Alexander P:
Min kontakt med säljaren var mycket bra. Informativ och kunde ge svar på mina frågor. Helhetslösningen som säljaren föreslog gjorde att valet föll på takkraft.
Dialogen med koordinatorn angående leverans och planering av montage+inkoppling var tyvärr bristfällig. Koordinatorn hade inget telefonnummer och mailsvar dröjde flera dagar. Jag blev informerad om att leveransen skulle ske med kranbil och kunde då lyftas på rätt plats. Istället kom en lastbil av typ "varubil". På grund av långt överhäng så blev leveransen ståendes på gatan. Jag själv fick stå för kortflytt med hjullastare till rätt plats. Det ville inte takkraft stå för. Då montering skulle ske mer än en vecka bort så vart flytten nödvändig.
Den valda dagen för montering så hade jag tagit ledigt. Men ingen dök upp. Jag skickade ett par mail och fick till svar att det inte var sagt att de skulle komma på morgonen, utan att tiden var flexibel. Monteringen fick bli en annan dag.
När väl monteringsteamet kom gick allting supersmidigt! De hade fått all information utan konstigheter. De var även dem mycket trevliga och informativa. Vid minsta tvivel frågade de mig så de blev rätt. Jag fick även bra dokumentation på monteringen.
Elektrikern var även han otroligt bra! Bra kontakt och uppföljning.
Sammanfattat: Jag rekommenderar Takkraft.
Jeanette B:
Jobbet utfördes otroligt noggrant och väl, så skickligt. Fick snabbt svar, snabb kontakt och hjälp. Bra kommunikation och vänligt bemötande. Jag är väldigt nöjd med det fina hantverket och vill verkligen rekommendera företaget! // Jeanette
Andrew Zoltan James K:
Fantastiskt företag, verkligen professionell personal.
Pålitliga, skötsamma och de städade upp efter sig.
Snyggt plåtutförande på vår fastighet.
Alf Peter Ö:
Grymt bra utfört! Jag fick ett otroligt fint bandtäckt tak som jag kan lita på i många år frammåt, vid takarbeten på mina andra hus så kommer jag utan att tveka att anlita denna genompålitliga firma.