Restaurang i Uppsala

Knivsta  (1 st)
Älvkarleby  (1 st)

Topp 25 restauranger i Uppsala

• Lotta K
    Lotta K: Snabba svar vid förfrågningar. Möter alltid vårt behov och ser till att vi får det vi eftersöker. Väldigt trevliga!
  • Susanne S
    Susanne S:
  • Anders S
    Anders S: Helt okay Grekisk restaurang, miljön är speciell och jag ser fram emot att få äta där när det är sommar så man kan sitta ute vid Fyrisån. Maten då? Jo den var god, kan inte säga mycket god men helt okay. Personalen var trevlig och tillmötesgående och som sagt miljön är speciell när man kliver ned i underjorden. en klart positiv upplevelse.
  • Fritjof A
    Fritjof A: Lite slamrigt men god mat och optimalt avstånd från samtliga byggnader på Pollax. Dessutom inom jämfotahoppavstånd från Uthgård, något många teknologer uppskattat genom åren.
  • 14 omdömen
    Amy
    Amy: Jobbar själv på Max så känner att jag måste poängtera vissa saker. 1.Visst dröjer det lite innan man får sin mat på Max men tänk då på att vi dels gör hamburgarna vid beställning och att det nästan alltid är hög belastning vid lunch- och middagstid. Dels ser inte ni/gästerna vad som sker på "insidan", det finns tusentals grejer att göra och förbereda förutom att ta beställningar i kassan. Ibland hinner man inte riktigt med! 2. Vi tar betalt för toan eftersom vi haft så hög vandalisering tidigare. Tills för bara några månader sen var Max de enda i stan som inte tog betalt för toan vilket resulterade i att folk utnjyttjade detta på fel sätt. Ungdomar hängde nere i toaletterna och vi hade konstant vandaliserig av toalettsitsar etc... Det finns poletter till toan som vi delar ut till våra gäster när de ber om det och vi låser även upp med nyckel om man behöver använda toan när poletterna är slut! En till sak: tänk på oss som jobbar, hur jobbigt det än känns för dig som gäst att stå i kö så känns det tusen gånger värre för oss i kassan att se kön ända ut till dörren!
  • 11 omdömen
    Nicklas
    Nicklas: Var där på en svensexa och åt en ofantligt god kötträtt med svampsås. personalen var lite stel, men det berodde nog mest på att vi var ett hyfsat stökigt gäng som tyvärr kan ha varit lite oförskämda mot folk runtomkring oss. Fy på oss och tummen upp för restaurangen som bjöd på god mat och dryck.
  • Martin S
    Martin S: Bästa thaikäket i stan! Smaker som påminner om Thaikäk i Tahiland.
  • 9 omdömen
    Adam S
    Adam S: Kanonsushi, kanonservice, trevlig och ombonad stämning. Jag har hämtat sushi härifrån otaliga gånger kvällstid och ätit lunch på plats. Det enda som håller en 5:a borta är att jag inte upplevt servicen på plats kvällstid.
  • 7 omdömen
    Mary
    Mary: Trevlig personal och mysig restaurang. Tyvärr gillade jag inte maten, men det har nog mer att göra med att jag är kräsen. Gillar du indiskt gillar du säkert Indian Food Kitchen.
  • Anders M
    Anders M: Fantastiskt ställe, finns inget liknande där man får trolleri av proffs, magi rätt under näsan. Det är då det är som bäst. Alltid mycket att prata om när man är här.
  • 4 omdömen
    Linus A
    Linus A: God mat, trevlig personal och en grym uteservering
  • 2 omdömen
    asta h
    asta h: Mycket god mat, trevlig service och ordentliga portioner. Jag skulle absolut rekommendera Thaibreak till en vän.
  • Eric Astor C
    Eric Astor C: Vi alla 7 var mycket nöjda igår kväll, god mat och mycket trevligt bemötande! Passade perfekt efter musikalen Kinky Boots på Stadsteatern. Extra trevligt med varsin påse ”Fortune cookie” vid betalningen! Vi återkommer gärna! Mvh/Astor C
  • 14 omdömen
    Michael H
    Michael H: Mycket trevlig och gemytlig pizzeria eller man borde säga resturang. Mycket fin kvalite på samtliga ingredienser och bra utbud på vin och till vis del öl. Det kostar att gå hit l och pizza kanske 170 kroner (100-140 kroner för pizza), men det är helt klart värt det för det kan vara sveriges bästa pizzor. Alla som besöker uppsala bör besöka basilico.
    Alexander B
    Alexander B: Schysst och billig sushi, och dom har även koreanska alternativ. Jag har testat biff bulgogi vilken var god dock lite för dyr. Trevlig personal, som visade sig vara från Mongoliet! Bara en sån sak är värt ett besök.
    Mohammad M
    Mohammad M: Jättegod mat och jättetrevlig personal!
    Per W
    Per W: It's delicious! Bästa pizzeria jag har käkat på, jättetrevlig personal och utsökt mat, rekommenderar absolut denna pizzeria! Smaklig måltid!;)
  • Arash G
    Arash G: Perfekt ställe för att slappna av och trevlig personal. Hit kommer jag gå till igen.
  • 4 omdömen
    Adam S
    Adam S: Har bara 'loungat' här med goda drinkar i avslappnad miljö. En någorlunda värdig efterträdare efter just 'Lounge' som tyvärr lagt ned. Kan kanske spetsa till konceptet ngt ytterliggare..
  • Ludde L
    Ludde L: Äkta kinesmat, godaste stekdumplingarna utanför asien!
  • 3 omdömen
    Alexandra Ö
    Alexandra Ö: Äntligen finns det en underbar restaurang som tänker på miljön och riktig mat som är lagad från grunden kärlek! Personalen, maten och miljön! Jag älskar Mimmis visthus.
  • M
    M: Mycket bra mat,trevlig personal,god service. Hälsnigar Familjen från Norrland
  • Kristina G
    Kristina G: Mycket bra italiensk restaurang i hjärtat av Uppsala. Bra mat, goda viner och det där lilla extra. Kan varmt rekommenderas!
  • 3 omdömen
    Emil W
    Emil W: Trevlig personal, billigt fika, skön atmosfär. Ett andra hem för många ungdomar.
  • Alexander Y
    Alexander Y: Fantastikt läge och otroligt trevligt! Har besökt Odinsborg med nära och kära,,,,rekommenderas varmt!