Nordisk Entreprenad & Förvaltning AB

Slakthusgatan 15, 121 62 Johanneshov — Visa karta

4.8 i betyg av av 13 omdömen
 
Vi på Nordisk Entreprenad & Förvaltning AB arbetar efter tre enkla ledord; kompetens, kvalitet och kundnöjdhet. I flera år har vi tagit oss an utmaningar, stora som små, och försökt att alltid överträffa våra uppdragsgivares förväntningar.Vi vet hur viktigt det är att ett arbete utförs med hög kvalitet och standard och oavsett vad för typ av arbete vi tar oss an så gör vi alltid vårt bästa för att leverera just det. Detta gör vi genom att vara lyhörda mot era önskemål, tydliga i vår rådgivning samt tillgängliga för kommunikation.Det som skiljer oss från många andra företag är att vi har samlat allt under ett tak och kan erbjuda lösningar inom alla områden som en renovering kan kräva, så som våtrum, VVS, el, snickeri, etc. Vi har självklart samtliga nödvändiga certifikat och tillhandahåller kvalitetsdokument och garantier efter varje avslutat arbete!

Läs vad 13 kunder tycker om Nordisk Entreprenad & Förvaltning AB

 • 2016-10-26

  Insamlad av företaget
  Henrik O skrev om Nordisk Entreprenad & Förvaltning AB
  Vi kan varmt rekommendera Nordisk entrepenad! De renoverade vårat badrum och allt flöt på otroligt bra. Chefen var på plats så gott som dagligen och kollade att allt gick som det skulle. Det gjorde det! Alla inblandade gjorde ett fantastiskt jobb, slet hårt och visade stor ödmjukhet och hänsyn när de jobbade. Chefen, Edmond, svarade alltid direkt eller ringde strax tillbaka om man hade några funderingar. Det var "inga problem", och vi kände oss trygga från första stund till allt var klart, vilket gick otroligt fort pga effektivt arbete. Priset var helt rimligt i jämförelse med andra offerter vi tog innan vi bestämde oss. Återigen, rekommenderas varmt! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Tollberg Bygg & Inredning
  4.8 / 5 i betyg — 25 omdömen
  Badge2020
  "Vi har använt Tollbergs Byggs tjänster både inomhus och utomhus och är otroligt nöjda. De är väldigt kundfokuserade och är mån om att vi som"
 • 2016-10-26

  Insamlad av företaget
  Gunnar S skrev om Nordisk Entreprenad & Förvaltning AB
  Profesionella. Höll tidsplan med råge. Ordning och reda hela tiden. Läs mer
  gillar detta
 • 2015-12-15

  Insamlad av företaget
  Magnus H skrev om Nordisk Entreprenad & Förvaltning AB
  Badrums renovering.

  De bra sakerna: snyggt hantverk, samarbetsvilliga och flexibla.

  Se sämre sakerna: Bristande kommunikation, de lämnade det ostädat med fläckar som inte går att få bort på vissa platser. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Stenfirma Lapital AB
  4.8 / 5 i betyg — 60 omdömen
  Badge2019
  "Trevligt bemötande, professionellt och leverans i tid samt en kostnad som stämde väl med offerten."
 • 2015-03-06

  Spontant omdöme
  Edvin E skrev om Nordisk Entreprenad & Förvaltning AB
  Sthl bygg utförde renoveringsarbete i vårt badrum och kök. Det som vi blev mest nöjda med var tidpunktligheten, renligheten och kompetensen. Vi är en stor familj med flera småbarn, vilket kräver en stor portion hänsyn. På denna punkt var Sthl bygg lika professionella.

  Vi rekommenderar Sthl bygg å det varmaste! /Edvin Läs mer
  gillar detta
 • 2015-02-20

  Spontant omdöme
  Tony E skrev om Nordisk Entreprenad & Förvaltning AB
  Snabbt svar på offertförfrågan, gott samarbete vid hembesök och byggplanering, kompetenta medarbetare, god dialog genom hela byggperioden. Mycket nöjda med resultatet!

  Rekommenderas varmt.

  Mvh Tony Eriksson Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Litabygg.se/Eriell AB
  4.8 / 5 i betyg — 73 omdömen
  Badge2018
  "Jag har använt dem till flera projekt, varje gång med utmärkt resultat: Stengång, gjutning och skifferbeklädnad av mur, stensatt uteplats, k"
 • 2015-01-23

  Spontant omdöme
  Rahat K skrev om Nordisk Entreprenad & Förvaltning AB
  Jag har anlitat Edmond under årens lopp till allt möjligt, från att renovera mitt badrum till att totalrenovera mina föräldrars lägenhet på 120kvm till att renovera min fars krogs kök efter en fuktskada - och alltid varit lika nöjd. Jag rekommenderar Sthl Bygg & Konsult till alla som behöver en flexibel, seriös och framförallt pålitlig byggfirma. Läs mer
  gillar detta
 • 2015-01-22

  Spontant omdöme
  Lisa N skrev om Nordisk Entreprenad & Förvaltning AB
  Mycket pålitliga och kompetenta. Vi hade en kontinuerlig dialog under renoveringen och de stämde av med mig alla de större stegen och lyssnade på mina önskemål. De höll också tidplanen trots att det dök upp oväntade saker under renoveringens gång. Jag kan varmt rekommendera dem! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Badrumsverket AB
  4.8 / 5 i betyg — 53 omdömen
  Badge2019
  "Evangelos lämnade en mycket bra specificerad offert på samtliga kostnader och vi hade en bra kommunikation med honom hela tiden. Hantverkarn"
  Anna / Björn R
 • 2015-01-21

  Spontant omdöme
  Bekir A skrev om Nordisk Entreprenad & Förvaltning AB
  Rekommenderar varmt det här företaget. Dem är oerhört proffsiga och extremt kunniga inom sin bransch. Extremt pålitliga och jobbar på så sätt att du är med från start till slutmål. Dem uppdaterar dig hela vägen och håller sina tider på jobbet man kommit överens om. Dem total renoverade vår restaurang och gjorde även en ljudisolering som resulterade i topp resultat hos oberoende akustikfirmor, även till den grad att akustik firmorna som utförde våra mätningar endast rekommenderar dem för framtida arbeten.

  Slutligen kan jag tillägga att dem är extremt lyhörda till dina idéer och är extremt mån om att inte slarva på något sätt utan ger istället 150% så allting blir perfekt.

  Jag kommer definitivt att använda mig av detta byggföretag igen, oavsett om det är för mitt företag eller privat! Läs mer
  gillar detta
 • 2015-01-20

  Spontant omdöme
  Adam skrev om Nordisk Entreprenad & Förvaltning AB
  Jag och min sambo valda att välja Sthl Bygg för renovering av vår etagelägenhet. Vårt val präglades av Sthls gedigna kompetens samt det trevliga bemötandet vid första mötet. Prismässigt låg de bra till jämfört med alla andra offerter vi fick in. Varken för billiga eller för dyra, vilket återigen bevisar deras kompetens. Vi fick en egen projektledare som vi i princip kunde ringa när som helst på dygnet under renoveringsperioden. Jag ska försöka att lägga ut lite före och efter bilder för er alla att ta del av. Annars är vem som helst välkommen att titta förbi oss på Valhallavägen 132 för att få se resultatet som Sthl Bygg skapat fram från ingenting. Detta är dock endast möjligt ifall Sthl Bygg närvarar vid besöket.

  Världens nöjdaste kunder,
  Adam & Johanna Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Max Martin Construction AB
  4.7 / 5 i betyg — 123 omdömen
  Badge2020
  "Jag vet knappt vart jag ska börja? Så jävla nöjd är jag över mitt nya badrum! Jag anlitade Max Martin Construction för en totalrenovering"
 • 2015-01-20

  Spontant omdöme
  Rada S skrev om Nordisk Entreprenad & Förvaltning AB
  Skit bra!!
  Jobbet vart klart innan 3 veckor. Svarar alltid när man behöver nå de. Läs mer
  gillar detta
 • 2015-01-20

  Spontant omdöme
  Lasse N skrev om Nordisk Entreprenad & Förvaltning AB
  Tar mig tid att skriva ett stort TACK till dessa killar som förbättrade min vardag. Gjorde nämligen en total renovering av min lägenhet och är super nöjd med deras kavlitets arbete och lyhördhet.

  Lasse Nybro Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  LPT Construction AB
  4.3 / 5 i betyg — 32 omdömen
  Badge2020
  "Proffsiga och effektiva. Det märks att de gjort stambyten tidigare. För oss var det en ny upplevelse och vi förväntade oss kaos, stambyten ä"
 • 2015-01-20

  Spontant omdöme
  Sara B skrev om Nordisk Entreprenad & Förvaltning AB
  Sthl bygg utförde min lägenhet med hög kompetens och kreativitet samt erbjöd de proffsig service och bemötande. Tusen tack.

  Med vänliga hälsningar Mycket nöjd kund!
  Sara & Micke Läs mer
  gillar detta
 • 2015-01-20

  Spontant omdöme
  Jamil J skrev om Nordisk Entreprenad & Förvaltning AB
  Jag total renoverade min lägenhet 46 kvadrat i Haninge . Vart starkt rekommenderad av en kollega men valde att ta in offerter och träffa flera olika bygg företag innan vi bestämde oss. Men vart så starkt övertygade av den övertygelse och profesonaliteten de bemöta mig och frun med. Det vi fastnade på var att vi fick va med på resan hela vägen och allt skötes otroligt professionellt av Sthl bygg & konsult nu i April flyttat vi till ett radhus som blir vårt livs investering men känns ännu tryggare att veta att vi inte behöver va oroliga med renoveringen då vi har Sthl bygg med oss rekommenderas starkt.

  Har ni funderingar innan ni tar kontakt med sthl bygg så
  maila mig på: J_Jedidi@hotmail.com Läs mer
  gillar detta
 • Sponsor
  XLrenovering
  4.9 / 5 i betyg — 18 omdömen
  "Vi ville genomföra en helrenovering av vår lägenhet på Dalagatan i Stockholm. Vi tog in ett antal offerter och efter en noggrann utvärdering"

Bästa byggföretagen i Stockholm:

4.8 i betyg av 299 omdömen
Marie S Marie S tycker:
“Allt genomfört enligt plan och...” Läs mer
4.8 i betyg av 230 omdömen
4.8 i betyg av 134 omdömen
4.7 i betyg av 299 omdömen
4.8 i betyg av 141 omdömen

Karta

Kategorier