Målare på Norrmalm

4 rekommenderade målare på Norrmalm, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Målare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Dalta Bygg & VVS AB

Verifierat företag
    73 omdömen
    Välj den lilla rörjouren som tar stort ansvar
    Lars Erik Anders L
    Lars Erik Anders L: Dalta Bygg & VVS känns annorlunda jmf med många andra bygg- och serviceföretag i branschen som jag har haft kontakt med. De kommunicerar mycket och bra, håller tider, smyger inte undan med undanflykter utan står för sitt åtagande, gör jobbet bra (enligt plan), hanterade överraskningar (i uppdraget) flexibelt och följde upp med samtal efteråt. Kan definitivt rekommendera dem. Arbetet som utfördes var ett utbyte av ett badrumshandfat + kommod, lite relaterad tätning med silikon och fastsättning av en vägghängd toalettstol vars ena fäste var löst.
  • Driver du målerifirma i Norrmalm?

• Christoffer J G
    Christoffer J G: Supernöjd med Bygg Guide Sverige och den totalrenovering de gjorde av vår lägenhet på 87kvm i Vasastan. God kommunikation, vänliga arbetare och strålande slutresultat. Varma rekommendationer från oss!
  • Anna Victoria Sofia D
    Anna Victoria Sofia D: Kommer aldrig lägga en krona till på detta företaget! Jag anlitade en runner som skulle fixa mitt golv pga en liten vattenskada, resultatet blev riktigt kasst! Han sa att han jobbar dagligen som golvläggare men det kan inte stämma, det nya golvet matchar inte det gamla + det sticker upp pga nivåskillnad och det är mellanrum mellan det gamla och det nya bräderna vilket dem valde att fylla med fog. Det var även fog på tvbänken och andra föremål i hemmet efteråt som jag fick skrubba bort i efterhand. Han hade även med sig en till person som jag inte förväntat mig. Det kom hit och förstörde golvet egentligen i det stora hela. Har försökt nå taskrunner nu i över en månad, ringt, mailat, skrivit på Instagram, har gjort allt för att komma i kontakt med dem men får ingen hjälp. Jag har fått svar två gånger då de undrar vad de kan hjälpa mig med men när jag beskriver situationen slutar de att svara. Så tro mig, ni vill inte ha med dem att göra!
  • Driver du målerifirma i Norrmalm?

• Linda Anna Margareta L
    Linda Anna Margareta L: Fick göra om jobb. Höll inte schemat. Resultatet blev bra ändå.