Maskinhandel i Västra Götaland

Topp 17 företag inom maskinhandel i Västra Götaland

• Dödsbo Q
    Dödsbo Q: Bra och snabb leverans. Allt med för montering vilket var extra bra
  • Freddy S
    Freddy S: Maximall har visat sig vara en partner vi kan lita på. Deras maskiner är hållbara, effektiva och användarvänliga. Vi är tacksamma för deras snabba leverans och utmärkta kundservice.
  • Anders L
    Anders L: Mycket nöjd med Vivestra Brandskydd. De har bra grejor och proffsig serviceanda. Hellre betala något extra för att få hjälp av en servicetekniker som kommer ut. Det viktiga är säkerheten i lokalerna eller hemmet och bra brandskydd är en billig försäkring.
    Philip R
    Philip R: De är mycket kunniga på hjul i alla former. Jag är främst begeistrad av de mycket snygga helsvarvade aluminium möbel hjulen. Man kan montera dem på vilken möbel som helst var som helst och istället för att i vanliga fall göra möbeln något fulare blir den med dessa hjul garanterat snyggare
  • 10 omdömen
    Stig Erik N
    Stig Erik N: Beställde just ett krantopps-filter och ett dusch-filter. Mycket trevlig kundservice, snabb leverans och enkelt att installera, precis som de beskrev. Toppenservice och gott vatten :)
  • Roland L
    Roland L: Bra med lite konkurrens inom området brandskyddsprodukter bland leverantörerna i sverige
  • Owe R
    Owe R: Proffsigt bemötande med kunnig och påläst personal Chri.Bara till det positiva. Helt klart prisvärt . Snabba leveranser. Positivt ! O.R
    Rustan L
    Rustan L: Ett mycket kunnigt och service vänligt företag, rekommenderas varmt
  • 5 omdömen
  • 2 omdömen