Ola S:
Jag gick på notläsningslägret -en intensivkurs i att läsa, förstå och spela musik efter noter (utan förkunskaper). Bemötandet var varmt och trevligt -korrekt och bra på alla sätt. Förväntade mig att jag skulle repa intensivt på plats, 30min/dag, och få en bra grundkänsla för var tonerna sitter så att jag fortsättningsvis skulle kunna spela enklare stycken efter noter. Skolan levde absolut upp till förväntningarna. -Det var effektivt, roligt, trevligt och utvecklande. Lämnade med ett leende hela veckan lång och känner mig redo att gå vidare med pianolektioner.
Emma K:
Brukar göra mina större inköp här när jag inte vill beställa från Tyskland. Snyggt och rymligt showroom och kunnig personal så länge de skippar "prao-eleverna".
Alltid värt ett besök.
Mikael S:
En av Stockholms charmigaste butiker. Vinyl och serier i mängder. De har öppet när de känner för det, och det innebär att ibland kan du gå förbi klockan 23 på kvällen och de har öppet.
Jonas Ö:
Ute efter vintage instrument eller en riktigt bra reparatör av dem? Då har du hittat ditt solklara val i Sverige. Halkan har varit med så pass länge att man får säga att han vet det man behöver veta om gitarrer.
Kvalitativa och prisvärda reparationer, mängder av äldre fantastiska instrument, reservdelar och tillbehör till det mesta. Förutom det kan grabbarna otroligt mycket om olika modeller och årgångar och har de inte möjlighet att ge dig den hjälp du behöver går du garanterat därifrån med en bra tips på vem du ska vända dig till.
När man kommer in i butiken kan man förvänta sig att hitta någon av de som jobbar skruvandes i en gitarr alternativt grävandes i någon låda letandes efter en speciell skruv med just det där utseendet som de hade på just den där modellen från -54. I butiken finns mängder av instrument hängandes från taken och precis lika mycket ståendes på golvet. Ibland kan det tom vara en mindre utmaning att ta sig in i butiken pga alla grejer. Glöm nya tråkiga kopior som låter plastig eller prispressade signaturmodeller på Jimmy Hendrix stratocasters. This is the real deal!
Har du missat denna pärla måste du titta förbi och se en gitarraffär som den bör se ut.