Per-Arne S:
Känner du dig spänd och behöver hjälp att slappna av – både fysiskt och mentalt?
Då kan jag tipsa om yogamassage och mediyoga (medicinsk yoga som kombinerar yogaövningar med andnings- och meditationsteknik) eller MIMY (en kombination av Mindfulness och yoga).
Jag som sitter hela dagarna framför en dataskärm och rör alldeles för lite på mig blir lätt stel i axlar, nacke osv. Bor du i Stockholm så kan jag tipsa om Yogacare – de kan de här sakerna riktigt bra.
Vanessa F:
Denna kille kan verkligen sin sak!!
Fick snabb hjälp idag av honom och jag kände att han verkligen kan sin sak ordentligt. Fick lära mig stretcha idag på rätt sätt då jag är överrörlig!!
Jag kan varmt rekommendera Robin till alla!
B:
Om man vill ha ett lite mer personligt gym. Fräscht och trevligt gym! Man kan ha ett eget skåp och få kläderna tvättade samt köpa hälsoshakes.
Inte lika hetsigt som sats och med ett bra utbud av PT:s. Enda nackdelen är att de inte har lika stort utbud av klasser.
Patrik Ö:
Mycket kunnig och trevlig personal och miljö. All utrustning du kan tänkas behöva för din crossfit-träning finns. Man kan träna såväl själv som i olika nivåer av grupp-pass.
Anna:
Trevlig personal och varmt bemötande. Man får te och fotbad innan massagen. Lugnt musik i högtalarna och levande ljus i rummet under massagen. Extremt prisvärt, en hel timmes massage för 350 kronor. Rekommenderas varmt!
Lennart M:
Anta Hedström är en av flera och hon liksom flera på H2O är fantastiska människor, glada, positiva och mycket intresserade av patientens förbättring. Inte tillstymmelse till att framhäva nå´n egenbetydelse. Oerhört proffsiga. Man blir glad ! Och friskare, inte tu tal om saken.
Soleilx:
Bästa yogastället någonsin (ligger dock på Odengatan 46 i Stockholm). Fantastisk stämning, mysig lokal, perfekta korrigeringar, och relativt billigt.
Kolla www.ashtangayoga.nu för mer info.
Tess M:
Fantastiskt personlig service, bästa massagen jag varit på! Jag och min kille satt i jacuzzin och tog det lugnt efter behandlingen, hur mysigt som helst! Det var väldigt lugnt och skönt och vi kände oss väldigt omhändertagna. Jag skulle rekommendera alla att gå hit!
Samuel L:
Hade kraftig smärta i rygg och bröstkorg efter en allvarlig lunginflammation (revben ur led) och då min kiropraktor slutat praktisera för att endast forska/prata inför grupp så letade jag en ny.
Alf korrigerade min rygg och nacke med hjälp av chiropraktiska grepp och akupunktur, en kombination som var enastående lyckad. I slutet av behandlingen kom jag ihåg att be Alf hjälpa mig med problem jag haft i knä och fot (sådant otropeder tittat många gånger på och bara skakat på huvudet) - en chansning tänkte jag. Alf fixade även detta med ett säkert handlag. Nu kan jag återigen bygga muskler i lår och gå med korrekt steg, vilket var några år sedan sist - en underbar känsla.
Kombinationen av de olika tekniker Alf Andersén behärskar är helt klart nyckeln till framgången i detta fall. Av de cirka tio olika praktiker jag besökt i Stockholmsområdet är Alf hittills bäst.
Jag är mycket tacksam!
Alex M:
Guud vilket mysigt ställe. Härlig atmosfär med jättetrevlig personal. Massagen jag fick var absolut den bästa jag fått och jag har gått till många ställen! Prövade även infraröd bastu, det rekommenderar jag verkligen. Man kände verkligen hur kroppen renades. Här kommer jag att köpa många av mina julklappar i år!
Silvia H:
Här var jag på massage när jag var gravid. Dom har massagebord med hål för magen :-) Det var helt underbart, precis vad jag behövde när magen var tung och hela kroppen värkte.
Helene B:
Seriös och fungerande 2-årig metod för att förändra livsstilen permanent.
Utöver att de använder den klassiska metoden av rätt kost och motion så kan man inleda med en 10 veckors period med enbart kostersättande shaker och soppor. Det ger en snabbstart på viktminskningen som fungerar mycket bra förutsatt att man därefter fortsätter med regimen rätt kost och motion. Jag har två väninnor som båda tappat mellan 20 och 30 kilo inom ett halvår.
Något dyrt, men gym, träffar, hälsoundersökning ingår.
christer l:
Jag har varit på den bästa thaimassagen Timspa. Dom har alltid tid för mig även om jag kommer i sista minuten.Tjejerna är alltid glada och trevliga inga sura miner.Massagen är proffsigt utförd och väl värt sitt pris. Mycket trevlig stämmning man känner sig alltid välkommen.
Camilla E:
Massage av Jane Arrowsmith var riktigt bra
Bemötande var varmt och välkomnande, personligt och mycket trevligt
stämningen var avslappnad och humoristisk
Helt klart värt varenda krona - jag mådde fantastiskt efteråt
En avkoppling och massage som ger hela dig själv en energi kick senare och sån behövlig skön känsla. Alla företag borde ge bort detta till anställda, det hade verkligen hjälpt många.
Marina S:
Riktigt fräsch lokal och bra priser (2kr/min), det finns alltid tvättade handdukar att göra rent solariet med och en telefon där man kan ringa dem om något skulle vara fel. :) Det brukar inte heller vara kö så man kan gå in och sola direkt. Enda minus är att det inte finns radio och att de är lite dåliga på att uppdatera listan med hur många timmar solarierna används.
Marie B:
Ett riktigt schysst träningscenter för såväl muskelbyggare som för alla en-gång-i-veckan-motionärer! Tycker att det är en trevlig atmosfär och ett varierat utbud av olika pass. Trevlig och personlig personal!
Sabinje G:
Jag fick uppleva Electas 'Sisley ansiktsbehandling' av den underbara terapeuten Malin Selin - som själv jobbat med Sisley märket i ett flertal år. Behandlingen är en avkopplande behandling där dessa underbara Sisley produkter gör underverk med din hud och Malins massageteknik gör att du känner och ser piggare, fräschare ut med en lyster. 75 min behandling. Kommer göra den igen.