Webshop på Tyresö

3 rekommenderade webshoppar på Tyresö kommun

• Matkomfort är matkassen med de goda såserna! Middagar förberedda av en kock direkt hem till din dörr, utan bindningstid
    Anne-charlotte Christina E
    Anne-charlotte Christina E: Vi har handlat från Matkomfort nästan från starten, har alltid blivit vänligt bemötta. Vi brukar köpa Premium men har också provat vegetariska kassen och hälsokassen och varit nöjda med det också. Vi har förståelse för att matpriserna gått upp och därmed priserna. Vi märker att det är lite mindre av de dyrare råvarorna och lite mer av de billigare men är ok med det. Ibland har vi dock fått dryga ut proteinet och även om vi vet att man kan köpa till, tycker vi det borde vara tillräckligt tilltaget på samma sätt som tidigare. Leveranserna har för det mesta fungerat bra, med Gordon Delivery ännu bättre än tidigare.
  • Driver du webshop i Tyresö?

• Jan L
    Jan L: Mycket bra bemötande, och snabb återkoppling via mail. Jag får praktiskt och smidigt ett brev med nymalet kaffe i min brevlåda på den utlovade veckodagen. Inga påtvingade avtal, som är omständigt och krångliga. Lätt att pausa och avbryta som jag förstår. Ett seriöst företag, utan vinstintresset i första rummet, utan en genomtänkt och smart företagsidé om att leverera färskt kaffepulver i stället för de vanliga butikspaketen.
  • Driver du webshop i Tyresö?

• 90 omdömen