Mycket nöjd från första besöket i vårt hem till slutresultatet! Kunde inte blivit bättre! Trots ett fel som uppstod och som Moogio fick besvär att själva rätta till! MVH Anita
Moogio Halmstad
Välkommen till Moogio Halmstad! På Flygaregatan 12 i Halmstad hittar du Moogio Halmstad. Din återförsäljare av Markiser och Gardiner i Halmstad med omnejd. Vi hette tidigare Tvååkersmarkisen men är nu en del av Moogio. Sedan 1995 har vi funnits i Halmstad och kan nu erbjuda ett stort utbud av persienner, markiser och solskydd....
291 omdömen om Moogio Halmstad
Sedan starten hos Reco 2021
Superbra trevligt bemötande smidig kontakt
Trevligt bemötande från första kontakt till leverans och uppsättning av mörkläggningsgardiner i våra takfönster. Vi är mycket nöjda! Christina och Stefhen
Nöjd med tjänsten jag beställde. Nogran och ordentligt gjort. Kommer verkligen rekommendera det företaget.
Från beställning till montering funkade bra.
Bra och trevlig personal, kommer när dom ska. Proffsiga och bra montage. Kan rekommenderas ..
Trevlig, service minded och kommer på avtalad tid. Jobbet är ordentligt utfört
Bra bemötande å visning Snabb uppmätning sedan kom leveransen bort men det va inte deras fel utan transporten. Sedan blev den uppsatt av 2duktiga killar å funkar perfekt 👍👍👍
Vi beställde rullgardiner med montage. Fungerade alldeles utmärkt
Bra service och trevlig personal
Fantastiskt bemötande från första samtal med hembesök till montering.
Dålig/ingen återkoppling. Skyller på kollegor som slutat/sjuka.
proffsiga killar som levererade!
Snabba o duktiga. Var inte bra från affär till montering
Bra mätt. Fint uppsatta. Bill inte skriva något mera
Bra bemötande och hjälpsamma. Kan rekommenderas
Den service grabbarna på Moogio Halmstad bjöd på är för mig unik. Vilket gäng! Dessutom löste de ju problemen.
Trevlig personal. Lätt att ha att göra med.
Vi köpte nya markiser och vi är mycket nöjda med vårt köp och bemötandet från Moogios personal
Hej! Bemötandet var från första stund mycket positivt och förtroende-ingivande. Arbetet utfördes snabbt och säkert och till vår fulla belåtenhet!
Profionell firma med högt kundfocus
Trevliga killar som kom och monterade även om jag fick vänta ganska länge på att få lamellerna. Mvh Sonja
Kunnig, trevlig personal som gjorde det vi förväntade oss.
Trevligt bemötande vid butiken när vi skulle välja vad vi var ute efter Skickliga montörer vid installation.
Bra jobb o trevligt bemötande 😀
Bra tillmötesgående, ganska snabb service.Nöjd kund.
Trevligt bemötande och bra hjälp i butiken. Leverans enligt plan, och bra hjälp med montage.
Fick bra hjälp och snabb leverans
Jag blev väl bemött av Moogio Alla jag har träffat var mycket trevliga och kunniga i sitt arbete inklusiva de som moterade persienner
Proffsigt bemötande både i affären och hemma hos oss. vi är mycket nöjda med resultatet.
Mycket bra bemötande och perfekt jobb av installatörerna.
Jättebra jobb av Carola och även av montören som gillade hockey! Fast fel lag bara(skämt). Tack.
Trevligt och proffsigt utförande av både säljare och montörer.
Trevligt bemötande o bra service . Bra tips o idéer
Allt var perfekt. Mycket nöjd.
Vänligt bemötande i butiken. Snabb och effektiv montering av rullgardiner på min balkong. Glad och trevlig personal
100 procentig Service och kvalitet till högsta belåtenhet
Jag fick ett perfekt bemötande. Ett besök hemma för en korrekt offert på det som blev bäst för oss. Efter 3 veckor är markisen redan monterad av trevlig personal och sommaren kan komma.
Trevliga montörer som gjorde ett bra jobb.
Trevligt bemötande och bra leverans
Vi tycker att att vi blev bemötta på ett mycket bra sätt med både köp och hjälp med uppsättning har varit kund vid flera tillfällen Tack för hjälpen.
Bra bemötande. Bra kvalitet. Snabb leverans.
Trevlig personal och bemötande
alltigenom bra rotadrag borde finnas med på offerten utan att jag behövde påpeka detta
Mycket trevligt och professionellt bemötande. Pigga glada. Kvalitetsprodukter. Noggranna vid uppsättning av i vårt fall rullgardiner. Vi är nöjda på bästa sätt.
Trevligt bemötande och bra service
Bra.
Fantastisk! Det gjorde långt över vad de behövde göra, och resultatet av arbetet blev också över förväntan.
Jag behövde hjälp med en markis som inte gick att rulla in helt. Det gick inte att lösa på telefon men två killar kom och fixade. Tack 😃
Bra och proffsigt bemötande från rådgivning om material och färgval till montering av våra gardiner. Mycket nöjda.