Maskinhandel i Västra Götaland

Topp 16 företag inom maskinhandel i Västra Götaland

• Dödsbo Q
    Dödsbo Q: Bra och snabb leverans. Allt med för montering vilket var extra bra
  • Freddy S
    Freddy S: Maximall har visat sig vara en partner vi kan lita på. Deras maskiner är hållbara, effektiva och användarvänliga. Vi är tacksamma för deras snabba leverans och utmärkta kundservice.
  • Anders L
    Anders L: Mycket nöjd med Vivestra Brandskydd. De har bra grejor och proffsig serviceanda. Hellre betala något extra för att få hjälp av en servicetekniker som kommer ut. Det viktiga är säkerheten i lokalerna eller hemmet och bra brandskydd är en billig försäkring.
    Philip R
    Philip R: De är mycket kunniga på hjul i alla former. Jag är främst begeistrad av de mycket snygga helsvarvade aluminium möbel hjulen. Man kan montera dem på vilken möbel som helst var som helst och istället för att i vanliga fall göra möbeln något fulare blir den med dessa hjul garanterat snyggare
  • Stig Erik N
    Stig Erik N: Beställde just ett krantopps-filter och ett dusch-filter. Mycket trevlig kundservice, snabb leverans och enkelt att installera, precis som de beskrev. Toppenservice och gott vatten :)
    Rustan L
    Rustan L: Ett mycket kunnigt och service vänligt företag, rekommenderas varmt
  • Roland L
    Roland L: Bra med lite konkurrens inom området brandskyddsprodukter bland leverantörerna i sverige
  • Owe R
    Owe R: Proffsigt bemötande med kunnig och påläst personal Chri.Bara till det positiva. Helt klart prisvärt . Snabba leveranser. Positivt ! O.R
  • 5 omdömen
    Linn Michelle K
    Linn Michelle K: Uselt... beställde två par skor men fick sedan bara ett par då de andra helt plötsligt var slut i lagret.. Bad om ett par likvärda skor dessutom 500kr billigare i ordinarie pris men fick ingen hjälp med det. De erbjöd mig istället ett par skor för 1500kr billigare som inte alls var lika bra. Dessutom vet jag inte vem det är man mailar med då de aldrig skriver "Mvh xxxx". De tyckte de förlorade för mycket att ersätta mig me de andra skona där nypris var 500kr billigare då dessa va på rean.. ni skriver på er hemsida att ni vill ha 100% nöjda kunder men kan inte ens ersätta med en likvärd sko.. dåligt.
    Ivica J
    Ivica J: Det är svårt att hitta Parkers sida och lämna ett CV
    Gustaf Thorbjörn L
    Gustaf Thorbjörn L: Köpte en begagnad laserskärmaskin som var trasig. Nu vägrar företaget befatta sig med ärendet. Tydligen välkända i branschen för sådant beteende.
    Jonas L
    Jonas L: Uselt företag med noll respekt gentemot kunden. Säljaren Ted är förskräckligt läskig utan kunden i fokus. Ted har ingen kompetens vad serviceminded innebär utan gapar bara i telefon utan att lyssna på kunden. Kunden har alltid rätt - ett fabrikationsfel fanns i skärmaskinen, men företaget hävdar att de inte är de. Komiskt att maskinen funkar efter en del byttes ut i en HELT ny maskin. För övrigt lägger företaget alla tekniker samtidigt på semester och när man behöver akut hjälp med ett problem som kommit från fabriken ber dem vänta tills tekniker kommer tillbaka om ca 1 månad. I efterhand gapar Ted att han kunnat skicka teknike frön Danmark mot högre kostnad. Är de kunden som ska bli drabbad av detta? Vad skulle hända om t.ex Elgigantens lagerpersonal tar semester samtidigt. Ska kunden stå och vänta då? Paperlinx borde utbilda Ted i service.
  • ERIK J
    ERIK J: Obs! Detta är ett riktigt skojarföretag - handla inte! Undvik!
    FREDRIK L
    FREDRIK L: köpte en båt med styrsystem från Sleipner. Ringde dem för att fråga om råd då systemet inte fungerade. När de väl svarade efter 10 försök så var de helt ointresserade av att hjälpa till eller svara på någon fråga alls. De menade att ”det är nog inte våra komponenter” bara för att det står instansat i plasten. Nej det verkar ju troligt.... Världelöst! Noll service! Arrogant personal.
  • Per S
    Per S: Finns inte längre. Tackar för det. Hade en liten källar försäljning. Torrt brö tyvärr