Har gått hos Kim i minst 12 år och är alltid supernöjd. Naglarna blir jättefina och håller otroligt bra. Hon är professionell, noggrann, snabb och trevlig.
Nagelsalong på Södermalm i Stockholm. Erbjuder tex nagelförlängning, manikyr och pedikyr. Säljer nagelacken OPI och China Glaze till ett bra pris.
15 omdömen om Kim's Nails
Jag har gått hos Kim i flera år och gjort manikyr shellac. Kim är väldigt duktig och snabb och kommer med bra rekommendationer om passande färg på nagellack till mig. Jag blir alltid väldigt nöjd. Jag kan varmt rekommendera Kim.
Har gått till Kim i över 10 år. Alltid nöjd och Kim är alltid tillmötesgående och proffsionell❤️
Mycket nöjd med Kim! Hon är kunnig, snabb och det blir snyggt!
Jag har gått till Kim i väldigt många år och blir alltid väl mottagen utifrån mina önskemål. Alltid nöjd!
Alltid lika nöjd när jag varit hos Kim på Kim's nails! Trevlig och snabb,naglarna blir både snygga och hållbara. Jag har gått dit i många år nu och tänker inte byta! Rekommenderas varmt.
Jag har gått hon Kim i många år och är alltid nöjd, jag rekommenderar Kim!
Kim gör riktigt bra och hållbara naglar - och snygga fötter! Flexibel att boka tid och effektiv. Så nöjd och kommer gärna tillbaka.
Jag har gått till Kim tio år! Jag blir alltid nöjd och det är alltid trevligt att vara här. Naglarna är snygga och hållbara och Kim kommer gärna med rekommendationer. Jag kommer inte att byta!
Alltid lika nöjd efter mina besök, naglarna håller länge. Alltid trevligt bemötande och prisvärt.
bäst på södermalm 😊 mina naglar håller alltid
Kim är fantastisk med det hon gör är alltid nöjd när jag går där i från Alltid trevligt bemötande. Jag kan rekommendera Kim med gått hjärta
Jättfina naglar till mycket bra pris och väldigt bra kvalite!
Här får man superfina naglar (och tår för den delen) och till ett pris som tål att jämföras med andra salonger dessutom! Också är det en fröjd att komma till Kim, som har ett väldigt personlig bemötande som gör att man alltid känner sig sedd och välkommen!
Jättfina naglar till mycket bra pris! Kim är dessutom jättetrevlig!