christoffer f:
En väldigt trevlig restaurang som serverar thailändsk och kinesisk mat men dom har även pizzor för dom som är sugna på det. Och dom har även en väldigt trevlig personalstyrka.
mats d:
Vi är ett golfande sällskap som har utnämnt O`Learys Jönköping till alla kategorier det bästa O`Learys vi har besökt i Sverige, fantastisk lokal, otrolig service och extremt god mat. Vi återkommer snarare än vad som var tänkt pga denna oförglölmiga kväll, speciellt tack till killen som kallade sig själv för sheriffen.
Therese D:
Nästan 5 pluppar, bara för upplevelsen... Helt underbart att sitta och se utsikten över vackra jönköping. Maten är inte direkt billig, mat upplevelsen är inte fantastisk. Men värt varenda krona att sitta där en stund...
Eva P:
Thimons Konditori är Bästa Fiket i Nässjö,nu med uppfräschade lokaler och nya sköna fåtöljer att slappa i , dessutom barnvagnsvänligt och med jättegott fika, för att inte tala om den otroligt trevliga personalen. De gör allt för att kunderna ska trivas även när man ber om "specialmackor". Nu är oxå öppettiderna förlängda, Kanon......
Linda J:
Mycket bra mat och mycket att välja på, allt från lunch till á la carte menyer.Personalen är grymt trevlig och mycket duktig!
rekommenderas varmt!
Lars M:
Pizzeria Shalom har stans godaste Kebab-pizzor och det övriga sorimentet av pizza och kebab etc är mycket gott. Personalen är trevlig och tillmötesgående. Däremot är det trångt och lite tråkigt att sitta äta i själva butiken. Men som hämtpizzerestaurang rekommenderas den varmt!
ANDREAS I:
Äter alltid här när jag jobbar i stan. Restaurangen är ett försök till ett amerikanskt steakhouse, tyvärr lyckas de inte fullt ut men det är ändå rätt bra. Sommartid så finns det en jättetrevlig uteservering där. Definitivt värt att prova.
Carin Y:
Ett av stans mest avslappnade caféer. Här har man suttit och hängt genom åren pga deras humana priser och vegetariska/veganska alternativ... I kulturhuset händer dessutom mycket annat trevligt som gör att man får anledning att besöka caféet Nyfiket.. Loppmarknad, utställningar, bio, föreläsningar osv.
Noname N:
Trevligt ställe med bra mat och härlig lounge miljö Bra service, Gött med uteservering mitt i stan, bra lunchbuffe och trevlig krog på kvällaren. trevlig personal, trevlig och passande miljö
John A:
Sapa är Vetlandas i särklass största företag, med en egen restaurang på området. Dit även allmänheten får komma och ta del av den goda maten. Här erbjuder man dagligen 3 rätter att välja på, och en stor salladsbuffé. Allt till väldigt överkomliga priser och restaurangen är väldigt populär.
Jasenko A:
Stans bästa godisaffär och framför allt fika! mycket trevlig personal och det är jättemysig att sitta både inne och ute. priserna är vettiga och ligger perfekt på storgatan!
Fredrik B:
goaste thailunchen i stan..prisvärt också helt klart värt ett test o gå dit för er som inte gjort det. Många rätter o välja mellan o finns alltid något för alla. Skön miljö och avkopplande att bara sitta där o käka. Dra med polarna o sitt o dra ett rejält skrovmål:D