Målare en Lidingö

8 revisados målare en Lidingö municipio

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Målare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • 28 valoraciones
    CHARLOTTE V
    CHARLOTTE V: Måleriskeppet gjorde om hela vårt kök från ax till limpa. De hade goda idéer kring lösningar och tog fullt ansvar för hela processen till dess att vi var 100% nöjda. Just det fulla ansvaret och flexibiliteten var extraordinärt med Måleriskeppet och vi var dessutom mycket nöjda med finishen och kvaliteten på resultatet. Vi rekommenderar varmt Måleriskeppet!
  • Driver du målerifirma i Lidingö?

• 19 valoraciones
    Felix M
    Felix M: Lidingö Hantverksgrupp fick uppdraget att renovera min lägenhet. Från Idé till ritning till projektering till ett noggrant utfört arbete där både utförande och tidsplan följdes till punkt och pricka. God kommunikation under hela byggtiden och med goda resultat känner jag mig otroligt trygg och nöjd med att ha anlitat Lidingö Hantverksgrupp AB Ett helhetsföretag med god och bred kunskap, rekommenderas starkt !
  • 10 valoraciones
    Krista W
    Krista W: Ay renovations kan jag varmt rekommendera. De är otroligt punktliga och håller sin tidsplan, vilket gör hela processen trygg och smidig. Arbetet utförs alltid noggrant och ordentligt, och det märks att de lägger stor vikt vid detaljer. Resultatet blev estetiskt tilltalande och professionellt utfört – precis som vi önskade. Vi kan varmt rekommendera AY Renovations till alla som söker ett pålitligt och skickligt team.
  • Peter J
    Peter J: Proffsigt företag som vi har anlitat ett flertal gånger och som alltid har levererat i tid och med hög kvalité. Kan verkligen rekommendera Lidingö Plåtslageri till alla. mvh Peter Bruske Delér
  • 2 valoraciones
    Jannecke Helena A S
    Jannecke Helena A S: Ett mycket välgjort jobb för att byta befintlig trall till komposit. Jag kan verkligen rekommendera AT Entreprenad.
  • Kjell Thomas J
    Kjell Thomas J: Fantastiskt bra resultat! Noggrann, skicklig och trevlig målare. Rekommenderas varmt!
  • 3 valoraciones
    Eva L
    Eva L: De här gjort ett topp jobb. Helrenoverat lägenhet perfekt. REKOMMENDERAS !!
  • Driver du målerifirma i Lidingö?

• 2 valoraciones
    Göran E
    Göran E: Mycket trevliga och kunniga. Målnings och snickeriarbeten till bra pris.
Ver página: