Hembesök av mycket kunnig och professionell personal. Trevligt bemötande. Är mycket nöjd.
Moogio Dalarna
Välkommen till Moogio Dalarna! På Ritargatan 6 i Borlänge hittar du Moogio Dalarna. Din återförsäljare av Markiser och Gardiner i Dalarna. På plats finns Peter och Anders redo att ta emot dina frågor angående solskydd. Vi har ett sortiment av markiser, persienner, gardiner och solsegel som håller högsta kvalitet. Vi hjälper...
111 omdömen om Moogio Dalarna
Sedan starten hos Reco 2021
Fina och kvalitativa produkter men dålig kundupplevelse. Försenad leverans, mycket bristfällig info, ingen återkoppling vid frågor, säljare svarar inte på mail.
Bra!! samt trevliga,0ch lätta att ha att göra med
Trevligt bemötande. Servicen var också bra. Fick bra hjälp på våra frågor om tyg och färger. Är nöjda så här långt med våra fönstermarkiser. Valde Moogio trots att de var lite dyrare än konkurrenterna. Det var servicen och bemötandet som avgjorde.
Beställde markis med montering. Mycket bra bemötande. Trevlig personal, men som kunde ha varit mer rutinerade i sin uppgift. Det kommer med tiden. Leveranstiden på markisen hade dock kunnat vara mycket kortare. Vi fick vänta i 3,5 månader på tillverkning, leverans och montering. Det nya priset, som nu är det dubbla mot för bara 5-6 år sedan är på tok för högt! Mogio är dyrare än andra företag. Över 7000:- för en enda fönstermarkis är inte försvarbart.
Blev väldigt bra bemött av kunnig personal. Professionellt utfört och snabba.Väldigt nöjd med utförandet. Önskade installation av persienner i alla fönster. Kommer absolut att rekommendera dom till mina vänner!
Hej Ann! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tack för dom fina orden. Mvh Catrin/Moogio
Lätt att få kontakt med företaget. Inom några dagar fick vi besök för en offert. Inom 4 veckor fick vi besked om installation då markiserna var klara för leverans. Vid montaget uppdagades dock ett trist misstag i deras beställning, då båda markiserna levererades med rak Kappa istället för som beställt ”vågig”! Kappan togs därför bort och kommer på sikt att ersättas med en omsydd vågig Kappa! Ett tråkigt misstag!
Hej Gösta! Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme. Ja det var tråkigt med kapporna,men sätter upp dom bara dom kommer från fabriken. Mvh Catrin/Moogio
Trevligt bemötande. Smidig och snygg installering av våra markiser!
Hej Rolf! Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att ni är nöjda . Mvh Catrin/Moogio
Köpte plissegardiner, bra o snabbt o trevlig personal .... väldigt nöjd
Hej Berit! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vad kul att höra att du är nöjd med helheten. Mvh Catrin/Moogio
Mycket bra! Leverans till och snabbare än lovat!👍🌞
Hej Bertil! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att du är nöjd. Mvh Catrin/Moogio
Trevliga installatörer men tycker det är väldigt synd att man inte utför elinstallation så att produkten man köper blir användbar direkt.
Hej Hans Olof! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Tyvärr så är ingen av oss elektriker men det vore det optimala om vi även kunde utföra det. Mvh Catrin/Moogio
Vi är mycket nöjda med Moogio! Allt har varit toppen! Professionellt och trevligt bemötande och så klart fina markiser :-)
Hej Helene! Tack för att ni tog dig tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att ni är nöjda med oss,det blev super fint hos er! Mvh Catrin/Moogio
Proffsigt utfört av trevliga personer, så nöjd med resultatet.
Hej Anki! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vad glada vi blir att du är nöjd med resultatet. Mvh Catrin/Moogio
Snabb leverans med bra resultat
Hej Lasse! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme,och roligt att höra att du är nöjd. Mvh Catrin/Moogio
Endast positiva erfarenheter. Vi har köpt markiser av er vid två tillfällen och är helnöjda med kontakten, varorna, personalens kunnande och trevlig framtoning. Även nöjda med priset, då vi jämfört. Vi återkommer med glädje den dag vi behöver ytterligare hjälp med de varor ni erbjuder. Med vänlig hälsning,. Hans och Helene Jönses
Hej Hans-Olov! Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att ni är nöjda med helheten. Ni är välkomna att höra av er om ni behöver något annat. Mvh Catrin/Moogio
Bra och trevligt bemötande, snyggt uppsatta markiser, vi är helnöjda :-)
Hej Åke! Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att ni är nöjda. Mvh Catrin/Moogio
Trevligt bemötande och fin service.
Hej Eva! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att du är nöjd. Mvh Catrin/Moogio
Moogio Dalarnas representant var mycket kunnig både om tekniken och möjligheterna/alternativen. Således en mycket enkel och effektiv affärsprocess. Installationen skötte de perfekt på överenskommen tid så allt gick helt enl plan till överenskommet pris.
Hej Hans! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Kul att höra att ni är nöjda med helheten. Mvh Catrin/Moogio
Trevligt besök och leverans enligt utlovat. Vi beställde 3 markiser i olika mått och är mycket nöjda.
Hej Kerstin! Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att ni är nöjda. Mvh Catrin/Moogio
Vi köpte ny markisväv till vår befintliga ställning, då vårt gamla markisväv, var helt utsliten. Vi blev mycket proffsigt, och trevligt bemötta, och själva monteringen gick snabbt, och blev jättebra. Vi är supernöjda med resultatet. Motsvarade absolut våra förväntningar!
Hej Elisabeth! Tack för att ni tog er tid att lämna omdöme. vad glada vi blir att höra att ni är nöjda. Mvh Catrin/Moogio
Snabb återkoppling på första kontakt, gratis hembesök, försöker inte pracka på en några dyrare grejer än man behöver. Håller leveranstiden. Snygga och bra markiser som verkligen gör sommarvärmen mer behaglig.
Hej Christina! Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme. Kul att höra att du är nöjd. Mvh Catrin/Moogio
Allt har fungerat utmärkt, snabbt och proffsigt.
Hej Per-Olov! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att du är nöjd. Mvh Catrin/Moogio
Enkelt snabbt smidigt Kunniga med Hög service grad! solskydd inne och ute.
Hej Pär! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Kul att höra att du är nöjd. Mvh Catrin/Moogio
Mkt bra bemötande från första stund Proffsigt hela vägen till montaget Igen mkt nöjd Rekommendationer till andra Mvh Kjell Vikarbyn
Hej Kjell! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med helheten. Mvh Catrin/Moogio
Jag är väldigt nöjd med resultatet, av insättning av persienner, dessutom ett trevligt bemötande.Rekommenderas varmt!
Mycket nöjd! Bra utfört arbete och information, bra bemötande!
Hej Annette! Tack för att du tagit dig tid att lämna omdöme och det är fint att höra att ni är nöjda. Mvh Catrin
Snabba, trevliga, hjälpsamma! Vi är otroligt nöjda!
Hej Cecilia! Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme. Roligt att höra att ni är nöjda. Mvh Catrin
Snabba, otroligt skickliga med ett toppen resultat
Hej Rolf! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vad glada vi blir att höra att ni är nöjda med oss på Moogio. Mvh Catrin
Köpte solskyddsgardin till vår balkong samt plissegardiner fönster och dörr mot balkong. Trevligt bemötande och bra montering. Montör städade noggrant efter sig.
Hej Sivert! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att ni är nöjda. Mvh Catrin/Moogio
Väldigt trevligt bemötande och mycket angagerade för att vi skulle bli nöjda kunder😊
Hej Tommy! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vad glada vi blir att höra att ni är nöjda. Mvh Catrin/Moogio
Trevligt och seriöst bemötande.
Hej Katarina! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att ni är nöjda. Mvh Catrin/Moogio
Bra pris vid kampanjen och som det verkar, bra kvalitet. Snabb leverans, snabbare än utlovat vid offert. Smidig montering
Hej Niklas! Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme och det är fint att läsa att ni är nöjda! Mvh Catrin/Moogio
Bra och enkel kommunikation. Snyggt jobb!
Hej Martin! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme,kul att höra att ni är nöjda! Mvh Catrin/Moogio
Bra bemötande och trevliga säljare. Bra kvalitet på persiennerna och priset var ok.
Hej Eva! Stort tack för att du tog dig tid att lämna omdöme och roligt att läsa att du är nöjd med helheten. Mvh Catrin
Ett mkt fint bemötande av både Catrin och Tobias❣️ Ett mkt noggrant och snyggt utfört arbete av dem båda❣️ Catrin städade t.o.m efteråt. 🙏 Mörkläggningsrullgardiner i 2 fönster och svarta persienner i 2 små fönster. Jag kan varmt rekommendera Moogio i Borlänge. 👍 Mvh Gunilla Nordenberg
Hej Gunilla! Tack för dom fina orden och fint att läsa att du är nöjd med allt. Mvh Catrin
Vänligt bemötande, bra utfört arbete. Vi anlitar er nästa gång också. Tack!
Hej Gunnar! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Kul att ni är nöjda med oss. Mvh Catrin/Moogio
Bra bemötande , håller vad man lovar, utmärkt kvalitet och konkurrenskraftiga priser. Jag köpte lamellgardiner ( 3 st stora ) Markis och rullgardiner. Säljare är Anders Sandberg
Hej Peter! Roligt att höra att du är nöjd med helheten. Mvh Catrin/Moogio
Vi fick vänta mycket länge på leverans!
Hej Curt! Vi är ledsna över alla leverans förseningar som skett. Mvh Catrin/Moogio
Vi blev väldigt bra bemötta av Anders Sandberg. Rullgardinerna är av bra kvalitet.
Hej Calle! Tack för ditt fina omdöme. Mvh Catrin/Moogio
Bra bemötande. Dock lite för lite stöd med PowerView (programvara från LuxaFlex). Nytt för Moogio, kanske? :)
Mycket bra bemötande av er. Köpte persienner till villan . Installationen mycket bra frånsett att ni borde haft en liten dammsugare med er för att ta bort allt borrdamm t ex mellan fönsterplanen.
Hej Sigvard! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme,vi tar med oss det du skriver. Mvh Catrin
Allt bra, utmärkt! kommer att rekommendera..
Hej Leif! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och det är fint att läsa att du är nöjd med oss på Moogio. Mvh Catrin
Bra bemött och fick markisen uppsatt så fort den kom till moogio
Hej karita! tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme,kul att höra att ni blev nöjda. Mvh Catrin
.. bra bemötande . inga förväntningr, bra upplevelse av företaget . mycket bra inom lovad lev.tid och montering av markis
Hej Kjell! Kul att höra att du är nöjd med helheten. Mvh Catrin
Allt ok kvar är några fästen som är restnoterade. Bra bemötande med kunskap! Anders
Hej Anders! Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme och det är fint att höra att ni är nöjda. Mvh Catrin
Är nöjd med allt, mottagande, beställning o uppsättning.
Hej Anette! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och kul att du är nöjd. Mvh Catrin/Moogio
Mycket trevlig man som kom ganska nabbt på hembesök för att se skadan på markisen. Väntetiden för att erhålla nya hållare till markisen var lite lång. Men det gick fort för männen att montera markisen och gjorde det utmärkt. Helt nöjd. Tack!!
Hej Birgitta! Vad glada vi blir att höra att du är nöjd. Mvh Catrin/Moogio
Aningen fel vid leverans men allt ordnades upp i positiv anda omg. Fick vänta lite. Jag är nöjd
Hej Berit! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och att du är nöjd. Mvh Catrin/Moogio
Jag har bara positiva upplevelvelser av mina affärer med företaget Allt gick smidigt Hans Candell
Hej Hans! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.Roligt att höra att ni är nöjda. Mvh Catrin/Moogio
Vid beställning och köp av markis gavs vi ett professionellt bemötande och genomförande.
Hej Peter! Vad glada vi blir att höra att ni är nöjda/Catrin