Städhjälp in Lund

9 reviewed städfirmor in Lund municipality

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om en offert nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Putsade Fönster Lund AB

251 opinions
    Aili A
    Aili A: Bra bemötande. De förklarade att jag har (av någon underlig anledning) kalkavlagringar på min uteplats. Därför lyckades inte föregående fönsterputsare. Tyvärr blev det inte bra nu heller, utan jag fick beställa en extra puts p g a detta. Men jag fick en förklaring.
  • Driver du städfirma i Lund?

• Home Helper Skåne AB

33 opinions
    Fredrik I
    Fredrik I: Vi har samarbetat med Home Helper i många år och är otroligt nöjda. Kan bara rekommendera.
  • Five Star Städ i Skåne AB

34 opinions
    Lena H
    Lena H: Hej, de var mycket punktliga med tiden och satte omedelbart efter genomgång med vad jag ville ha gjort. Jag önskade fönstertvättt och balkonger, två st balkonger. En på östersida och den stora åt väster. Dom behärskade dom besvärliga glasens öppning och stängning. Det gör att jag kommer att återanvända dom ett annat år. Fönstren blev skinande rena, så som sagt mycket skickligt gjort.
  • 63 opinions
    Maths M
    Maths M: Seriös och trevligt bemötande. Bra utfört uppdrag till rimligt pris.
  • 35 opinions
    CHARLOTTE S
    CHARLOTTE S: Trevligt bemötande och bra städat! Punktliga och enkla att samarbeta med!
  • Sebastian M
    Sebastian M: Hade STSBB till en städning när jag flyttade ifrån en lägenhet, förvaltaren som besiktigade blev mycket imponerad av resultatet och sa att det var felfritt. Hela kontakten med STSBB fungerade felfritt och städledaren Ernad ansträngde sig verkligen för att leverera det lilla extra. Jag är supernöjd och kommer inte tveka att anlita dem igen.
  • Lina Erika S
    Lina Erika S: Jättenöjd! Har städat hos oss två gånger. Första gången en storstädning, andra färre timmar. Skinande rent, trevliga, punktliga och bra pris. Rekommenderar varmt!
  • Driver du städfirma i Lund?

• Pia Marie Anette L
    Pia Marie Anette L: Så nöjda med att fönsterna blev fina och kommer att anlita Rengöring Skåne igen!
Show page: