Henrik:
Goda pizzor, bättre än genomsnittet. Inga burk champinjoner här inte. Har aldrig varit missnöjd under de 3 år jag har varit kund där.
Och hör och häpna pizzorna är ALLTID klara på utsatt tid!
Therese G:
Min favorit restaurang sen jag va liten.
Det är alltid kanon kvalitet på maten.
Älskar deras Sukiyaki, jätte god Tempura och bra Sushi.
Min man älskar deras Yakiniku.
Bra personal som minns om man varit där tidigare.
Lite trist inredning men skulle dom göra om skulle jag nog bli besviken det har ju alltid sett ut så där..
Martina N:
Sjukt bra restaurang, med service-minded personal som alltid har ett leende på läpparna. Härlig havsutsikt där man gärna delar ett glas vin med nära och kära. Alltid bra mat, men som student är det inget ställe man besöker särskilt ofta.
Maria K:
Ett pålitligt val för såväl gofika som gourmetlunch. Fika kan man göra för fickpengar medan maten är rätt mycket dyrare. Underbar miljö, god mat med ambitioner och bra, personlig service. Bra söndagsutflykt!
Andreas A:
Har inte testat deras nattklubb men har däremot ätit ett flertal gånger på restaurangen både lunch och deras utsökta filébuffé som är i en klass för sig själv och man får alltid trevligt bemötande.
Karin H:
Det är 4:e generationen som driver denna kaffestuga som ligger vid Verkeå. Ett underbart vackert naturreservat med Hallamölla vattenfall, skånes högsta!
Inredning i skånsk allmogestil (tror jag det är) med öppen spis som värmer skönt om man är där på våren - men bäst är att sitta ute i den prunkande trädgården.
Wienerbrödsbullar ska man äta här, gärna minst två. Övrigt bröd är gott men jag hoppar gärna över det för att få plats med en bulle till.
Trevlig personal som både förstår äldre som gärna vill sitta i lugn och ro och små barn som suttit allt för länge i bil och fått mycket spring i benen. Hur det går till vet jag inte men de får alla att trivas.
Ami H:
En sann oas i Malmö! Mitt i Slottsträdgården finns ett härligt somrigt café, sommar som vinter. Vintertid och kalla sommardagar(ja varma med för den delen) är växthuset öppet. Ekologiskt utbud i caféet känns dessutom helt rätt. Morotskakan rekomenderas!!
Dock ett litet minus för de alltid långa långa köerna!
Lina M:
Denna restaurangen känns som att den ligger väldigt bra centralt och det är smart att det ligger i en bussterminal. Där är alltid mycket folk, men det känns som att det är ganska bra städat och fräscht. Det är god mat, frukosten är bra för de har ett stort utbud. Det är bra med att de har börjat med lite nyttigare måltider.
Elisabet F:
God mat, trevlig servce och helt okej priser. Drinkarna i baren är jättegoda, trevligt med ett ställe där man både kan äta och dricka gott!