Webshop i Solna

13 rekommenderade webshoppar i Solna kommun

• Nyfiken på att prova ny mat och nya smaker? Prenumerera på Smakbox och få prover varannan månad! Självklart ingen bindningstid. Frakt ingår i priset.
    Johan N
    Johan N: Spännande med nya saker att prova, blandat med klassiker. Jag har fått många nya favoriter som jag inte skulle ha köpt om det inte varit för Smakbox.
  • Driver du webshop i Solna?

• 29 omdömen
    Maria Z
    Maria Z: Förenklade hela min flyttprocess och väldigt snabba på att svara!
  • 39 omdömen
  • 9 omdömen
    Annika P
    Annika P: Me like! <3 Hela sortimentet tilltalar mig, och jag hade lätt kunnat spendera hela plånbokens innehåll här! Bra utbud och grymt fina "gubbkepsar"!! =)
  • DokuMera

Verifierat företag
    11 omdömen
    Erik E
    Erik E: Snabbt svar på telefon, Trevligt bemötande. Trassel med uppkoppling men det lastas inte DokuMera för.
  • 4 omdömen
    Maria C
    Maria C: Köpte munskydd med aktiv kolfilter, väldigt nöjd med produkten samt snabb leverans!
  • 1 omdöme
    Torsten Erik Harald R
    Torsten Erik Harald R: Pratade med Helena ( Helen) osäker. HELT Makalös service dessutom väldigt trevlig. Ett fullständigt Skolexempel på hur service bör vara. Har problem med mina hörapparater (Phonak in-ear). Hon skulle skicka mig lite batterier till mina In-ear. Jag ger 100 av 10 poäng möjliga. Stort Tack till dig.
  • 5 omdömen
  • 13 omdömen
  • 6 omdömen
  • Driver du webshop i Solna?