Mataffär i Skåne

Örkelljunga  (1 st)
Svalöv  (1 st)

Topp 25 mataffärer i Skåne

• Victor L
    Victor L: Har gott käk till ett bra pris. Jag rekommenderar strips med grillkrydda. Mycket trevlig och snygg personal. Kan under sommarmånaderna bli lite kö, men det är värt lite väntan för att få ta del av grillens många produkter.
  • Leif J
    Leif J: Ica Nära-butik med jättesortiment. Här finns allt + en finfin manuell charkdisk. Post, apoteksvaror, tips, lokala varor, släpvagnsuthyrning och annan livets nödtorft på landet. Familjär stämning, trevlig och hjälpsam personal. En inte helt strömlinjeformad Ica-butik - tack för det. Normalpriser.
    Rima A
    Rima A: Mysig kvarterskrog med snabbmat. Mycket trevlig personal.
    Daniel J
    Daniel J: Rent fint stort sortiment.
  • 3 omdömen
    Martin J
    Martin J: Det är dyrt o handla här om man inte har Ica kort och "Dina Varor." Som sagt innan är det inte alltid som man hittar personal i butiken annars finns det alltid nån där och dom är alltid hjälpsamma. Det enda jag kan sakna är kanske kläder och skor som dom har på Maxi. Annars har dom det man behöver och självscanning är helt underbart!
  • 3 omdömen
  • 5 omdömen
    Ami H
    Ami H: Det ska sägas en gång för alla, konsum är inte det billigaste stället. Men här vid Konsum vid Folkets Park är välsorterad, fräsch och med ett bra sortiment av det mesta. Dessutom med trevlig och bemötande personal. Dessutom har de öppet till 22 på kvällen. Lätt att slinka in när man behöver något med andra ord!
  • 6 omdömen
  • 5 omdömen
    Angelsoul
    Angelsoul: Jag har varit på Nalles massa gånger, hämtat paket handlat och skickat paket samt annan post. Dom har alltid varit vänligt bemötande mot mig , jag har inga som helst klagomål på dom.Liten butik med bra utbud och ja trevlig personal.
  • 4 omdömen
    Per M
    Per M: Bra butik med bra utbud för att vara en Nära-butik. Prismässigt är de också helt ok.
  • Djoko T
    Djoko T: Jag handlar genom hemtjensten och ofta rimger dåm att dåm kan inte hitta varan,då srger jag venta der.då ringer jag aferen,ofta er de roland såm svarar.jag frågar har du inte klementinor?han svarar att han har.då seger jag att min inkopare hitar inte dåm.då seger roland seg till din inkopare att jag står vid klementinor.deta skriver jag på grond att jag leser att fålk skriver att dåm upplever att dåm inte får hjep i aferen.deta er inte sant.
    Ann-cristin S
    Ann-cristin S: Gillar utbudet. Några sura biträde men de finns kanske överallt. Bra ägare, nytänkande. Nackdel :superavlång affär man får gå långt till tex bröd.
    Agnetha L
    Agnetha L: Ett mycket bra varuhus där man hittar det mesta, livsmedelavdelningen är det bästa av allt där man kan köpa sådant som inte finns i de andra matvaruaffärerna i stan. Överlag trevlig personal men kanske lite dyrt.
  • 6 omdömen
    Mia A
    Mia A: Trevlig hjälpsam personal, rikt varierat sortiment,fräsch frukt och grönt. Ibland måste man dock besöka en större affär för specialvaror.