Restaurang i Uppsala

54 rekommenderade restauranger i Uppsala kommun

Uppsala är Sveriges fjärde största tätort och antagligen mest känt för att vara kyrkligt centrum i Sverige, även Uppsala universitet ligger här och är det äldsta sätet för högre utbildning i skandinavien. I Uppsala finns det även en mängd trevliga restauranger, på Reco.se listar vi de bäst rekommenderade och mest aktuella restaurangerna i Uppsala just nu. Välkommen!

Läs mer »
    Mary
    Mary: Goda rätter, särskilt gyrosen. Dåligt med sittplatser, finns en bardisk längs fönstret och lokalen är liten så att äta där är inte det ultimata. Öppettiderna är Uppsalas bästa och personalen är trevlig. Testa!
  • Driver du restaurang i Uppsala?

• Adam S
    Adam S: Man behöver variera menyn lite oftare (kanske även öka på sitt ölsortiment), annars finns inte något att anmärka på. Gott, gemytligt och trevlig personal.
  • Mary
    Mary: Goda mackor till okej priser. Subway har studentrabatt. Lokalen är liten med få sittplatser. Utbudet av mackor är stort och det är ytterst sällan något tar slut.
    Daniel P
    Daniel P: Trevlig lokal, kunniga bartenders och deras smårätter är riktigt goda. Smårätterna är större än små tapas vilket gör att man kanske klarar sig på en 3-4st. Ostgratinerade ostron liksom ryggbiffen tillhör favoriterna.
  • 8 omdömen
    Mary
    Mary: Middagsbuffén innehöll ganska många rätter, men få passade mig (som är kräsen) i smaken. Jordnötssåsen var annorlunda, mycket krämigare än på andra ställen, men ändå okej. Glass ingick i buffén, men vi blev inte erbjudna någon friterad banan som föregående talare blev. Skulle gå dit igen, det är ett av de bättre bufféställena i Uppsala.
    Klas Ö
    Klas Ö: Ett ac det bästa musikpubar i uppsala. Bra stämning ok mat. Men framförallt här dyker framtiden nya musik upp på scen. Kanon
  • 6 omdömen
    Mary
    Mary: God mat, trevlig personal. Värt ett besök!
  • 6 omdömen
    Mary
    Mary: Många rätter att välja mellan. Flera var dessutom goda. Efterrätt med banan och glass ingår. Priset på buffén är bra. Servicen var okej och lokalen är stor och mysfaktorn är låg. Kan tänka mig att gå dit igen.
    Linn S
    Linn S: Ett väldigt mysigt café. Tycker bäst om det på sommarhalvåret då de öppnar upp fönstrena så att man kan sitta både ute och inne ”samtidigt”. Älskar deras kyckling- och guacamolewraps! För att inte tala om deras morotskaka och fruktsmoothie. Det enda som är negativt är att det kan vara dåligt med sittplatser och ljudvolymen kan vara ganska hög.
    Ludde L
    Ludde L: Fantastisk mat till rimliga priser överträffas enbart av den engagerade och trevliga servicen.
  • Robert Ö
    Robert Ö: Nä, vårt besök var under all kritik. Dålig mat för så mycket pengar. Nu har jag ju inte testat deras hamburgare som de serverar på luncherna. Men kvällsmenyn var usel!
    Madeleine N
    Madeleine N: Ett riktigt roligt ställe att umgås och spöa vännerna på! Discobowling, fula skor, trevlig personal och så kan man alltid ta en drink samtidigt från baren. Lite höga priser kanske, men de kan det vara värt. Bra ställe att tex ha firmafest, tjejkväll eller bara en vanlig förfest!
    Frida F
    Frida F: Bara bar har ett fyndigt namn och är också helt okej. Skummet på latten skulle kunna vara mer spunnet och bättre gjort. Latte med smak på gör som bra, inte för sött som många andra ställen gör. Trevligt bemötande och trevlig atmosfär. Priserna är helt okej.
  • Adam S
    Adam S: Fick denna restaurang rekommenderad, men det är väl som med filmer, man måste tänka på vem som rekommenderar. Mat: 3+ Service: 3 Lokaler: 4 Maten var god och vällagad. Oxfilën beställdes 'blodig' och det var nog den absolut blodigaste biff jag någonsint ätit. Sällskapet beställde 'medium' och fick vad som på de flesta ställen skulle klassats som en 'blodig' biff. Restaurangens upplägg är att man komponerar ihop kött, sås och tillval (potatis etc) själv. Detta gör att man nog måste gå några gånger för att hitta de 'ultimata' kombinationerna. Rätterna blir därför något 'ihopsatta' och inte komponerade. När rätten kostar ca 300 kr så är detta ganska irriterande. Service: Vänlig och relativt uppmärksam. Det verkar variera gansak mycket mellan olika servitriser. Den som tog vår order visste dock ingenting om vinlistan vilket drar ner betyget. Vi erbjöds att 'provsmaka' det valda vinet och godkänna, vilket inte kändes professionellt men iaf gjorde att vi slapp gissa vilt i listan och riskera få något vi inte gillade. Lokaler & Atmosfär: Trevliga lokaler med ganska mörka 'murriga' färger och atmosfär. Man hade vunnit på att byta ut de runda kaféborden mot 'riktiga' restaurangbord. Trevlig atmosfär med blandad publik. Det kan betyda en och annan mobilringning och andra vanor från 'landet'. Känslan för atmosfären sänks av att det på bordet står en korg med 'billiga' chips när man sätter sig. Det känns mest 'tacky'. Skall jag gå tillbaka? Troligtvis en gång för att se om ovanstående var ett engångsintryck eller ej. Som skrivs ovan känns det att det finns risk för att det lätt blir 'samma sak' varje gång, så vi får se.
  • Robert N
    Robert N: Katalin är ett av stans mest stablia lunchställen. De har bra alternativ, som oftast känns väl genomtänkta, dessutom kan de leverera backning på önskemål. Klassiskt! Har inte besökt stället som nattklubb, men det verkar funka.
  • Jess J
    Jess J: Små portioner, visserligen bra mat men dyrt.
  • Mary
    Mary: God thaimat, mysig lokal med många platser och trevlig personal. Buffén är att pröva, prisvärd är den också!
  • Anders E
    Anders E: Studentens bästa vänn i tentatider! Sätter man sig på övervåningen kommer ingen och hosar menande när man tar sin tredje påtår efter fyra timmars blockerande av ett helt bord med alla sina böcker. Blanda inte ihop med fusklinnes på andra sidan gatan!
  • 2 omdömen
    Emmy W
    Emmy W: Goda pan-pizzor, lite synd att de inte har någon vegitarisk och/eller kycklingvariant bland de stående pizzorna på menyn. Snabbt att få maten så det passar ofta om man vill äta lite snabbare. Gott Maurokaffe på maten (tror kaffe på maten kostar en femma, men det är det värt).
  • 2 omdömen
    Mary
    Mary: Bästa Max i Uppsala. Hamburgarna är jättegoda, det finns ganska många platser, gratis WiFi, bra med parkeringar utanför och mycket trevlig personal. Öppettiderna är grymt bra. Och just ja, glöm inte att testa den smälta osten... To die for!
    Jonna
    Jonna: De har en fin lunchbuffé där man kan välja på mycket olika rätter. Finns även efterrätt på buffén. Okej service och stor lokal att sitta och äta i eftersom de har en nedervåning med sittplatser.
  • Joakim P
    Joakim P: Ett helt okej thaiställe, som ligger vid SLU's campus utanför Uppsala. Dagens lunch finns till ett bra pris och maten smakar bra. Det är trångt inne, så det bästa alternativet är att ta med maten.
  • Mary
    Mary: Testa något nytt! Mysig restaurang, trevlig personal och mycket bra priser. Tyvärr erbjuder menyn ganska få maträtter (särskilt om man inte vill ha stark mat). Jag skulle vilja säga att jag verkligen gillade maten, men det är inte sant. Det har inte något att göra med kvaliteten eller så, jag tyckte helt enkelt inte om den. Men pga servicen, priserna och den goda maten (om man gillar östafrikansk mat) vill jag rekommendera restaurangen.
    Mohammad M
    Mohammad M: En helt okej lunchrestaurang, personalen är varma och trevliga vilket är ett stort plus!
  • Driver du restaurang i Uppsala?

Nils T
    Nils T: McDonalds kan fylla en funktion och en funktion endast och det är NÖDkäk. Finns det inget annat och man måste ha mat kan jag gå dit, vilket sällan händer.

Restaurang i Uppsala

På Reco.se kan du ta del av tidigare restaurangbesökares unika erfarenheter samt olika restaurangers helhetsomdömen. Du kan dessutom själv skriva rekommendationer om restauranger du besökt i ditt område under den senaste tiden. På Reco.se hjälper vi varandra att hitta välrekommenderade restauranger som kan bli just ditt nästa favoritställe! Vi hoppas att du hittar en restaurang som faller dig i smaken och som du kan tänka dig att rekommendera till andra i din omgivning i framtiden. Lycka till, önskar Reco.se!