Restaurang i Uppsala

54 rekommenderade restauranger i Uppsala kommun

Uppsala är Sveriges fjärde största tätort och antagligen mest känt för att vara kyrkligt centrum i Sverige, även Uppsala universitet ligger här och är det äldsta sätet för högre utbildning i skandinavien. I Uppsala finns det även en mängd trevliga restauranger, på Reco.se listar vi de bäst rekommenderade och mest aktuella restaurangerna i Uppsala just nu. Välkommen!

Läs mer »
  • 1 omdöme
    Fredrik L
    Fredrik L: Burgarna är okej. Personalen är trevlig men oengagerad. Men detta är ett trångt och övermöblerat lite kyffe. Besvärligt att röra sig mellan beställningsdisk och sittplatser för en normalbegränsad människa. Har du barnvagn bör du undvika detta ställe. Sitter du i rullstol eller har annat funktionshinder, glöm detta ställe.
  • Driver du restaurang i Uppsala?

• 6 omdömen
    Daniel P
    Daniel P: Lördag kväll o buffé. Det mesta är slut och fylls på lite sporadiskt. När det väl fylls på är mycket att det populära snabbt snut. Vid borden sitter människor med tomma tallrikar och väntar spänt på nästa runda. Ja, om de nu hinner fram... Helhetsbilden får den ryska lanthandeln att se frodig o inbjudande ut. Att driva en resturang på detta sätt är närmast att likna vid en halvt nerlagt hobbyverksamhet. Det enda som står stadigt är det fasta priset.
  • Anders
    Anders: När personalen snyter sig, hostar i handen, tar betalt och därefter hanterar livsmedel direkt med händerna utan att tvätta händerna undviker iaf jag att gå dit igen. Man bör fråga kunden innan man kläggar i ketchup och senap i maten... För övrigt OK utbud, dock till något höga priser.
  • Driver du restaurang i Uppsala?

• 1 omdöme
    Hanna L
    Hanna L: Har gjorts om till en "express"-resturang.det va inge vidare förrut men det fungerade! Nu har dom bara dom största hamburgarna kvar! inget vegtariskt förutom bönsalladen!som är riktigt trist. ingen sallad!ingenting! man kan i princip välja mellan bigmac och mctasty.. Jäkligt tråkigt faktiskt att man inte kan få något serverat när man e hungrig o har bråttom förrutom konserverad bönsallad och översaltade pommes om man e vegeterian! pommesen e så salta så man nästan dör.

Restaurang i Uppsala

På Reco.se kan du ta del av tidigare restaurangbesökares unika erfarenheter samt olika restaurangers helhetsomdömen. Du kan dessutom själv skriva rekommendationer om restauranger du besökt i ditt område under den senaste tiden. På Reco.se hjälper vi varandra att hitta välrekommenderade restauranger som kan bli just ditt nästa favoritställe! Vi hoppas att du hittar en restaurang som faller dig i smaken och som du kan tänka dig att rekommendera till andra i din omgivning i framtiden. Lycka till, önskar Reco.se!