Moogio Halmstad

Moogio Halmstad

En del av Moogio moogio.se
  • BadgeSixYears
4.7

Välkommen till Moogio Halmstad! På Flygaregatan 12 i Halmstad hittar du Moogio Halmstad. Din återförsäljare av Markiser och Gardiner i Halmstad med omnejd. Vi hette tidigare Tvååkersmarkisen men är nu en del av Moogio. Sedan 1995 har vi funnits i Halmstad och kan nu erbjuda ett stort utbud av persienner, markiser och solskydd....

348 omdömen om Moogio Halmstad

Sedan starten hos Reco 2021

Rune N
Skrev om Moogio Halmstad

Trevliga, kompetenta och löste vårt ovanliga behov.

Roger K
Skrev om Moogio Halmstad

Trevligt bemötande. Bra och snyggt jobbat.

Inga K
Skrev om Moogio Halmstad

Har sedan många år tillbaka varit kund på Moogio

Sofia N
Skrev om Moogio Halmstad

Bra bemötande och markisen ser fin ut. Tyvärr tappade ni bort markisen som blev en månad försenad och innebar inte bara att jag var utan markis under första delen av sommaren utan också en merkostnad då elektrikern fick göra två besök istället som planerat ett.

Jan S
Skrev om Moogio Halmstad

Vi blev bra bemötta. Arbetet utfört helt enligt överenskommelse. Bra utfört arbete.

Tommy R
Skrev om Moogio Halmstad

Fick mitt problem löst dagen efter förfrågan. Trevligt bemötande av personal, både i butik och vid hembesök.

Eva W
Skrev om Moogio Halmstad

Allt är bra men klagat på för tungt att dra ner gardin. Också frågat om rengöring av utemarkiser. Inte fått svar. Men jag betalade m vändande post tyvärr

Hans N
Skrev om Moogio Halmstad

Bra service och snabb leverans

Christer E
Skrev om Moogio Halmstad

Redan bra och positiv erfarenhet av tidigare köp av gardiner. Bra uppföljare service. Alltid trevlig och positiv personal. Snyggt monterat.

Holger N
Skrev om Moogio Halmstad

Bra pris! Vänlig och kunnig personal. Stort urval av tygprover.

Peter V
Skrev om Moogio Halmstad

Bra bemötande och snabb service.

Lars Ingemar J
Skrev om Moogio Halmstad

Snabba och proffsiga bra bemötande

Ronny L
Skrev om Moogio Halmstad

Mycket trevligt bemötande i butiken. Två toppen killar som monterade våra markiser

Stefan J
Skrev om Moogio Halmstad

Snabb och bra service. Kunnig personal.

Kurt A
Skrev om Moogio Halmstad

Proffsig ordertagning och mkt snabb leverans . Ett sådant företag vill man gärna arbeta med.

Kristina R
Skrev om Moogio Halmstad

Trevligt bemötande. Och mycket bra personal

Lars J
Skrev om Moogio Halmstad

Utfört ett snabbt och bra jobb och vi är väldigt nöjda.

Siyamak T
Skrev om Moogio Halmstad

Smidigt och bra. Vi va nöjda med jobbet.

Helene W
Skrev om Moogio Halmstad

Snabb service och kundvänligt bemötande.

Kerstin W
Skrev om Moogio Halmstad

Mycket bra bemötande, snabb service!

Thomas R
Skrev om Moogio Halmstad

Allt gick so sport. Tack nu är det mörkt o vi kan sovs

Therése S
Skrev om Moogio Halmstad

Mycket nöjd med Moogio! De var hjälpsamma, professionella och enkla att ha att göra med. Installationen av min nya markis gick snabbt och smidigt, och resultatet blev jättebra. Rekommenderas varmt! ⭐⭐⭐⭐⭐

Ann D
Skrev om Moogio Halmstad

Mycket trevliga och duktiga ..

Lars-Magnus L
Skrev om Moogio Halmstad

Trevlig, kunnig och hjälpsam personal.

Willy W
Skrev om Moogio Halmstad

Onödigt dyrt. Debiterar full timma trots 30 minuters arbetstid. Framkörning kostar 1000 kr per mil.

Magnus O
Skrev om Moogio Halmstad

Produkten jag köpte motsvarade inte förväntningarna. Blev fel i beställningen, oklara processer när beställningen gjordes.

Elma L
Skrev om Moogio Halmstad

Telefonsvarare men blev uppringd ganska snabbt.Positivt.Det gällde fixa till mina persienner. Tyvärr glömde de ringa sedan och ge tid för och åtgärda det,efter fyra veckor fick jag åter ringa och fråga,de bad om ursäkt flera gånger. De kom direkt efter det och jag är väldigt nöjd med bemötandet och jobbet.

Pär S

Produkten fungerar ……….. …..,……..,,,,

Ulrika P
Skrev om Moogio Halmstad

Pålitliga, snabba, enkla, levererar kvalité med omsorg och finess.

Johanssons M

MYCKET BRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Magnus A
Skrev om Moogio Halmstad

Dålig återkoppling. Färdigställa med det elektriska.

Roger P
Skrev om Moogio Halmstad

Har nyligen beställt persienner av moogio, lev och montering beräknas 25 /5 kontakten hittills har varit bra . Svårt att sätta betyg när inte varan är monterad

Gudrun Birgit Elisabet S

Jag blev mycket väl bemött i butiken, samt fick ett fackmässigt intryck. Solskyddsrullgardinerna blev precis som jag förväntat mig. Tack Peter, Carola och montörerna. Jag fick ett fackmässigt bemötande och rådgivning redan i butiken. Solskyddsrullgardinerna blev precis som jag förväntat mig. Tack Peter, Carola och montörerna.

Gun-Britt L
Skrev om Moogio Halmstad

Mycket nöjd! Bra service och bemötande. De står för en helhet som gör att du som kund får precis det du önskar. Allt från att de kommer hem innan och du kan låna prover mm.

Leif J
Skrev om Moogio Halmstad

Vi har handlat sedan tvååkers markisen och sedan på mogio och alltid blivit väl bemötta bra företag.

Greger H

Trevligt bemötande. Och montörer som lägger manken till . Bara positivt

Lars J

Trevligt och serviceinriktat mottagande

Sven Allan E
Skrev om Moogio Halmstad

God och snabb service. Trevlig personal

Andreas L
Skrev om Moogio Halmstad

Installerade fem vertikalmarkiser med solsensor på vår baksida med solsensor. Funkar felfritt så här långt. Allt har funkat bra sedan första kontakt med proffsigt bemötande och kunniga installatörer. Rekommenderar andra att anlita Moogio om ni vill ha bra markiser, gott bemötande och en smidig process från offert till installation.

Mydat A
Skrev om Moogio Halmstad

Fantastiskt bemötande proffsigt helt enkelt

Ingemar S
Skrev om Moogio Halmstad

Inger förtroende med trevligt kundbemötande och hög kompetens.

Marie H
Skrev om Moogio Halmstad

Mycket proffsig och trevlig personal. Bra produktsortiment.

Ulf A
Skrev om Moogio Halmstad

Fick snabb hjälp, montören duktig och informativ angående skötsel sv markis! Ett litet minus var att på fakturan så debiterades jag en ny draglina som jag redan hade köpt! Det har nu korrigerats men då blev det också lite fel men det löstes efter ett telefonsamtal

Thomas B
Skrev om Moogio Halmstad

Har bara en bra upplevelse. Fint bemötande bra service. Vi är jättenöjda! :)

Lasse L
Skrev om Moogio Halmstad

Alltid hjälpsamma att lösa problem med produkten vi köpt

Mats O
Skrev om Moogio Halmstad

Tillmötesgående. Trevliga. Duktiga. Serviceminded. Vi har köpt stora markiser till glastak med automatisk utrullning och nu har vi beställt markiser till övriga huset. Vi kommer att fortsätta handla hos Moogio vid behov.

Anders J
Skrev om Moogio Halmstad

Kundvänliga och proffsiga. Kommer gärna tillbaka.

Jan E
Skrev om Moogio Halmstad

Snabb service, beställning, installation.

Marianne S
Skrev om Moogio Halmstad

Kunnig och bra personal. Vänligt bemötande och bra uppföljning.

Per L
Skrev om Moogio Halmstad

Bra produkter och strålande service.