Restaurang i Skåne

Vellinge  (1 st)
Svalöv  (1 st)

Topp 25 restauranger i Skåne

Johan J
    Johan J: Mycket trevlig personal. Snabba och korrekta med tiduppgiften. Pizzorna välsmakande, varken för mycket eller för lite ingredienser. Har även hemkörning inom staden, detta är ej avprovat men verkar vara en fungerande service. Prisnivå: låg till medel inom segmentet. Egna parkeringsplatser utanför och möjlighet att äta på plats.
  • 4 omdömen
    Agnetha L
    Agnetha L: Gillar Max's i Kristianstad, alltid goda burgare och trevlig personal. Man får själv ta dricka vilket är ett plus då jag inte vill nordpolen i muggen. Pommesen är tyvärr lite si och så med, inte tillräckligt frasiga för min smak, i det fallet är BK bättre. Annars mycket bra, alltid rent och snyggt.
    Qpaqex
    Qpaqex: Lite långsamma på lunchen. Dock så är det värt det. Deras ärtsoppa är helt fantastisk. Dock så förlorar de på att inte ha pannkakor och sylt utan någon trött kall pannkakstårta som inte lever upp till vad det borde vara. Luncherna är annars väldigt goda. Dock lite dyra samt det inte är samma form av service som på andra ställen i Malmö. Lokalerna är dock helt fantastiska. Det är hit man tar någon som vill imponeras. Middagar är med bra. Dock tycker jag inte pris/servis/service stämmer helt. Jag vill ha lite mer. Det finns många andra som är bättre. Ofta körs det med olika former av nattklubbar här. Värt ett besök helt klart.
    Evelina B
    Evelina B: God mat, trevlig personal och mysiga lokaler. Uteservering på sommaren är kanon och man har då koll på allt och alla som passerar förbi.
    Fredrik S
    Fredrik S: Malmös bästa kebab och falaffel.
  • Lennart O
    Lennart O: Mycket god lunchmat, avstressad miljö och gott om plats mellan borden. Perfekt för arbetslunch och lunchmöten. Rekommenderas!
  • Greta N
    Greta N: En mycket trevlig restaurang i Jakriborg i Hjärup. Jag kan bara önska den nya ägaren lycka till och hoppas att det blir ännu bättre nu när vi slipper den gamla ägaren.
  • Daniel J
    Daniel J: Goda pizzor god mat stort utrymme riktigt nice att äta där. Hade blivit en 5a om det inte varit för de inte gör åtgärder för anmälningarna om diskriminering mot funktionshindrade.
  • Malin N
    Malin N: En restaurang med riktigt bra, fräsch mat, inhyst i naturum Skäralid. Lokalen är småtråkig med brickservering, så många missar nog att detta är mat av hög klass. Personalen är trevlig och ägaren matentusiast på allvar.
    Ida
    Ida: Vääääldigt goda mackor -perfekt för frukost med älsklingen! Rekommenderar även deras Cortado!
  • Rebecca R
    Rebecca R: Vi anlitade denna cateringfirma när vår dotter tog sin student och det ångrade vi sannerligen inte! Mycket god mat och helt ok priser!
  • Lina M
    Lina M: Denna restaurangen känns som att den ligger väldigt bra centralt och det är smart att det ligger i en bussterminal. Där är alltid mycket folk, men det känns som att det är ganska bra städat och fräscht. Det är god mat, frukosten är bra för de har ett stort utbud. Det är bra med att de har börjat med lite nyttigare måltider.
  • Albert J
    Albert J: Sjukligt goda grekiska sallader. Ännu godare pizzor. Rekommenderas särskilt under lunchtid.
    elisabet g
    elisabet g: skånsk falafel är aldrig fel. Så gott och så billigt! TA med ut sitt på en gräsmatta i solen käka och njut!
    Stefan P
    Stefan P: En genuint hamnkänsla med havsinfluerad mat.
    hans g
    hans g: frekvent köper jag latte på espresso house på stortorget. Den är alltid av god kvalité och personalen är oftast trevlig.
  • 4 omdömen
    Henrik
    Henrik: Goda pizzor, bättre än genomsnittet. Inga burk champinjoner här inte. Har aldrig varit missnöjd under de 3 år jag har varit kund där. Och hör och häpna pizzorna är ALLTID klara på utsatt tid!
    Therese G
    Therese G: Min favorit restaurang sen jag va liten. Det är alltid kanon kvalitet på maten. Älskar deras Sukiyaki, jätte god Tempura och bra Sushi. Min man älskar deras Yakiniku. Bra personal som minns om man varit där tidigare. Lite trist inredning men skulle dom göra om skulle jag nog bli besviken det har ju alltid sett ut så där..
  • Elisabet F
    Elisabet F: God mat, trevlig servce och helt okej priser. Drinkarna i baren är jättegoda, trevligt med ett ställe där man både kan äta och dricka gott!
    Thomas P
    Thomas P: Bästa pizza i stada!
    ida E
    ida E: Så jääääkla goda kebabrullar! Smakar ljuvligt, och är riktigt billigt!
  • Per-Anders J
    Per-Anders J: Fantastiskt bra service och mat! Skynda att boka innan de stänger för vinter!
  • Agnetha L
    Agnetha L: Rask personal. Goda burgare och fantastiska strips.
1...34567...10