Alla kategorier Dator Stockholms län Stockholm Kungsholmen Kungsholmen

Kungsholmen

Fleminggatan 40, 112 33 Stockholm — Visa karta

3.2 i betyg av 10 rekommendationer
Kjell & Company på Fleminggatan säljer allt du kan tänka dig i elektronikväg. Behöver du någonting till dator, ljud eller mobil så är det här du ska leta.
Reco tipsar om:
4 / 5 i betyg — 33 rekommendationer
Dragonvägen 86, 19470, UPPLANDS VÄSBY

Företag inom dator nära Kungsholmen:

Min Datorsupport AB

Min Datorsupport AB

101 recos
Strandbergsgatan 61, Stockholm
Välkommen! Läs mer ›
Min Datorsupport AB
Tommie S:
Bred kompetens. Mycket god förmåga att snabbt sätta sig in i vår IT-miljö och förstå problemställningen. Tydlighet, lösningsorientering och ...
Datorreparation.se

Datorreparation.se

117 recos
Årstavägen 29, Stockholm
Vi på Datorreparation erbjuder dator- och mobilreparation till fasta priser! Vi ... Läs mer ›
Datorreparation.se
Taki B:
Mycket bra och bra bemötande Fick problemet löst på bra tid.
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 10 kunder tycker om Kungsholmen

 • Hippie C
  Hippie C skrev om Kungsholmen
  Kjell & Company har dykt upp likt svampar över hela sverige de senaste åren. Deras sortiment liknar Teknikmagasinet och Clas Olsson blandat med elektronik och diverse lockvaror.

  Precis som med Expert är det inte långt till närmaste Kjell butik men priserna på Kjell är allt annat än konkurrens vänliga. De håller sig ca 25% över konkurrenterna utan nämnbara fördelar. De har oftast hyfsat kunnig och hjälpsam personal men det har oftast konkurrenterna med. Deras hemsida är rörig och det är svårt att se lagerstatus. Istället för att komma ihåg butiken eller visa alla så måste man hela tiden välja sin butik i en lista. De saknar funktioner som att recensera och ställa frågor som nästan alla konkurrenter har.

  Det värsta är dock att de har så höga priser. De säljer exakt samma produkter (ibland under snarlika namn) som konkurrenterna men alltid till ett högre pris.
  gillar detta
 • regina
  regina skrev om Kungsholmen
  Dåligt, köpte ett svindyrt speltagentbord, de sa att den var oöppnad för den var förseglad, men det var användt, dessutom hade de råkat lagga i en teckning innanför förseglingen. Klagade på att det inte fanns med en bruksanvisning, men det ingick inte utan fanns på nätet enligt dem. Köpte ett likadant tagentbord senare på elgiganten, billigare och MED bruksanvisning.
  gillar detta
 • Alexander D
  Alexander D skrev om Kungsholmen
  Helt ok, butiken fyller sin funktion.
  gillar detta
 • Mats L
  Mats L skrev om Kungsholmen
  Kjell & Company har blivit en ny favorit! Brett sortiment, bra priser och mycket kunnig och vänlig personal. Det är ett naturligt förstaval för alla de där lite "ospecificerade" grejorna man behöver.
  Tobias B gillar detta
 • Andreas H
  Andreas H skrev om Kungsholmen
  Man kan ju helt klart säga att Kjell & Company har det mesta inom teknikprylar, eller framför allt tillbehören. Man hittar mer eller mindre alltid det man behöver när det kommer till sladdar, laddare, batterier etc. etc.

  Stora minuset är nog den opersonliga karaktären på butikskonceptet, och tyvärr är det mycket den gargongen på personalen som jag har stött på också.
  gillar detta
 • Amanda F
  Amanda F skrev om Kungsholmen
  Besöker Kjell & Conpany varje gång jag behöver någon teknikpryl, var där för ca 2 veckor senast och köpte bläckpatroner. Jag får alltid bra bemötande och god service vid besök.
  Jakob J gillar detta
 • Jakob J
  Jakob J skrev om Kungsholmen
  Riktigt bra när du behöver den där elkomponenten som saknas för att göra ditt liv lite enklare! Plus för alltid trevligt bemötande, snabba takter och försök till medförsäljning! Minus för långa väntetider vid lite större tryck!
  Amanda F gillar detta
 • Karin H
  Karin H skrev om Kungsholmen
  Trevlig personal. Bra på att hjälpa en hamna på rätt nivå; de föreslår inte de dyraste utan, som det verkar, det som de tror passar ens behov. Öppnar förpackningar så att man kan få se och känna på prylarna, något som inte sker överallt. Inget krångel när man behöver lämna tillbaka eller byta en vara.

  Roligast är att handla när man är ensam kund i affären för då kan det hända att man får lyssna på personalens "jabbande".
  gillar detta
 • Nikke L
  Nikke L skrev om Kungsholmen
  Inte nog med att de hade det hårddiskkabinett jag var ute efter på hyllan och till ett mycket bra pris, de hjälpte mig dessutom att ta ut hårddisken ur hustruns kraschade HP och skruva in den i Kabinettet. Jag är toknöjd!

  Även i övrigt så är Kjell & Co en butik som jag gärna går in i. När familjens tjejer ångestshoppar skor så går jag in och glädjeshoppar onödiga elektronikprylar. Dessutom prylar som funkar och som man har mycket glädje av länge!
  Agnetha L gillar detta
 • Ningjing C
  Ningjing C skrev om Kungsholmen
  I bought a wireless internet adaptor there. The staff was friendly.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Fleminggatan 40, 112 33 Stockholm
Kategorier