Petra A:
En Refit hud föryngrings maskin.
Jag blev väldigt bra bemött.!
Jag hade inga förväntningar.
Mycket trevlig utbildning och utbildare!
Kändes positivt 😁
Kaminer, Kakelugnar & Hantverk gör ditt hem varmare
Peder N:
Bra snabb service
Kunnig säljare
Snabba svar och uppdaterade offerter under säljfasen.
Bra med e-signering
Leverans inom utlovad tid
Väldigt trevliga och kunniga hantverkare som utförde installationen.
Generellt mycket nöjd med Mariebergs Brasvärme som leverantör / Peder
ANDREAS I:
Bästa bageriet i Stockholm enligt mig. De har ett brett utbud av kakor, bullar, tårtor, matbröd och praliner. Semlorna och västerbottensostbrödet är att döda för. Som en bonus så är butiken väldigt o-konditori-ish, ser mer ut som en guldsmedsaffär.
Roger T:
Så jäkla bra! De har allt från billig flanskstek och högrev till Stockholms bästa T-Bone (vilken dock inte är helt gratis)! Bra lamm också. Och så har dom Guarana...medan du väntar!
Maria L:
Ett mkt fint och fräscht mejeri, goda ostar,och tillbehör så som marmelader,
hårtbröd mm.. Här finns även chans att
se getterna i getstallet. Bra bemötande!
Åsa F:
Viktigt med en affär är stort utbud av det man vill handla och att det säljs av mycket välkomnande personal. Denna lilla butik på Södermalm i Stockholm har ett överflöd av båda. Prova deras svarta thé - Assam BOP.
Rekommenderas å det varmaste
Staffan S:
En liten butik men med ostar och skinkor som är utöver det vanliga. Det är inte billigt men du blir inte besviken för jag vet inget annat ställe som levererar färskare och godare. Toppkvallitet helt enkelt
Jon W:
En riktig videobutik (för er som bor i mariaförsamling)... Skön och mycket trevlig ägare som kollar och kan film. Smutt också med solarium i butiken om man känner sig blek.
Daniel P:
Jag trodde att Comhem skulle bli det sämsta företag jag kunde komma i kontakt med, men Telenor är häpnadsväckande nog ännu sämre.
Upprepade gånger har deras personal på kundtjänst samt butikerna på Götgatan och Ringen begått misstag som jag som kund har fått reda upp med min tid och min arbetsinsats. Dubbla abonnemang har startats, felaktig hantering av portering har gjorts, deras säljare har genom rent bedrägeri eller okunskap påstått att jag var tvungen att skaffa ett abonnemang för porteringen som de senare erkände att jag egentligen inte alls hade behövt. Då drog de av månadsavgiften för uppsägningstiden men vägrade betala tillbaka startavgiften på 250 kronor - trots att både jag och personalen i butiken var helt överens om att det var deras felaktiga påståenden som var grunden till situationen.
Flera gånger har också kundtjänst och butikspersonal hänvisat till varandra fram och tillbaka och lämnat motstridiga besked så att det har fallit på mig att springa till butiker och vänta i telefonköer om och om igen. Jag varnar alla för Telenor, bli aldrig kund där!