Bra service, trevliga, kunniga
Moogio Varberg
Välkommen till Moogio Varberg! På Värnamovägen 2 i Varberg hittar du Moogio Varberg. Din återförsäljare av Markiser och Gardiner i Varberg med omnejd. Vi på Moogio Varberg har sålt markiser och persienner sedan 1956. Hos oss hittar du ett stort utbud av såväl markiser och solskydd som gardiner, solsegel och andra solskydd...
260 omdömen om Moogio Varberg
Sedan starten hos Reco 2021
Hej Lars! Tack för ert omdöme :D Ha en fin helg. Mvh Ted
Ett väldigt fint och bra bemötande. Snabb assistans beträffande besök på plats, offert och leveranstid. Kan varmt rekommendera Moogio som leverantör av deras produkter!
Hej Uno! :) Tack så mycket för rekommendationen och ert omdöme :D Ha en fin dag. Mvh Ted
Fick jättebra hjälp med att byta elektroniken på våran markis och hjälp med programmering Ted var trevlig också
Hej Gert, Tusen tack för ert omdöme :D Ha en fin dag. Mvh Ted
Har blivit mycket väl bemött vid varje tillfälle. Fått snabba och korrekta svar vid kontakter på mail.
Hej Mariann, Tack för ert omdöme :D Ha en fin vecka. Mvh Ted
Professionell,vänligt , punktligt
Hej Bernd, Tusen tack för ert omdöme :D Ha en fin dag. Mvh Ted
Väldigt serviceinriktade. går att lita på. föredömligt team som jobbar i Varberg
Hej Torbjörn, Vad roligt att höra, tack 🤩 Hoppas ni har en bra helg. MVH Ted
Vår upplevelse av Moogio var mycket positivt. En verkligt duktig säljare. Trevlig och professionell. Noggrann. Samma omdöme gäller för personalen som monterade och även elektrikern. Vi är väldigt nöjda med allt och vi valde Moogio trots att vi fått ett lägre pris från en annan firma. Fick större förtroende för Moogios säljare. Kände oss trygga. Vi fick två markiser uppsatta utanför sovrum och två vertikalgardiner utanför vår vinterträdgård. Allt fungerar perfekt. /Margareta
Hej Margareta! Vad glad jag blir att läsa detta, en fredag kan inte börja bättre :D Tack för ert fina omdöme, och kul att ni blev så nöjda. Ha en fin helg. Mvh Ted
Fantastiskt väl bemötande och professionellt hanterat ärende från val av produkt till montering och justering av produkt.
Hej Lars, Tusen Tack för ert omdöme! Vad roligt att läsa :D Ha en fin vecka i solen. Mvh Ted
Duktiga killar som gör sitt jobb på utsatt tid
Hej Leif, Tack för ert omdöme :D Ha en fin helg. Mvh Ted
Välbemött och tillgodosåg mina önskemål. Vi köpte plisségardiner och bytte tyg på 3 st. markiser och även motor till markiserna. Krångel med motorn men detta löste dom till slut. Mycket nöjd med servicekillarna som monterade allt.
Hej Tony, Tack för ert fina omdöme och ert tålamod! :D Kul att ni är nöjda. Ha en fin helg. Mvh Ted
Bra och duktiga pojkar håller vad de lovat.
Hej Steve, Tack för ert omdöme :D Alltid ett nöje att ses. Mvh Ted
Mycket. Bra! Mycket bra! Mycket bra!
Hej Kent, Tusen tack :D Ha en fin helg. Mvh Ted
Jag är nöjd med hembesöket och visningen av alternativen. Likaså med monteringen. Snabbt och smidigt. Ett litet minus, för att ni ändrade tider flera gånger när det var dags för montering. Väldigt Missnöjd är jag dock med att ni skickade fakturan till min mejl. Denna faktura behövs när huset ska säljas och då kommer inte mina anhöriga in i min telefon. Jag fick be min dotter skriva ut och komma hit med den. Ni spar papper, kuvert och porto, men det här gillade jag inte. Om ni frågat mig, hur jag ville ha fakturan, så hade det varit just. Att offerten kom via mejl är helt ok.
Hej, Tack för ert omdöme :D Vad kul att du är nöjd med produkten och servicen :) Ja tyvärr fick vi flytta om tiden en timma eller 2 och ibland blir det så om ändå väldigt sällan :) Vi hade självklart kunnat posta fakturan om ni hade önskat det, det är inget jag fått information om att detta önskades. Vi kunde absolut frågat men som det ser ut idag så går all kommunikation via nätet, ibland är det inte till det bättre som i detta fall. Skönt att det löste sig iaf :) Ha en fin helg. Mvh Ted
Det blev så bra med mina vertikala markiser Duktiga killar
Hej Helena, Tack för ert fina omdöme 😀 snart kommer en till markis till dig 🙏🏻 MVH Ted
Tog kontakt mailledes efter att själv hittat hemsidan. Sökte en helhetslösning markiser till huset och snappade upp att Moogio erbjöd hembesök. Vid tillfället körde Moogio en kampanj med 20% rabatt gällande markiser. Extremt snabbt svar och erbjöd hembesök samma vecka. Hembesöket gav upplevelse att Moogio var professionella och kunde erbjuda olika varianter på lösningar med offertalternativ kopplat till budget. Vi som kund kunde med lätthet resonera fram en kanonlösning. Moogio upplevdes guida oss till rätt lösning och...
Hej Niclas, Vad glada vi blir att höra detta! 😀 För oss är det en viktigt att våra kunder ska känna förtroende för oss. I alla led, inte bara fram till ordern är lagd utan från första kontakt hela vägen in i mål ☀️ Det är extra kul att få det bekräftat 🙏🏻 Hoppas ni får användning för allt snart, solen ska titta fram imorgon eller torsdag såg jag ☀️ MVH Ted
Jag har varit kund hos Moogio flera gånger och alltid varit supernöjd genom hela processen. Min plisségardin gör det mörkare och svalare i mitt sovrum och är dessutom snygg!!
Hej Anna, Tack snälla för ert omdöme 🤩 ha en fin dag. MVH Ted
Vi gillade deras snabba återkopplingar på frågor och att de kom exakt på utlovade tider. Fina plisséer på plats.
Hej Mikael, Tack för att ert omdöme :) Kul att ni uppskattar får snabba service. Man ska inte behöva vänta på oss ;) Ha en fin vecka. Mvh Ted
Perfekt, supernöjda med arbete och resultat!
Hej Sara, Vad roligt att höra! Tack :D Mvh Ted
Vi är nöjda rådgivning inför köp av vår nya markis, leveranstid.samt montering. Markisen fungerar utmärkt.
Hej Claes, Tack för ert omdöme :D Hoppas ni har en fin helg. Mvh Ted
Moogio har ett mycket bra sortiment. Dess utom är personalen mycket trevliga och kunniga. Jag rekommenderar dem varmt.
Hej Anders, Vad roligt att höra! Tack så mycket :D Ha en fin helg. Mvh Ted
Mycket bra bemötande och snabba svar.
Hej Florian, Tusen tack för ert omdöme :D Och era beställningar. Ha en fin helg :) Mvh Ted
Bra montage, samt att det var flexibla att hitta nya tider när de inte kom fram.
Hej Magnus, Tack för ert omdöme :D Kul att ni är nöjda. Mvh Ted
Oproffsiga och pushiga. Rekommenderar ej
Hej Magnus, Tack för ert omdöme :) Med pushiga och oproffsiga syftar du då på att jag 2 gånger hörde av mig och meddelade att vår kampanj snart tog slut så att ni fortsatt skulle få 20% rabatterat pris? Varav jag inte fick något svar tillbaks. Hade man fått ett svar hade jag inte behövt höra av mig fler gånger. Ser det mer som en god service än pushig. Eller syftar du kanske på att jag åkte 50 minuter enkel väg en extra gång utöver första mötet för att bara lämna ett tygprov till er så att ni få välja väv igen..? Eller...
Bra och snabb service. Bra rådgivning.
Hej, Tack för ert omdöme :D Ha en fin dag. Mvh Ted
Mycket duktiga o alerta killar👍
Hej, Tack för dom fina orden :D Ha en fin dag. Mvh Ted
Mycket bra bemötande och service. Så nöjd med markiserna.
Hej Hannah, Tusen Tack för ert omdöme :D Ha en fin helg. Mvh Ted
Trevligt bemötande av både sälj och installations personal. Informationen vi fick om olika möjligheter om ev. fler framtida markiser var proffsig. Vi är mycket nöjda. Tack Moogio
Hej Andreas, Tack för dom fina orden och ert omdöme :D Kul att höra! Ha en fin helg. Mvh Ted
Mycket nöjd med service och bemötande!
Hej Jesper, Tusen tack för ert omdöme :D Ha en fin dag. Mvh Ted
Liksom alltid vid tidigare kontakter: ett korrekt, snabbt o trevligt bemötande.
Hej Daniel, Vad roligt att höra! :D Tack. Mvh Ted
det var bra tycker inte om enketer
Hej Gunilla :) Det är fullt förståeligt, man blir lite trött på automatiska utskick men vi uppskattar verkligen att du tog dig tid och gav oss ett omdöme! Ha en fin vecka! Mvh Ted
Vänligt bemötande. Bra pris. Professionella vid uppsättning av markisen. Rekommenderas det bästa!
Hej Gunnar! Vad glada vi blir av att läsa detta :D Tack! Ha en fortsatt fin dag. Mvh Ted
Snabbt och enkelt både vad gäller beställning, första besök och leverans samt montering
Hej Iris, Tack för ert omdöme :D Mvh Ted
Serviceinriktade och ett professionellt genomfört jobb.
Hej Madeleine, Tack så mycket, Superkul att höra! :D Ha en fin dag. Mvh Ted
snabb leverans och proffsigt jobb till ett vettigt pris
Hej Göran, Tack för ert omdöme, Det betyder väldigt mycket för oss! :) Ha en fin dag. Mvh Ted
Supertrevlig personal både i affär och montörerna av våra fönster- och terassmarkiser.
Hej, Tack för ert fina omdöme :D Ha en fin helg! Mvh Ted
Snabb och proffsig service. Varan uppfyllde mina förväntningar
Hej Ann-Marie. Tack för ert fina omdöme :D Ha en glad påsk! Mvh Ted.
Bra kontakt från början. Snabb tillverkning av markisväven. Bytet av väv gick utan problem. Allting passade perfekt. Jättenöjd.
Hej Leif, Tusen tack för ert omdöme :) Kul att höra ;D Ha en fin vecka. Mvh Ted
Väldigt trevligta och tillmötesgående
Hej Kurt, Tusen tack för dem fina orden :D Ha en fin vecka. Mvh Ted
Snabbt, smidigt och bra. Leverans i tid
Hej Lennart, Tusen tack för ert omdöme :D Ha en fin vecka. Mvh Ted
Positiva, tydliga, kunniga. Jag har tidigare haft affärer med Mogia så jag visste vem jag vände mig till. När jag flyttade in i en ny lägenhet och var behov av solskydd så visste jag vem jag skulle välja för att bli nöjd med materialet och monteringen.
Hej Margareta, Tack för ert fina omdöme :) Alltid kul att få förtroende igen. Ha en fin vecka i solen :D Mvh Ted
Snabb service och mycket bra utfört arbete!
Hej Kerstin, Tack för ert omdöme :D Ha en fin vecka. Mvh Ted
Snabbt och bra fixat tummen upp Och trevliga killar 👍
Hej Mikael, Tack ska ni ha :D Mvh Ted
Allt har fungerat perfekt , bra bemötande o en bra produkt .
Hej Gunnel, Tack för ert omdöme, kul att ni är nöjda med allt :D Ha en fin vecka. Mvh Ted
Bra bemötande rakt igenom, levde upp till alla förväntningar
Hej Gert, Tack för ert fina omdöme :D Hoppas ni får en härlig vecka. Mvh Ted
Perfekt från början till slut. Allt fungerade perfekt
Hej Claes-Håkan :) Tusen tack för ert omdöme! Hoppas ni haft en fin jul ☀️ MVH Ted
Trevligt bemötande och ett smidigt montage
Hej Roger, Tack för omdömet :) hoppas ni haft en fin jul och hoppas på en god fortsättning ☀️ mvh Ted
Snabbt och smidigt. Jag har använt dem till mycket, gardinstänger persienner mm
Hej Bo, Tack för ert omdöme, alltid kul att få äran att hjälpa till 🥰 god fortsättning. MVH Ted
Personalen är kunnig och trevlig.
Hej Britt-Marie. Tusen Tack för ert fina omdöme :) Hoppas ni får en fin Jul. Mvh Ted
Bra…………………………………………………………………………
Hej, Tack för tydligt omdöme :) Ha en fin vecka. Mvh Ted
Lätt att få svar på mitt problem. Trevligt bemötande. Tyvärr var beställd reservdel fel vi det första besöket så nytt besök fick göras 2 veckor senare.
Hej, Tack för ert omdöme :) Ja, det var tråkigt. Men skönt att allt blev fixat tillslut :) PS. Jag har försökt kontakta er via mail ett par gånger efteråt gällande detta så återkoppla gärna när du ser detta :) Mvh Ted