Lidingö Plåtslageri & Entreprenad AB
4.3 i betyg av av
9 omdömen
Lidingö Plåtslageri och Entreprenad AB är ett kollektivt anslutet byggnadsplåtslageri från 1992 med kontor och verkstad på Lidingö.
Vi tillhandahåller tjänster och utför uppdrag inom:
-Byggnadsplåtslageri i alla dess former
-Tätskikt (inbyggda & exponerade) 10 + 5 års garanti
-Projektering och montering av Taksäkerhet (weland & cwl)
-Takmålning
-Projektering och montering av solcellspaneler
-Servicearbeten och takskottning med eller utan RAM-avtal
-Konsulttjänster
Vi tillhandahåller tjänster och utför uppdrag inom:
-Byggnadsplåtslageri i alla dess former
-Tätskikt (inbyggda & exponerade) 10 + 5 års garanti
-Projektering och montering av Taksäkerhet (weland & cwl)
-Takmålning
-Projektering och montering av solcellspaneler
-Servicearbeten och takskottning med eller utan RAM-avtal
-Konsulttjänster
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag9 omdömen om Lidingö Plåtslageri & Entreprenad AB
skrev om Lidingö Plåtslageri & Entreprenad AB
Köpte måttbeställda skåp för fasad
skrev om Lidingö Plåtslageri & Entreprenad AB
Proffsigt företag som vi har anlitat ett flertal gånger och som alltid har levererat i tid och med hög kvalité. Kan verkligen rekommendera Lidingö Plåtslageri till alla.
mvh Peter Bruske Delér -
skrev om Lidingö Plåtslageri & Entreprenad AB
Mycket proffsigt företag, bra kundkontakt, vettiga priser och snabbt utfört jobb.
Rekommenderas starkt! -
skrev om Lidingö Plåtslageri & Entreprenad AB
Rensning och renovering av hängrännor. Snabbt åtgärdat, bra service och bemötande.
skrev om Lidingö Plåtslageri & Entreprenad AB
Vi är nöjda med vad dom har utfört här i Brunna park Kungsängen och kommer använda dom i fortsättningen, och kan rekommendera dom även för andra.
skrev om Lidingö Plåtslageri & Entreprenad AB
Väldigt grundliga och noggranna hantverkare, som gjorde ett fantastiskt fint jobb på vårt tak som var relativt komplicerat med många takkupor och udda vinklar. De är även duktiga problemlösare som hittar lösningar på det mesta.
skrev om Lidingö Plåtslageri & Entreprenad AB
Anlitade Lidingö Plåtslageri för att byta en skorstenshuv. Från första kontakt till utfört arbete har företaget skött sig exemplariskt. Korrekta och trevliga och höll vad man lovar i fråga om återkopplingar och tider. Själva arbetet utfördes med högsta kvalitet och kompetens. Kan inte annat än lämna mina högsta rekommendationer.
Henrik Strömbom, Lidingö -
skrev om Lidingö Plåtslageri & Entreprenad AB
Perfekt bemötande och snabbt utförande vid byte av stuprör och lagning av plåttak.
Fastighetsägare i Solna -
skrev om Lidingö Plåtslageri & Entreprenad AB
Lovade gång på gång att komma inom två veckor för att åtgärda ett akut problem. Dök aldrig upp. Tröttnade efter ett halvår och vände mig till ett annat ställe. Fick omgående hjälp.