Mataffär i Skåne

Örkelljunga  (1 st)
Svalöv  (1 st)

Topp 25 mataffärer i Skåne

• Viktoria E
    Viktoria E: Jättebra butik, låga priser och trevlig personal. Varor som har utgående datum sätter dom ner till halva priset vilket jag tycker är kanon! Ägaren har mycket bra koll på bra leverantörer av kött korv osv men också små varor som god senap osv. Man märker att butiken drivs av någon som själv har stort intresse o förkärlek till mat. Stort varierat utbud till bra priser. I stort sett varje dag har dom någon vara som är till ett fantastiskt pris. Häromdagen hade dom tex. svenska fläskkotletter för 19 kr/kg. Det här är en butik jag spontant brukar titta in i av ren nyfikenhet på dagens vara.
  • Jonathan S
    Jonathan S: Personalen är trevlig och jag uppskattar särskilt att de har ett mycket stort utbud av ekologiska varor. Det är lätt att hitta det man letar efter och gör det därför till en bra butik. Prisnivån tycker jag är helt acceptabel, med tanke på att jag får det som jag är ute efter.
  • 5 omdömen
    Benni J
    Benni J: Inspirerande butik med relativt stort utbud. Man känner sig alltid välkommen!
  • 2 omdömen
    Andreas A
    Andreas A: Söker man goda delikatesser så ska man bege sig hit. Dem har mat för lunchen, middagen och festen. Priserna kan va en aning högre men inget slår deras pastasallder med tillhörande såser.
  • 3 omdömen
    Björn B
    Björn B: Mycket bra butik, har allt man önskar. Lätt överskådlig och perfekt frukt & grönt.
  • 6 omdömen
    Qpaqex
    Qpaqex: Bäst priser i Malmö! Har köpt samma matkasse på flera ställen i Malmö, ingen slår ICA Maxi på Toftanäs! Det är med snyggt och rent. Lätt att hitta och mycket serviceminded personal. Allt snabbt att få hjälp om man söker efter något. Bra utbud och många produkter som inte finns på andra ställen finns här. Jag som är lite tokig i ölkorv finner alla typer. Det slår allt i Malmö!
  • Nikke L
    Nikke L: I den här butiken får såväl nybörjare vad gäller det asiatiska köket som hitflyttade asiater sitt lystmäte vad gäller matvaror från hela sydostasien. Här hittar du de specialimporterade nudlarna, de där speciella såserna, de färska kryddorna och grönsakerna och naturligtvis alltid ett verkligt brett urval av kryddor. Ett par veckor om året satsar de på färsk frukt från Thailand, och jag tror att de är den enda butiken som då säljer färsk durian-frukt. De är även importörer och grossister, och det är en fröjd att gå förbi lagret när de lastar eller lossar. Blundar man, kan man tro att man har förflyttats till en bakgata i Bankok.
  • 3 omdömen
    Fredrik B
    Fredrik B: kanonbra om man måste ha något snabbt, finns det mesta. bra priser, o ligger centralt om man måste springa in på lunchen o köpa en tiding eller en cola.
  • Karin W
    Karin W: Jättebra livsmedelsbutik med stort utbud och normala priser. Blomsteravdelningen har många och fina växter och snittblommor, och ofta till kampanjpriser. Trots att affären är stor så är den trevlig att gå runt i och det finns väl knappast något till hushållet som man inte hittar där. Mycket trevlig och serviceminded personal.Smart system med självscanning för den som vill.Man slipper långa köer i kassan.Detta är en riktigt bra affär!
  • 2 omdömen
    Agnetha L
    Agnetha L: Den bästa mataffären i stan.
  • Anders N
    Anders N: En utöver det vanliga ICA-butik som alltid har det man behöver, oavsett vad det är, nästan. Och de har personal som bemöter en med ett leende även när du rullar in under inbrottsgallret 2 minuter i åtta.
  • 4 omdömen
    Jenny A
    Jenny A: På ICA Toppen finns allt och lite till. Det är en perfekt butik i ett semesterlandskap som väljer sortiment efter årstid och "tryck från turister". En stor butik i halvstort format.
  • 6 omdömen
  • Daniel J
    Daniel J: Bra service trevlig personal. Det mesta man kan kräva av en lanthandel.
  • Kicki-Lott D
    Kicki-Lott D: Jättetrevlig personal, fräscha varor, bra utbud.
  • MajLis P
    MajLis P: Bra med närbutik och dom har det mesta samt en trevlig personal.
  • Johan L
    Johan L: En mycket bra livsmedelsaffär :) Bra priser och bra sortiment. Bra upplägg i butiken och trevlig personal. Har handtvättautomat i panten och frukt & grönt.. toppen!
  • Fredrik H
    Fredrik H: Välsorterad butik där servicen och den härliga atmosfären gör den prisvärd. Bemannad charkdisk
  • Tommy S
    Tommy S: Riktigt bra butik. Relativt bra priser, stort sortiment och bra personal. Kan ibland vara lite långa köer med för få kassor öppna. Överlag en lagom stor och trevlig affär.
  • 1 omdöme
    Qpaqex
    Qpaqex: Här köper jag mina basvaror. De jag inte orkar bära runt halva stan. Jag är den som antingen kommer då de öppnar eller då stänger. Älskar deras öppetider. Det är aningen rörigt i butiken. Personalen är glad och hälsar glatt. Dock är utbudet på vissa saker skralt. Det är synd. Fast alla basvaror finns. De har med blivit bra på tomater det senaste året. Det är inte illa!
  • 1 omdöme
    Stefan P
    Stefan P: Mycket bra liten butik, det bästa valet när tennisveckan drar igång för att slippa köer..