Markiser i Halland

Eva K: Bara positivt från första info till montering
  • Moogio Varberg

260 valoraciones
    Gunnar A
    Gunnar A: Vänligt bemötande. Bra pris. Professionella vid uppsättning av markisen. Rekommenderas det bästa!
  • Wm El Och Solskydd AB

80 valoraciones
    Yngve H
    Yngve H: Byte av sensor var ett begränsat uppdrag som utfördes mycket bra och allt fungerar fortfarande utmärkt. Något dyrt!
  • Wm Solskydd AB

37 valoraciones
    Helen A
    Helen A: Utmärkt jobb och snabb leverans. Trevlig medarbetare i Filip som var professionell och engagerad. Bra underhands info.
  • 81 valoraciones
    Barbro C
    Barbro C: Trevligt bemötande, kunnig personal p snabb leverans…
  • 4 valoraciones
    Marie B
    Marie B: Sun off i Halmstad bemöter dig på bästa sätt, svara på alla frågor och man känner att man får hjälp med de man önskar. Jag hade en plan min man hade en annan, det slutade att vi kom därifrån med en tredje plan som var toppen. Vi köpte Solskydd i form av en "rullgardin" som vi satte inomhus, den släpper igenom ljus men håller värmen ute, så nu behöver inte barnen ha nere sin mörkläggningsgardin för att hålla värmen ute. Min man blev så nöjd att vi redan innan sommar tagit slut lagt en ny beställning till våra andra fönster.
  • 1 valoración
    Karin A
    Karin A: Mkt bra och engagerade Köpte rullgardiner till uterummet och det blev så fint
Ver página: