Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Ahaan Fusion Restaurang

Ahaan Fusion Restaurang

5.0

5 omdömen om Ahaan Fusion Restaurang

Marika P
Skrev om Ahaan Fusion Restaurang

Hade ett firande med ca 25 gäster på plats på Ahaan Fusions restaurang. Mycket gott bemötande vid planering, fint i lokalen och väldigt god mat. Kan inte annat än rekommendera!

Jenny S
Skrev om Ahaan Fusion Restaurang

Vi var 20 personer som åt en väldigt god lunch från Ahaanthai. Rikligt och smakrikt! Personalen var väldigt tillmötesgående och kunde ordna mat efter våra önskemål. Vi var alla mycket nöjda och kan varmt rekommendera Ahaanthai.

David H
Skrev om Ahaan Fusion Restaurang

Jag tog hjälp av Ahaanthai för att fira min sambos 40-årsdag och det blev en fantastisk och minnesvärd kväll, inte minst tack vare underbar mat och service. All planering gick väldigt smidigt och Ahaan var 100% tillmötesgående sett till mina (och sambons) önskemål. Att det dessutom var mycket prisvärt gör att jag till 100% rekommenderar Ahaanthai.

Charlie E
Skrev om Ahaan Fusion Restaurang

Har handlat ca 10 ggr och det har alltid varit god och vällagad mat plus att den lilla gumman som har stället är bra go.

Martin S
Skrev om Ahaan Fusion Restaurang

Bästa thaikäket i stan! Smaker som påminner om Thaikäk i Tahiland.

Svar från Ahaan Fusion Restaurang

Tusen tack för din fina recension! 🙏😊 Vi är så glada att du uppskattar våra smaker och att de påminner dig om Thailand. Det betyder mycket för oss! Hoppas vi får välkomna dig snart igen. 🍜🇹🇭