kök & Bad nu i våras. Nu är köket snart installerat och klart och jag är mycket nöjd med vårt nya designritade kök. Kvaliteten på skåp och lådor är också bra över snittet jämfört med andra leverantörer. Arbetet kom igång enligt plan och tempot har varit både högt och med bra resultat. Vad jag gillar mest är att företaget lyssnar och agerar snabbt på förslag på ändringar och synpunkter. Ett företag jag kan rekommendera.
Jakob J:
Vid vår renovering var vi i behov av en täcksida till vår köksö. Eftersom Ikea inte levererar den storleken vände vi oss till Stockholms Industrilack för att måla en mdf skiva som våra hantverkare hade sågat ut åt oss.
Redan vid första kontakten kände vi att vi hade kommit rätt. Ett varmt bemötande och en fantastisk trevlig person berättade för oss att det vara bara att komma in med skivan och ett färgprov så skulle de måla skivan.
Sagt och gjort. Vi åkte med skivan till Stockholms Industrilack på måndagen och tre dagar senare var den klar.
Det blev riktigt bra och nu sitter den vid vid köksön och det går inte att se att den är custom made och inte Ikeas egen.
Värt att nämna att priser var riktigt bra! Rekommenderas varmt!
Sarah E:
Jag köpte nya luckor till köket, nedmontering av de gamla samt montering av de nya luckorna. Dessutom målades hyllorna i köket om. Företaget kom hem och visade provluckor och olika handtag. De var tillmötesgående, pålitliga och gjorde ett jättefint jobb med köket! Jag blev jättenöjd
Linda L:
Vi är riktigt nöjda med våra garderober. Bra kvalitet och vi fick fantastisk service från början till slut. Leveransen saknade några mindre komponenter men det gick snabbt att komplettera i butik och en extra eloge till Anders som var en klippa genom hela processen av vårt garderobsbygge. Kompetent, alltid snabb att svara och oerhört hjälpsam.